ESPANAINF.COM

Centre d'Anàlisis Girona

Direccion Carrer Juli Garreta, 11, Girona
Telefono +34 972 41 40 40
Horas
lunes07:00-14:00
martes07:00-14:00
miercoles07:00-14:00
jueves07:00-14:00
viernes07:00-14:00
sabado07:30-12:00
Sitio web www.cagi.cat
Categories Laboratorio de análisis clínicos
Clasificacion 1.9 20 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre de Fisioterapia de Catalunya — C/ d'Entença, 293, 295, Barcelona
Centro Médico Quirónsalud Aribau — C. de Aribau, 192, 198, Barcelona
Laboratorio de análisis Echevarne Barcelona — C/ de Provença, 312, Barcelona
Laboratorio de análisis Echevarne Mataró — Carrer de Sant Antoni, 11, Mataró, Barcelona

Centre d'Anàlisis Girona opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Andrew
14 Julio de 2021 9:08

Rapids i eficaces. Super ben organitzats quan es pensa en el volum de feina que tenen. Tant de bo altres llocs eran aixì.

gemma
03 Julio de 2021 2:29

Nefast el servei d atenció al pacient.
Et demanen que portis justificant autorizació de la mutua que el pacient te al mobil. Et demanen que els ho enviis per correo.pero com que hi ha poca cobertura a dins et diuen que vagis fora a ferho pensant que el problema no sigui de connexio els demanes el WiFi, rl qual no et faciliten.
I com que no sabem per quin motiu no reben el mail.et fan marxar.
Malgrat haver comprobat que tens autoritzacio.com que no reben el mail.et diuen que no et faran la prova.
Vergonyos. No mhi veuran mes.
Clínica bofill tambe fan analitiques.pertant anirem a un altre lloc

Victor
22 Mayo de 2021 16:49

Es una vergonya que amb cita prèvia hagis d'esperar al carrer mes de 45 minuts i un cop a dins mes cua encara. Tothom barrejat, analitiques, pcr, gent gran, embarassades. Últim cop.

Es una vergüenza que con cita previa debas esperar en la calle mas de 45 minutos, y una vez dentro tener que hacer mas cola aún. Todo el mundo mezclado, analíticas, pcr, embarazadas. Última vez.

Muy desaconsejable.

SC Bs
19 Mayo de 2021 20:29

Esta clínica se niega a dar resultados de anàlisis en castellano cuando los solicitas. Y cuando les dices que les vas a poner una queja se rien de ti y te hablan con muy poca profesionalidad. Les voy a poner una queja en el organismo oficial correspondiente. Es una vergüenza que les digas que no hablas catalan y digan que les da igual

Neus
27 Abril de 2021 6:33

Tenia cita prèvia fa dues setmanes per la meva filla de 2 anys, pels volts de les 8 del matí. Només d'arribar ja vaig veure una cua immensa i ja vaig veure que no aniriem bé. Hi havia una dona a l'entrada amb una tablet que passava llista i donava tanda, això si en algun moment sortia a la porta perquè clar, tots esperavem a fora. Un moment donat vaig demanar per entrar al lavabo per la meva filla que ja no duu bolquer i la sorpresa me la vaig trobar que quan vam sortir ja havien repartit tandes. No vaig esperar que la dona tornés a sortir i li vaig reclamar. Em va donar número i em va dir que el número es reparteix segons l'hora de la cita. Si és així, per aquí bé. A més anava entrant gent que tenia quiròfan i tot s'anava alentint encara més. No m'hi havia trobat mai. Vam entrar a la recepció al cap d'una hora i la noia, molt amable, em va dir que mirarien de fer-me passar ràpid, la meva filla ja plorava de gana i malestar. Però no va ser així, imagino que han de seguir un ordre i un protocol, tot i que agraeixo l'intent. Les noies d'extracció molt amables i mimoses amb la nena. En total, gairebé dues hores

ss ss
15 Marzo de 2021 20:52

Llamo unas 6 veces a recepción y nadie coge el teléfono. Tampoco recibo sms de confirmación de visita, ni email, lo cual me extraña ya que creía tener hora.al final decido no acudir por que no me apetece ir para nada, y viendo la poca atención ofrecida me veo venir que me enviarán a casa.

gerard
13 Marzo de 2021 17:16

Decepcionado con el trato, las colas y el rato que te hacen esperar como si tuvieras todo el día para ellos.

anna
01 Marzo de 2021 20:12

Fa dies que truco en horari diferents, mai agafen el telèfon.
L'opció que he trobat perquè m'agafin el telèfon és demanar per comptabilitat, l'agafen a l'instant i ells em passen amb recepció a l'instant. És trist que no l'agafin des de recepció directament.

