ESPANAINF.COM

Cau de Llops, Lleida

Direccion Estació d'esquí nòrdic de Tuixent - la Vansa, Tuixent, Lleida
Telefono +34 615 12 84 08
Sitio web caudellops.com
Categories Club deportivo
Clasificacion 5 19 opiniones
Empresas similares cercanas
Club Gimnàstic Manresa — Cami de L´atadia, Manresa
Crack Sports Club — Turó Bruguet, s/n Anex Hotel Ciutat de, Granollers, Barcelona
FC Vallgorguina — Carretera Mataro, s/n, Vallgorguina, Barcelona
Pilates Powerhouse — Pg. de Francesc Macià, 89, Sant Cugat del Vallès, Barcelona

Cau de Llops opiniones

19
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Sandra
04 Mayo de 2023 1:01

Experiència única i molt enriquidora. Vam disfrutar molt del mushing i de la visita al Kennel, però el que més em va agradar és el tracte exquisit que reben els animals i la qualitat humana dels guies. Repetirem segur.

Jep
02 Mayo de 2023 16:47

Anàvem una mica "tristos" perquè no hi havia neu i l'activitat s'havia modificat.però tot i això ens va encantar i ho vam gaudir moltíssim. Tant l'atenció de l'equip de Cau de llops (persones i gossos) com l'activitat de carro/trineu sense neu, que vam realitzar amb les nostres filles va ser un èxit. Gràcies per tot i fins la propera!

Ariadna
15 Abril de 2023 6:00

Ha estat una experiència preciosa!
Ha sigut un regal per la meva filla que ha fet 10 anys, i ens ha encantat! Molt recomanable!
Huskies, neu, natura.preciós!
Tornarem!

Marta
09 Abril de 2023 15:39

Vam gaudir d’una experiència màgica, tota l’activitat d’aventura amb trineu de neu és fantàstica però el que més destaquem és la felicitat dels gossos i la manera tan autèntica i natural com estan cuidats i el tracte que vam rebre de’n Martí i l’Albert. Molt agraïda! Sense dubte, recomanable 100%

Jessica
02 Abril de 2023 6:18

Genial. En Toni un crac super amable, es nota que estima i cuida els gossos. Estan feliços, ben cuidats. és una molt bona experiència per ensenyar als nens com tenir cura dels animals. A més és didàctic, divertit.l'entorn és espectacular.unes vistes impressionants, i pots jugar a la neu i tirar-te en trineu ja que tot el volltant n'esta ben plè!
Moltes gràcies, intentarem tornar per fer altres activitats!

Sergio
22 Marzo de 2023 20:42

Espectacular para ir con niños! Los perros súper bien cuidados y educados.
Los monitores de 10.

Oscar
17 Marzo de 2023 12:38

La meva dona i jo hem viscut una experiència magnífica. Un 10 pel personal i una gran interacció amb els gossos. Activitat recomanada 100 per 100.

Maria
23 Febrero de 2023 3:11

Una experiencia inolvidable y un proyecto precioso. Enamorada de los perros y un buen trato.

Ariana
11 Diciembre de 2022 9:00

Una experiència molt xula, tant l’estona en el “trineu” com després amb els gossos! Molt recomanable per fer amb nens!

Alicia
11 Noviembre de 2022 16:05

Excelente experiencia para compartir en familia. Se trata de una asociación sin ánimo de lucro que organiza actividades con huskies, priorizando sobretodo el bienestar animal. Estuvimos encantados con la visita, muchas gracias!

Borja
11 Septiembre de 2022 6:44

Ens va encantar! Una experiència pels meus fills que no oblidaran, van estar convivint amb els gossos una setmana i L’Antiga que ve volem repetir!

Laura
02 Agosto de 2022 14:56

Estupendo! Estos perros son maravillosos, cariñosos y felices. Los cuidan muy bien y se nota la pasión que tienen por estos animales. El sitio y el entorno muy bonitos. Con gana de volver!

Efrén
31 Julio de 2022 15:07

Una passada! L'accés per carretera de corbes es fa pesat però val la pena l'esforç. Molt recomanable l'experiència pels gossos, per saber com funciona i per com ho explica en Martí que transmet amor infinit per la natura i els animals.

Gerard
06 Julio de 2022 4:03

Una magnífica experiència, 100% recomanable.
Passeig amb carro i entrada al kennel per poder estar una estona amb els gossos i on t expliquen tot sobre els animals i com els cuiden.
Els nens s'ho van passar genial!

Magda
02 Julio de 2022 22:54

Són joves implicats amb la natura i els animals, es nota que se ls estimen. Es molt divertit.

Carme
20 Junio de 2022 22:47

Una experiència inoblidable, en un entorn de gran bellessa, i amb un equip de professionals que s'estimen i respecten els animals, i els cuiden amb molt d'amor. Hem fet el circuit en trineu de rodes, i la visita al kennel on la Marina ens ha explicat moltíssimes coses sobre els Huskies Siberians, i poder estar amb ells tant a prop, ha sigut molt emocionant per nosaltres i sens dubte pel nostre fill de 8 anys, ens mostren valors molt importants com respecte per la natura, l'entorn i pels animals️repetirem segur!

Imma
01 Junio de 2022 7:53

Una pasada el contacto con los perros y espectacular el paseo en trineo. Gracias chic@s por una tarde inolvidable!

Alba
02 Mayo de 2022 3:03

Hem passat un cap de setmana fantàstic amb la nostra filla de 5 anys, gaudint dels Huskies siberians del Cau de Llops. Hem fet bateig amb trineu de neu i ha sigut una experiència molt emocionant. També hem fet la visita al Kennel i hem après moltes coses sobre aquests gossos tan especials i sobre el mushing. L’equip de múixers del Cau de Llops és molt professional i els gossos gaudeixen d’un entorn immillorable. Repetirem! Moltes gràcies!

Mariona
03 Abril de 2022 8:19

Una experiència 100% recomanable. El Toni, l'Albert i la Marina són uns grans professionals, amables i els apassiona allò que fan. Varem fer un circuit Iniciació i la vista al Kennel. Però sens dubte, el millor de tot, si ho podeu fer, va ser el circuit Sensacions. Convertir-te per un dia en mushing ha estat una experiència fantàstica, les meves filles del 15 i 17 anys els va encantar. Realment condueixes tu sol el trineu. Senzillament espectacular!

Agregar una opinion