ESPANAINF.COM

casamoner Palamos, Girona

Direccion Carrer Dídac Garrell i Tauler, 10, Palamós, Girona
Telefono +34 972 31 42 81
Horas 07:30-20:30
Sitio web www.casamoner.com
Categories Panadería
Clasificacion 3.7 24 opiniones
Ramas mas cercanas
casamoner Torroella — Plaça Lledoner, 1, Torroella de Montgrí, Girona
casamoner Pericot — Carrer Andreu Tuyet i Santamaria, 1, Girona
Casamoner Migdia — Carrer Migdia, 13, Girona
Casa Moner — Ronda del Fort Roig, 15, Girona
Empresas similares cercanas
LA FORMENTERA — Av. del Cavall Bernat, 129, Platja d'Aro, Girona
Bonpreu — Avinguda
Le Bistrot 1960 — Carrer de Mallorca, 15, Palamós, Girona

Panadería casamoner Palamos opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Nuria
07 Octubre de 2023 18:01

Un tracte lamentable de l’encarregada i una de les dependentes. Avui, tenint en compte que la botiga estava buida, un client ha demanat si li podien facilitar el número de telèfon de la botiga i les dues han contestat que no tenien TEMPS de donar-li. A mi em sembla que en primer lloc, una dada així l’haurien de tenir a ma i en segon lloc, m’ha semblat que han tingut un molt poc tacte cap una persona que és gran i no té tanta facilitat per buscar-ho a internet. “Soc vell, no idiota”
*Per cert demanava el telèfon perquè el que surt a la web no contesten i surt un contestador amb anglés.

cristina
09 Septiembre de 2023 21:47

A casa Moner de Palafrugell només portava un bitllet de 5€ ja que venia del gimnàs i es veu que la màquina no lagafavala la noia que m'ha atès amb bastanta prepotència, m'ha dit que pagues amb visa (que no tenía a sobre) i m'ha dit que ella no podia fer res més, bastant borde, que es lo que hi havia sense donar-me cap solució, al final la caixera del supermercat m'ha canviat el bitllet per monedes. Servei pesim.

Sandra
28 Agosto de 2023 17:20

Excelente atención al cliente de Pol, sirven productos de alta calidad, un café buenísimo y un croissant esponjoso y crujiente. Recomiendo muchísimo visitar Casamoner de Palamós

Gemma
24 Agosto de 2023 3:50

Per esmorzar de fantasia. Ho tenen tot i super bó! Es nota que és artesanal i fet amb molt carinyo perquè t'ho menjaries tot. Té un menjador molt gran per a poder esmorzar allí mateix. El pa de pessic, boníssim!

Àngels
03 Agosto de 2023 18:26

Pa d'excel.lent qualitat, cafè d"especialitat, lloc agradable per fer piscolabis.

Marta
19 Marzo de 2023 11:42

Lo mejor? Las personas que trabajan en Casa Moner de Palamós. Profesionales, atentas, simpaticas y rapidas sirviendo! El pan buenisimo!

Jordi
16 Marzo de 2023 14:00

Molta varietat de pastes i un servei molt amable i servicial en tot moment. Sempre vinc a fer el cafè i es sens dubte una molt bona opció!

Javier
15 Marzo de 2023 6:35

Muy buen producto. El pan ecologico de lo mejor y mucha variedad. Las dependientas muy eficientes todas

Guillermo
04 Marzo de 2023 20:57

Me esperaba una pasteleria de calidad y la verdad que no, son muy industriales, muy bonitos pero nada mas. Las trabajadores muy agradables y el cafè bueno, el precio correcto. Esta todo tan bonito que te esperas que sea genial pero no es así.

user
09 Febrero de 2023 5:08

Estuve merendando La palmera de chocolate el hojaldre deja bastante que desear es grueso y no estaba demasiado crujiente, tirando a blando.
El cafe no estaba mal, bien de precio pero deberian de cuidar como y cuanto tiempo mantener los productos en vitrina.

Socon
08 Enero de 2023 15:09

Debo decir que las tres o cuatro veces que he comprado pasteles en esta tienda me he sentido muy bien atendido y el producto me ha parecido de calidad.

Arrosa
18 Diciembre de 2022 20:59

Très bien, du choix pour pas trop cher. Bon c'est pas super gastro mais pour manger rapide et pas cher, c'est mieux que d'aller chez McDo ou Burger machin. Bon service, très agréable.

Marc
08 Octubre de 2022 7:59

Després d'haver vingut l'any passat i quedar molt satisfet amb les postres i el pa, he tornat aquest any i he tastat altres pastissets, boníssims tots. El Red Velvet i el Coulant espectaculars. El pa de pagès, l'únic que he vist de massa mare entre milers de fleques. A part, el servei és molt bo i ràpid, l'establiment és molt acollidor i net, s'organitzen bé per mantenir les taules netes entre cada client. Una gran opció per recomanar aquells que poden pagar més i endur-se un producte de molta qualitat.

Alex
07 Octubre de 2022 6:15

Relació Qualitat preu bona! Una atención maravillosa muy profesional y cada vez que pruebas algún dulce nuevo te sorprende muy recomendable

Gloria
30 Septiembre de 2022 0:45

Paré a comer un bocadillo antes de coger el autobús y la verdad es que, no sé si porqué llevaba hecho mucho tiempo hecho o por qué razón era, pero estaba reseco y poco sabroso. Me dijeron que era un vegetal con mascarpone, rúcula, pesto, aguacate y nueces y me sonó espectacular pero a la hora de comermelo necesité tirar del agua para tragar en varios momentos.
L@s chic@s que me atendieron excelentes, un amor! Y el café con leche de soja que me hicieron de postre buenísimo. Quizás no estuve acertada con mi elección, no descarto volver en otra ocasión porqué las pastas tenían muy buena pinta y había una especie de bizcocho relleno de chocolate que la gente se llevaba a un ritmo vertiginoso.

Sara
29 Septiembre de 2022 7:02

Dulces muy buenos.
Pero
Hay que pedir llave para lavabo, un único mini lavabo, que hacía peste a tabaco y con cigarros en el suelo. Una empleada fumaba cerca del wc, al lado por cierto de una señal de prohibido fumar.

Tony
29 Septiembre de 2022 0:38

Un lugar agradable para desayunar o tomar un café. Dulces de alta calidad. Las camareras profesionales y simpáticas. Recomendado!

tahimi
08 Octubre de 2021 0:37

El sitio es bonito, el café está bueno, pero la camarera es muy BORDE y su atención deja mucho q desear.

Eine
17 Septiembre de 2021 18:44

Disposen de pa de motlle de fajol sense gluten per a intoleràncies. No fan entrepans sense gluten.

Serra
12 Septiembre de 2021 3:11

Producte molt bo. Atenció super amable. Mesures covid super respectades: distancia entre clients i local molt net. Per repetir sen's dubte.

Agregar una opinion