ESPANAINF.COM

Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt, Tarragona

Direccion Pati del Castell, s/n,, Santa Coloma de Queralt, Tarragona
Sitio web www.concadebarbera.cat
Categories Castillo
Clasificacion 4.8 13 opiniones
Castell dels Comtes
Ramas mas cercanas
Castell de Santa Perpètua de Gaià — Cami de la Font, 1, Pontils, Tarragona
Empresas similares cercanas
Montjuïc Castle — Ctra. de Montjuïc, 66, Barcelona
Castell de Miravet — Camí del Castell, s/n, Miravet, Tarragona
Gran Villa Rosa — Plaça Poligon 1B, Barcelona
Castell de Sant Joan de Lloret de Mar — Camí Castell de Sant Joan, s/n, Lloret de Mar, Girona

Castell dels Comtes de Santa Coloma de Queralt opiniones

13
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jose
29 Agosto de 2023 1:37

Me encanto la exposición de relojes, la arquitectura, museo aves, maquetas y mariposas.lo explica un señor relojero con mucha experiencia. Visita gratuita, además de visitas guiadas.

Daniela
19 Abril de 2023 14:30

Es un pueblo muy bonito en medio de la naturaleza no es muy grande pero está bien conocer un poco más de la historia de España y sobre todo de sus castillos.

CAL
29 Octubre de 2021 13:04

Vaig venir per una exposició de cuadres de Victoria Galindo i em va sorpendre la resta de exposicions y la visita al Castell

Aurora
29 Octubre de 2021 3:44

En la oficina de turismo nos atendieron muy bien. Una chica muy agradable. El castillo está bien conservado actualmente alberga la biblioteca.

Feliu
28 Octubre de 2021 9:17

Adaptat per a us i seu d'entitats, de la biblioteca i oficina de Turisme, entre d'altres. Recentment hi han habilitat una sala per a la Colecció Trias de Rellotges.

Conrad
22 Septiembre de 2021 22:45

Castell Molt antic dels Barons de Queralt, als segles XVi i XVII va pasar a ser residencia senyorial, el poftal es del segle XVIII que dona pas al pati d´armes, les primeres noticies son del any 1018, destaca la torre, L´Escalinata d´acces interior i una de lesdues creus de Terme que es conserven, el castell es digne de visita encara que no es pugui pujar dalt de la torre, fou propietat de un natural de Santa Coloma Joan Alió i Ferrer que visqué molts anys a Tarragona com a gestor i Industrial de la fusta i donat per ell a L´Ajuntament de Santa Coloma perque fos de tot el poble, tal com testimonia una placa de ferro a l´entrada, podeu entrar i preguntar, la noia de recepció es molt amable i us atendra gustosament, mirar la colecció ornitólogica que hi-ha a la Biblioteca es molt interesant.

Ramon
08 Septiembre de 2021 14:52

Preciós edifici molt ben restaurat i on es troba Informació i Turisme. Dins està habilitat com a conservatori i sala de concerts.

Monica
04 Enero de 2021 11:50

Alberga la biblioteca municipal, la oficina de turismo y la oficina del Consell comarcal de la Conca de Barberà.
Escalera espectacular.

Montserrat
08 Diciembre de 2020 4:40

Meravellosa! El castell, el monastir, la plaça porxada, l'església i la seva plaça també porxada, el call jueu, la font de les canelles i el safareig, ben cuidat i d'un gran contingut històric.

Albert
08 Diciembre de 2019 18:42

Fantàstica construcció medieval. Molt ben conservada i amb nombroses exposicions i sales. Excel·lent atenció al punt d'informació on no escatimen explicacions diverses, tant del castell com de la vila de Santa Coloma. Indispensable si voleu fer una visita a la vila. És un edifici adaptat. A destacar-ne, les visites de les exposicions. Tot molt net i colt cuidat. Val molt la pena la visita.

OscarJaume
02 Septiembre de 2019 15:45

Mes que un castell es un gran casal Renaixentista, espectacular l, escala noble on porta a la biblioteca i a l, escola de música

Jean-François
01 Septiembre de 2019 7:46

Amis camping-carriste venez découvrir la région elle est magnifique parking gratuit avec les services même l'électricité merci à la commune 48h maxi

Ingrid
13 Junio de 2019 8:54

Un castillo restaurado, de propiedad municipal y con usos como la oficina de turismo es un buen acierto.

Recomiendo su visita.

Agregar una opinion