ESPANAINF.COM

CEN Oposicions Barcelona

Direccion C. de Bailén, 68, Barcelona
Telefono +34 932 20 50 60
Horas
lunes10:00-14:00, 16:00-20:00
martes10:00-14:00, 16:00-20:00
miercoles10:00-14:00, 16:00-20:00
jueves10:00-14:00, 16:00-20:00
viernes10:00-14:00, 16:00-18:00
Sitio web www.cen.cat
Categories Academia de exámenes civiles, Centro de estudios
Clasificacion 5 21 revision
Empresas similares cercanas
MasterD Barcelona — C. de Valencia, 79-81, Barcelona
INSTITUT NUMÀNCIA FORMACIÓ — C/ de Numància, 22, Barcelona

CEN Oposicions Barcelona opiniones

21
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Judit
12 Septiembre de 2023 20:36

Llamé para pedir información sobre las oposiciones de Maestro y Maria José me atendió muy bien, explicándome todo con detalle, por lo que relizaré el curso de preparación con ellos.

Eugenia
09 Septiembre de 2023 14:40

María José Rodríguez es una asesora excelente. Ha respondido a todas mis dudas con mucha profesionalidad y me ha ayudado a buscar el itinerario que mejor se adapta a mis objetivos. Excelente profesional

Gemma
02 Septiembre de 2023 15:28

Hola, acabo de matricularme esta mañana para opositar en junio de 2024 de maestra de educación infantil en Cataluña, y de momento estoy contenta con la atención recibido y el trato recibido por parte de Adrián Sánchez.

David
28 Agosto de 2023 5:07

Al realizar la inscripción al curso de oposiciones, Maria José escuchó atentamente mis consultas y las resolvió de manera muy eficiente. ¡Muchas gracias!

VANESSA
22 Agosto de 2023 9:23

Faciliten molt de material, tot el temari i també webinars útils per a confeccionar els teus propis materials per presentar a les opos i sobre maneres d'encarar cada prova. La tutora està molt ben informada i fa molt bon acompanyament, no només a nivell acadèmic si no també emocional.

Natalia
19 Agosto de 2023 22:12

Personalment, considero que CEN és una acadèmia amb un gran ventall que ofereix multitud d'oportunitats, de tal manera que cadascú pot escollir l'opció que consideri més convenient. A més a més, la qualitat del material, de l'organització, i el campus virtual, proporciona tot allò necessari i més per obtenir una formació de qualitat, completa, actualitzada i competent. Alhora, envien el material de manera impresa i totes les seves actualitzacions, la qual cosa permet tenir-ne també un recull físic. M'agradaria destacar de l'acadèmia, l'organització d'una sèrie de tasques que ens permet als opositors i opositores avançar en el camí mes a mes. Així mateix, les tasques són corregides amb detall, buscant sempre que aconseguim presentar-nos confiant en la nostra feina feta. Finalment, és molt important comentar la feina que fa tot el personal de CEN. D'una banda, tenir en compte l'equip administratiu, que respon amb eficàcia i ràpidament a qualsevol problema. D'altra banda, i allò que considero més rellevant, és l'acompanyament dels tutors/es que ens guien, orienten, proporcionen tots els recursos necessaris, que ens resolen tots els dubtes i preocupacions, ens ajuden a organitzar-nos, i que ens acompanyen en aquest camí. Personalment, la meva tutora, m'ha permès avançar, millorar, polir detalls, i considero que ha tret la meva millor versió, gràcies a ella afronto el procés d'oposicions amb confiança i il·lusió. És per aquest motiu, que recomano a qualsevol docent que es vulgui preparar unes oposicions, apuntar-se a CEN, sens dubte per a mi ha estat i és la millor opció. Ara bé, com sempre és feina nostra acabar d'organitzar-nos, treballar, preparar-se i aprofitar tots els recursos i consells. Ànims! Gràcies a tot l'equip de CEN per tota la feinada, ajuda i atenció.

Laia
14 Agosto de 2023 19:10

En función del preparador la experiencia puede ser muy distinta, y hacer que el proceso de oposición sea realmente malo. Mi primera experiencia no fue muy bueno, pero esta última he tenido bastante suerte con la persona encargada de llevar mi preparación. Dan bastante material útil e intentan ayudarte mucho.

