ESPANAINF.COM

Castell de Requesens, Girona

Direccion Camino a Requesens, s/n, La Jonquera, Girona
Telefono +34 646 17 95 09
Horas
sabado10:30-13:00
domingo10:30-13:00
Sitio web www.fincaderequesens.cat
Categories Castillo, Atracción turística
Clasificacion 4.6 47 opiniones
Empresas similares cercanas
Montjuïc Castle — Ctra. de Montjuïc, 66, Barcelona
Castell de Miravet — Camí del Castell, s/n, Miravet, Tarragona
Gran Villa Rosa — Plaça Poligon 1B, Barcelona
Castell de Sant Joan de Lloret de Mar — Camí Castell de Sant Joan, s/n, Lloret de Mar, Girona

Castell de Requesens opiniones

47
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Joan
19 Marzo de 2023 11:01

Castell particular en lenta reconstrucció, visitas guiadas amb guia molt correcte i professional. Que viu amb passió la seva feina

Carlota
12 Marzo de 2023 10:29

El camí en cotxe no està força bé, no val la pena anar si no està obert ja que no es pot veure res

Marc
10 Marzo de 2023 8:00

Espectacular castell neo medieval. Mol decebut pels estralls q ha causat el bandalisme, pero content de que l'estiguin restaurant. L'explicacio del guia ha estat mol bona. Mol recomanable.

Impasto
11 Febrero de 2023 3:04

No hemos podido realizar la visita.
Un teléfono al que no contestan. Hemos subido igualmente al castillo antes de las 13: 00h y la trabajadora que hay en la entrada nos dice que las visitas son guiadas y que deberíamos haber llamado antes. Al decirle que no contestan al teléfono me dice que ese teléfono es de administración y la propietaria no atiende las llamadas ya que está en la montaña. Al comentarle que quizás deben especificar en la web el teléfono al que hay que llamar se molesta y de manera muy maleducada me dice que no puede comentar el tema con la propietaria.
En definitiva una pena porque no hemos podido visitar el castillo.

JUAN
27 Enero de 2023 18:39

Molt interesant la visita i molt ben explicada per el guia. Llàstima que hagi mes part reconstruida que original.

maxi
21 Enero de 2023 6:32

Muy lindo castillo. Es verdad que tiene varias restauraciónes que no son de la época de su creación.sin embargo es muy lindo visitarlo. La contra es el camino para llegar, demasiado rural y bastante largo. Hay muchos sectores de senderismo que tienen muy buena pinta. Eso sí, el guía fue muuuy bueno

Elisabeth
28 Diciembre de 2022 23:21

Diumenge matí visita al Castell de Requesens a la serra de l'Albera un paisatge brutal, un molt bon pla. Vam haver de demanar hora per la visita guiada. La nostra va ser a les 12h. En tot moment t'expliquen com anar, GPS us indicarà St Climent, ni cas, cap a Cantallops. Agafar pista forestal i està alerta al cartell de P de pàrquing el que posa 15 places recta i a la dreta 25 places és el que heu d'agafar si no us portarà a la masia. Del pàrquing a la porta del castell són 5 minuts. Allà us espera un guia, que ens a estusiasmat la manera d'explicar súper amena. Molt recomanable!

Jose-Luis
28 Diciembre de 2022 9:50

La seva història és molt interessant, i fins i tot sorprenent en haver estat habitat fins la Guerra Civil. El paisatge és impressionant i la seva ubicació permet veure l'Empordà fins el mar

Ariadna
27 Diciembre de 2022 22:25

Hem fet la visita de les 12h en català. Visita molt recomanable no només per la part històrica i natural de l'entorn de la serra de l'Albera, sinó per l'excel·lent guia que ens ha explicat de forma molt comunicativa tota mena de detalls del castell. Molt recomanable!

Jordi
24 Diciembre de 2022 13:56

El castell de Requesens és un extraordinari reclam turístic, històric, artístic i cultural que cada dia sorprèn més i més persones, ja que es tracta d'un dels millors exemples d'arquitectura neomedieval de tot Catalunya. És una d'aquelles fortaleses que a primera vista enamoren a qualsevol, a causa sobretot de la seva forma tan indiscutiblement pròpia d'un castell de nobles i cavallers.

Sylvie
19 Diciembre de 2022 5:47

MAGNIFIQUE!
Château grandiose, paysages splendides. Un vrai bonheur si vous aimez la pierre, la nature, les photos et de rêver à ce temps passé.
Visite guidée à réserver car uniquement le week-end et des dates et horaires différents selon la langue. Tout est bien expliqué sur leur site. Réponse rapide des personnes qui s'en occupent.
Tres bon moment.

Alejandro
26 Noviembre de 2022 18:31

Petit castell situat al massís de l'Albera, a escassos quilòmetres de la frontera amb França i a 7 quilòmetres de la localitat de Cantallops, des d'on arribem per un camí de terra, en el que trobarem una tanca metàl·lica per evitar que se'n vagi el bestiar, continuarem camí i veurem la silueta del castell a mà dreta, arribarem a un trencall del camí en el qual haurem de travessar un pont de pedra que trobem a mà dreta, continuem la pujada fins a arribar una esplanada on hi ha un mas i l'aparcament per vehicles, si més no per aquells que tenen dificultats de mobilitat es pot arribar fins a la mateixa porta de ferro que dona accés al castell. És necessari reservar amb anticipació donat que els grups de visita són petits, l'entrada val 7 eur.pel públic en general i cal destacar la professionalitat i magnífic tracte que ens va dispensar la guia.

Missi
22 Noviembre de 2022 20:31

Vam fer la visita guiada i el guía ens va encantar. El recorregut i l'explicació histórica molt amena i divertida. Vam passar una bona estona. Molt recomanable!

Josep
20 Septiembre de 2022 7:03

Lloc molt interessant si es fa visita guiada, el noi que ho explica, espectacular. Si no, costa entendre què és aquest castell

tana
02 Septiembre de 2022 7:23

Maravilloso lugar. El castillo, la ubicación, todo precioso. La ruta guiada un 10! El guía muy amable nos ha dado mucha información y nos ha explicado curiosidades del lugar, de sus propietarios, etc.

Pau
14 Febrero de 2022 7:52

Aunque está un poco abandonado tiene su encanto, una localización preciosa. Es una buena opción para pasar un fin de semana diferente y lleno de historia, además hay unos dólmenes cerca

Montse
12 Febrero de 2022 18:50

Es un castell per saber la seva història en cas contrari perd la màgia per haver passat per mols canvis. La informació que ens anat donant han estat inmillorables

Ishtar
20 Enero de 2022 22:33

Muy guay la visita guiada, el castillo es maravillosa, el acceso mejor con coche alto y hay una puerta de metal q hay q abrir y pasas con el coche, todo muy bien, el tramo final son 100m andando q está fácil, si eres de movilidad reducida puedes llegar hasta la puerta

Olivier
18 Enero de 2022 19:15

Absolument divin! Proche de Capmany. Au dessous du Pic Neoulous, à côté du Refuge des fours à chaux, il est à voir celui ci, pour ces grosses tailler en losange carrés! Magnifique travail des tailleurs de pierres. L'endroit est chargée d'histoire. De près ou de loin il est magnifique et peu connu. A voir pour petits et grands.

Enric
29 Diciembre de 2021 16:35

Desde el poble de Cantallops son 7 kms de pujada, caminant 1h¾, te molt bones vistes i un paisatge fabulós, es veu Roses, tot l'alt Empordà, la Garrotxa, el pla de l'estany.
Son 482 mts de desnivell, esteu avisats.

Agregar una opinion