Lola
18 Enero de 2021 7:21

Hay como 4 o 5 administrativas trabajando en la entrada. Me tocó con una rubia joven, más borde a no poder, no entiendo como trabaja de cara al público. Después mientras esperaba vino una persona que no hablaba bien español/catalán y esta vez fue otra administrativa, riéndose con sus amigas Charos como si eso fuera un patio de colegio. Muy triste la verdad por parte de estas chicas.

Decir que son 2 de las 4 o 5 que había, y las enfermeras muy bien y muy eficaces, pero esas 2 chicas.no sé qué se han creído.

Joan
07 Enero de 2021 0:18

La cita prèvia funciona força bé. Les infermeres que fan l'extracció són atentes i molt professionals i els resultats acostumen a tenir-los abans d'hora i tot. Coincideixo en que l' atenció telefònica és lenta i dolenta i l'atenció al públic, amb excepcions, és fa mala gana i amb antipatia. Està clar, que no els agrada la feina que fan!

Maria
10 Diciembre de 2020 22:45

Mala atenció al client. Poc amables i gens predisposades a donar les instruccions sobre la consulta de resultats online. De fet, no em van donar cap paper ni per recollir resultats i ara no els puc consultar.no agafen el telèfon. Molt malament.

Salvi
09 Diciembre de 2020 4:15

Muy mala organización, nos llamaron para hacer PCR directamente del centro, y cuando llegamos, nos dijeron que no, por un tema del seguro. Al hablar con el seguro, nos dijeron que ese centro no estaba concertado.la cuestión es.porque nos llaman si ni siquiera trabajan con nuestra empresa de seguros? No probéis de llamar, es inútil las chicas de recepción no cogen teléfono y no te solucionan nada.y tuvimos que ir a otro centro, recomiendo SYNLAB un trato genial, mucha facilidad i rapidez.

Silvia
21 Noviembre de 2020 17:41

CENTRO DE PALAFRUGELL
Sólo hay una persona para recepción y papeleo y la misma persona es la que realiza las extracciones. Está desbordada pero sigue siendo muy amable Se les ha quintuplicado el trabajo pero no han contratado más personal. La cola en la calle es de 45’ a más de una hora. Gente mayor que no pueden estar tanto tiempo de pie. La codicia de los dueños no tiene límites!

Adria
19 Noviembre de 2020 13:00

El personal que atiende a la gente cuando llega borde y maleducado, tratan a la gente de mala gana y con muy pocos modales. Somos personas que pagan por un servicio y es de recibo un minimo de respeto y cordialidad y no que te traten como un perro callejero. No recomiendo a nadie asistir a este centro ni para quitarse un grano de pus.

OLGA
06 Julio de 2020 16:45

Por pedir cita estan q no trabajan nadie. Después vienes son 3 sentados hablando entre ellas. No entiendo como pueden trabajar, hay personas que tiene urgente. Fatal no daría ni una estrella fatal

Jorge
23 Junio de 2020 12:53

Había olvidado la orden de mi analítica en casa y la señorita que estaba de cara al público ha sabido solucionar mi situación con total profesionalidad y eficacia, de verdad que me siento muy agradecido y satisfecho.muchas gracias Lidia y siga así con su manera de ser.un 10

Pere
04 Mayo de 2020 8:16

L'atenció de la recepció és vergonyosa, 3 administratives i una lentitud inexplicable. Poques o cap explicació i quan vas a recollir resultats resulta que no ho has fet tal i com NO t'ho van explicar en el primer moment i a sobre emprenyada. Molt mala imatge i molt mal servei.
Les infermeres per a l'extracció de sang són fantàstiques professionals, ràpides i agradables.

lorena
25 Febrero de 2020 21:24

Incompetents en la demanda de papers. I després no esperis una trucada si els falta alguna cosa que no t han dit. Molt malament.

Paula
03 Febrero de 2020 7:36

Un equip molt professional i atent.
Tenen les millors infermeres per treure't sang.
Tinc les venes molt petites i m'ha costat molt
trobar un bon lloc on fer les analítiques.
Moltes gràcies.

Adriana
14 Enero de 2020 17:20

Atenen be amables, pero van molt lents. Hi ha dies que només veus passar les infermeres i no agafen a ningu

Agregar una opinion