Albert
08 Agosto de 2023 4:15

Estoy contento con CEN. En especial estoy muy agradecido con la profesora que he tenido para la preparación de oposiciones en secundaria en la especialidad de matemáticas, modalidad online, Raquel.

Alba
05 Agosto de 2023 9:04

Durant tot el curs, (Orientació Educativa) m'he sentit molt recolzada per la formadora i pels altres companys. A nivell de material, destacaria el gran volum de protocols, recursos i suports, que han proporcionat. Pel que fa a les atencions individualitzades també m'he sentit molt còmode i crec que son molt necessàries per a poder resoldre tots els dubtes existents.
Recomanaria a qualsevol persona que es vulgui preparar les oposicions que vagi a CEN.

Anna
29 Julio de 2023 13:41

He cursat la modalitat classes online. Estic molt satisfeta de la professionalitat de la preparadora Nieves de l'especialitat d'anglès a secundària, té resposta per tot i sempre coherent i basada en el Decret. El material és adequat si assisteixes a classe per acabar de complementar-lo i personalitzar-lo. Les classes són dinàmiques i no es fan pesades, hi pots treure molt de suc.les tasques del campus van lligades amb la preparació i t'ajuden a portar un bon ritme. Les correccions de la situació d'aprenentatge molt completa i detallada. Moltes gràcies

Eloi
20 Julio de 2023 1:09

Al principi no vam tenir sort Mb la nostra formadora, però CEN va donar resposta anglès nostres queixes hem gaudit de la Maria Jesús, que ens ha acompanyat i guiat en tot moment amb aportacions útils. A més volem destacar el seu temps i dedicació.

Laura
04 Julio de 2023 18:14

Ha estat profitosa, m'he sentit acompanyada i guiada. I el centre m'ha mantingut assebentada de qualsevol novetat.

alba
12 Marzo de 2023 20:55

Carmen ha sido muy atenta y amable. Espero me sirva de gran ayuda el temario y pueda decirte en unos meses que soy funcionaria jeje. Un saludo!

Blanca
10 Febrero de 2023 8:53

Adrián me ha ayudado a escoger qué curso era el mejor para mi situación. De momento muy contenta, con ganas de empezar ya el curso? De momento un 10/10!

maite
12 Enero de 2023 3:43

La información facilitada ha sido, concisa y bien estructurada.
El trato muy amable y profesional.
Buen feedback.

Irina
27 Diciembre de 2022 10:37

Molt ben atesa per l'Adrián, qui en tot moment es va mostrar atent als meus neguits i necessitats. Si aconsegueixo plaça de mestra li enviaré uns bombons! He penjat el telèfon amb ganes de començar a estudiar
.
Muy bien atendida por Adrián, quién en todo momento se mostró atento a mis inquietudes y necesidades. Si consigo plaza de maestra le enviaré unos bombones! He colgado el teléfono con ganas de empezar a estudiar ya!

Yolanda
07 Diciembre de 2022 19:00

Bona atenció per part de l'Adrian que m'ha explicat detalladament totes les opcions i m'ha acompanyat durant el procés de matriculació per al curs de preparació de les oposicions.

Diego
01 Diciembre de 2022 4:13

La atención cercana y resolutiva. De 10. El curso ya veremos.de momento la aplicación web no es del todo clara.pero parecen profesionales.

Arantxa
26 Noviembre de 2022 2:21

Molta bona atenció per part de l'Adri, el qual m'ha explicat totes les possibilitats disponibles, ha fet possible la meva incripció i m'ha acompanyat durant tot el procés.

adalid
22 Noviembre de 2022 13:02

Aún es pronto para que pueda valorar la calidad y eficacia del curso, pero el asesoramiento telefónico que he recibido por parte de Marcos, coordinador de la Asesoría Formatica de CEN, ha sido magnífica: detallada, objetiva, profesional y, sobre todo, empática. Es de agradecer su actitud, su precisión y su amabilidad en un momento de tanta confusión y caos informativo.

Agregar una opinion