ESPANAINF.COM

Castell de Cervelló, Barcelona

Direccion Carrer Montserrat, 14, Cervelló, Barcelona
Sitio web cervello.cat
Categories Fortaleza
Clasificacion 5 3 opiniones
Empresas similares cercanas
Montjuïc Castle — Ctra. de Montjuïc, 66, Barcelona
Castell de Sant Ferran — Pujada del Castell, s/n, Figueres, Girona
Fortalesa dels Vilars — Arbeca, Lleida
Castell de Montjuïc — Ronda Ford Roig, Carrer de Montjuïc, Girona

Castell de Cervelló opiniones

3
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Felip
16 Abril de 2023 21:22

Val la pena deixar-se perdre un matí o una tarda per aquest indret. D'una banda té l'atractiu del castell en si mateix que, malgrat que es troba en estat ruïnós, encara deixa entreveure la disposició de les antigues construccions.

A més, des del castell es pot gaudir d'unes vistes impressionants que eren les que permetien, des del s. X, vigilar tota la contrada i l'accés a la ciutat de Barcelona.

S'hi accedeix fàcilment des d'un aparcament gratuït que hi ha a peu de carretera i que té places per a uns 15 cotxes. El camí de pujada és costerut, però està habilitat amb escales i passarel·les metàl·liques que faciliten l'accés al castell. En el camí de pujada, a banda de gaudir de les fàcies de Buntsandstein (característica roca vermellosa de la contrada) es poden veure baumes naturals en les que s'intueix l'ús que se n'havia fet a partir de les marques que han quedat.

El castell data de principis del s. X (del fill de Guifré el Pilós), va ser fortificat al s. XV i destruït l'any 1714 com a represàlia de Felip V per la resistència que havia exercit el castell contra les seves tropes després de la Guerra de Successió.

Des de fa uns anys l'estan restaurant. Paga molt la pena gaudir de la bellesa de la capelleta romànica que es troba just a sota de la Torre de l'Homenatge (coronada per una senyera i a la qual també s'hi pot accedir), que ha estat restaurada completament i salvada de l'estat ruïnós en què es trobava.

En definitiva, una passejada bonica o una excursioneta ideal per fer amb els més petits de la casa!

Memi
06 Marzo de 2023 10:54

Les feines de recuperació que estan fent, fan que cada cop sigui més maco.
Les vistes són espectaculars.

Andrea
21 Octubre de 2022 14:19

Un lunga especial, con niños también puedes disfrutar. Hay muchos caminos en el cerca para disfrutar la vista con las rocas rojas. Traete agua para limpiarte, todo queda rojo después de sentarte.

Agregar una opinion