ESPANAINF.COM

Casanova de les Garrigues, Barcelona

Direccion Lugar Casanova, 0 S N, Cercs, Barcelona
Telefono +34 676 94 94 45
Sitio web www.vilaformiu.com
Categories Casa rural
Clasificacion 4.3 6 opiniones
Empresas similares cercanas
Nits de Bosc — Cami de can Lloberas, 14, Vilassar de Dalt, Barcelona
El Moli de Pontons hotel rural romantico — Carrer Dalt, 8 y, ctra de santes creus, 4, Pontons
Casa Rural Cal Dragó — Carrer Major, 23, Montornès de Segarra, Lleida
Hostal Casa Barceló B&B and Takeaway — Avinguda de la Generalitat, 27, Horta de Sant Joan, Tarragona

Casanova de les Garrigues opiniones

6
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Helena
12 Junio de 2023 4:01

Ens hem sentit com a casa! Acabem de tornar després de passar un cap de setmana a la casa habilitada per 16 persones (un grup familiar amb un nen i adolescents) i ens hem sentit super ben acollits. La reserva va ser ràpida i fàcil i els amos s'han preocupat en tot moment de donar-nos les indicacions correctes i d'explicar-nos el funcionament de la casa i la piscina:)

El paisatge és preciós i es poden fer petites excursions per l'entorn del bosc. Si us agrada la natura i voleu passar uns bons dies amb amics o un grup gran, és un bon lloc!

Osuna
09 Marzo de 2023 0:08

Bonita casa muy grande, pero necesita una buena inversión en menaje, ropa de cama y sofás. Lo mejor es que cada habitación cuenta con su propio baño completo. Y la atención de los dueños super correcta

josep
06 Octubre de 2022 23:02

Casanova de les Garrigues és l'indret ideal per conèixer la natura i la cultura del Berguedà, i la parella que ho duen, l'Anna i l'Oriol, tot amabilitat i servei.recomanable al 100% per a gaudir de l'entorn i carregar bateries.

L’única pega, que òbviament no depèn de la gent de Casanova, és que fins i tot en aquests llocs idíl·lics pots trobar-te personatges com la Cristina Capella, que escriu una ressenya un xic abans que aquesta.individus amb molt poc enteniment i molta mala educació, i amb zero respecte per a la gent del territori, que segur que es defineixen a si mateixos com a "ciutadans del món", però que quan van a pagès els molesten els esquellots de les vaques, les campanes de les esglésies i els galls que canten a l'albada.

Nida
06 Octubre de 2022 22:51

Pasamos unos días en este lugar y lo pasamos de maravilla, sitio tranquilo con muchas posibilidades de excursiones, perfecto para relajarse y cargar baterías antes de volver al trabajo.
Especial mención a Anna y Oriol, los propietarios, por su atención y ayuda durante nuestra estancia.

Cristina
03 Octubre de 2022 12:29

Por no poner un 0. No sé como será con sus huéspedes, pero yo iba paseando con mi hija de 3 años por el bosque (público) hasta que me he topado con esta casa y me he acercado a ver los caballos…pero un señor extremadamente maleducado y mal hablado me ha echado literalmente de allí. No estaba tocando los caballos ni nada, solo estaba observandolos con mi hija pequeña. Ah, y en ningún momento he visto ningún cartel de prohibido el paso. De hecho, he llegado a través de una carretera que te lleva directamente allí y los caballos estan al lado de ella…ni siquiera hay que acercarse a la casa para ver los caballos. No volveré ni le recomendaría este sitio a nadie! Seguro que hay mejores casas rurales con gente mas amable por la zona.

Palmira
28 Septiembre de 2022 2:11

Lloc increïble per disfrutar amb la família, els seus propietaris un encant, pena peró de gent sense escrúpuls que s’han passejat per la zona i han increpat al propietari que SI EDUCADAMENT li ha recomenat que respectés la zona i els seus animals, a lo que aquest esser li ha contestat de mala manera!
Nosaltres repetirem de ben segur! Nosaltres us recolzem al 100%

Agregar una opinion