ESPANAINF.COM

Celler Burgos Porta, Tarragona

Direccion Finca Mas Sinén, Poboleda, Tarragona
Telefono +34 696 09 45 09
Sitio web www.massinen.com
Categories Bodega, Atracción turística
Clasificacion 5 26 opiniones
Empresas similares cercanas
Celler Mas Doix — Carretera, T-702, Km. 4, Poboleda

Celler Burgos Porta opiniones

26
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marlies
07 Mayo de 2023 19:15

Salvador y su esposa nos dieron tiempo en el último minuto para darnos un recorrido por el hermoso dominio. Salvador nos explicó con pasión la historia de su bodega, el Priorat y cómo elabora el vino de forma ecológica y con mucho respeto por la naturaleza. Luego probé unos vinos, ¡delicioso! Toda la experiencia dura +/- una hora y media y serás recibido personalmente. 100% recomendado!

Paula
12 Abril de 2023 23:29

Recomano molt visitar aquest celler i provar els seus vins. En Salvador és molt amable i entusiasta. Ens ha explicat la història de la zona i els seus vins amb molt de carinyo. Era la primera vegada que feiem una cata de vins i hem quedat encantats. Molt contents d'aquesta primera experiència al Priorat.

Marc
04 Abril de 2023 4:45

Experiència total la visita i tast al Celler Burgos Porta. En Salvador ens va transmetre la seva passió pel vi, la vinya, la terra.i els vins estan a l'alçada. Totalment recomanable si aneu al Priorat.

Oriol
22 Enero de 2023 0:44

Avui hem estat un grup de 9 amics. Ens ha encantat com en Salvador ens ha conduït pels ceps i el terreny escarpat de licorella. Ha sigut una tarda perfecta en un paratge inigualable i amb un tracte pròxim i excellent de la família Burgos Porta. La nostra primera cata de vins, però segur que no la última.

Gemma
16 Diciembre de 2022 19:25

Excel•lent celler on aprendre, disfrutar i compartir. La Conxita i en Salvador són uns amfitrions 10, els hi apassiona el que fan i fan que la teva experiència al seu celler sigui inoblidable.
Tornarem a veure'ns segur! Gràcies per tot!

Sandra
08 Diciembre de 2022 17:18

L’ Esteve ens ha guiat en un viatge el passat a través de les vinyes! I quan hem degustat els vins no ens hem quedat gens i diferents! Molt bona experiència i evidentmen repetirem!

Lídia
08 Diciembre de 2022 8:27

Visita obligatòria si es passa pel Priorat. Vins de moltíssima qualitat, en un entorn espectacular però sens dubte, el que fa la visita tan especial, és el Salvador. Passió que encomana i coneixements que comparteix amb tothom. Sens dubte, tornarem al Priorat i tornarem a visitar aquest Celler. Excel·lent.

Antonio
17 Noviembre de 2022 2:13

Gracias por compartir vuestra pasión por el vino con nosotros y por la forma con la que lo hacéis. Visita imprescindible, bodega en un entorno único, propietarios cercanos y ambiente familiar. Top, top!

mariana
16 Octubre de 2022 5:31

Hermosa experiencia visitar la bodega. La visita es muy interesante, probando las cepas del viñedo, visitando las instalaciones y catando sus riquísimos vinos ecológicos. Gracias Salvador por compartir tu pasión y amor por la Bodega y el Priorat!

Ashley
24 Agosto de 2022 9:59

I am a WEST Level 3 who knows a few things about wine from around the world. If you really want to understand the terrior of Priorat and what it takes to produce beautiful biodynamic wines by a small producer who really cares about his final product, then please pay a visit Celler Burgos Porta. Salvador, the owner, will personally guide you around his lovely property and winery operations. To get to his place, it is a couple of kilometres up a dirt track off the main road, but the detour is definitely worth it!

Francesc
08 Mayo de 2022 1:21

Ja porto unes cuantes visites a varis cellers. Aquesta ha estat la millor sense dubtar-ho. No calen luxes ni pretensions, per poder gaudir una estona de lo que és el món del Vi, i sobretot amb en Salvador. Un crack de l’storytelling sense saber-ho. Ho viu i hi té passió, que te la transmet des del minut 1. Lloc idílic i rústic que el fan encara mes especial. Vins amb molt caràcter i personalitat. No dubteu en anar-hi.

MERCE
01 Mayo de 2022 13:30

Una gran experiència. El Salvador transmet la passió i l'amor per la terra i per la seva feina.

Laia
27 Octubre de 2021 5:05

En Salvador és un apassionat, i això es nota tant en la visita, com les vinyes com el tast. Molt recomanable. El vins boníssims!

Daria
28 Septiembre de 2021 16:31

Muy recomendable si quieres sentir y conocer el proceso de elaboración de vino. Productos buenísimos y trato excepcional

Gloria
26 Septiembre de 2021 13:01

Fins ara la millor visita a unes vinyes i celler que hem fet mai. I hem estat a vàries. Passió i amor per la terra i el vi. I molt didàctica. Gràcies Salvador! Repetirem segur.

Jordi
12 Septiembre de 2021 14:48

Apasionantes explicaciones de los propietarios vista guiada sin prisas y una cata de tres vinos inmejorables para repetir

Alejandro
15 Julio de 2021 4:22

This heroic wine cellar is dedicated to produce certified organic wine… We had an amazing time, a lovely afternoon and an exquisite wine tasting with Conchita and Salvador, that showed us the fruit of their hard labour and love! Muchas Gracias a ambos! Estuvimos muy a gusto!

Amaia
11 Mayo de 2021 11:48

Cuando te apasiona lo que haces, se transmite y eso hace Salvador. Transmite el amor por su tierra, su experiencia en el mundo de la viticultura y su pasión por lo que hace. Excelente visita, el entorno y sus vinos. Totalmente recomendable.

Coral
09 Mayo de 2021 18:37

Molt interessant la visita i la cata de vins. Celler familiar, en un lloc molt bonic. Totalment recomanable

Gloria
12 Abril de 2021 19:16

Salvador es excelente guía! Los vinos son espectaculares y la vista es muy linda. Es una bonita familia?

Agregar una opinion