ESPANAINF.COM

Centre Kine, Lleida

Direccion Gran Passeig de Ronda, 164, Lleida
Telefono +34 973 23 37 03
Horas
lunes08:00-21:00
martes08:00-21:00
miercoles08:00-21:00
jueves08:00-21:00
viernes08:00-21:00
Sitio web www.centrekine.com
Categories Fisioterapeuta, Terapeuta de drenaje linfático, Masajista, Nutricionista, Osteópata
Clasificacion 4.7 60 opiniones
Empresas similares cercanas
Sporticus — Av. Alcalde Rovira Roure, 14-16, Lleida
Oxigena Fisioterapia — Carrer Joan Fuster, 3, planta baja, puerta B2, Lleida
Burpfit — Av. Francesc Macià, num 37, 5º, Lleida

Fisioterapeuta Centre Kine opiniones

60
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Felipe
30 Agosto de 2023 2:07

Una gran atenció tant de la recepció com dels fisios. Molt fàcil demanar una hora de visita.
He anat varies vegades per diferents necessitats i sempre han estat encertats en els tractaments.

Rafa
17 Agosto de 2023 11:33

Estuve días atrás por una lesión en la pierna, me atendió el sr. Jordi Segura y la verdad ahora estoy como nuevo, muchas gracias.

Albert
15 Agosto de 2023 17:55

Amplio espacio dedicado a técnicas para el bienestar. Te dejas cuidar por sus profesionales que estudian tu caso y hacen un seguimiento y tratamiento adecuado a las necesidades de cada persona.
Las instalaciones muy completas y amplias. Divididas en espacios para todos los tratamientos.
Una buena elección si necesitas fisioterapia, quiromasaje,

Abel
26 Julio de 2023 12:08

Tracte correcte, sobretot si hi vas pagant;si vas per mútua, ja és una altra cosa, lo justet, que també deu ser lo que paguen les mútues als centres segurament.
Tenen tot tipus de màquines, comfortable.
Mal lloc per aparcar
Actualitzo un temps més endavant;han millotat molt l’atenció a gent que venim per mútua, més ràpid, menys temps d’espera i això es tradueix en millor tracte que es nota i molt

user
24 Julio de 2023 2:36

Muy contenta con el trato recibido de las chicas de administración y del Joan el fisioterapeuta que me atiende. La primera vez que asistí al Centro Kine fue para la realización de ondas de choque como alternativa antes de pasar por el quirófano. Estoy super contenta porque el dolor que tenía en el hombro (tendinitis crónica con calcificación al supraespinoso) dolor insoportable que no me dejaba dormir por la noche y no podia levantar el brazo se me fue con las sesiones realizadas con ondas de choque y la rehabilitación. Ahora es mi centro de confianza aunque me tengo que desplazar para realizar las sesiones pero por mi salud lo hago. Lo recomiendo al 100%.

Javier
19 Junio de 2023 11:57

El sistema para hacer reservas online es muy buena idea. En cuanto a la sesión de fisioterapia de 60 minutos a la que he ido hoy día 14 de junio a las 17h ha sido decepcionante, por calificarla de algún modo. Al principio todo bien, como en cualquier otro centro de fisioterapia. El chico ha empezado a trabajar la zona del cuello/hombros, movimientos de osteopatía para ajustar cuello/espalda, y después punción seca. Seguidamente ha empezado a trabajar con una sola mano el resto de la espalda. Me he fijado en la sombra que se proyectaba en el suelo que estaba utilizando el teléfono, cosa que si es para una urgencia entiendo, pero viendo que se lo estaba tomando muy relajadamente el tema del masaje y continuaba un buen rato con el teléfono enviando mensajes o ves a saber que. Al final le he tenido que llamar la atención. Se ha quedado sorprendido al ver que sabía que llevaba un buen rato utilizando el teléfono mientras estaba en mi sesión, y se ha escusado diciendo que era un tema familiar. Ha acabado el resto del masaje con una sola mano (nunca me he encontrado un fisio que de masajes con una sola mano). Entiendo que por una urgencia, el fisio tenga que atender llamadas o contestar un mensaje, pero siempre me han avisado y ha sido muy breve, pero en este caso, creo que era mas pasotismo para cumplir la papeleta y una falta de respeto impresionante hacia mi persona. Me ha sorprendido muchísimo la falta de profesionalidad del chico y espero sea un caso aislado dentro del centro.

Llorenç
10 Junio de 2023 6:58

Molt content amb el Centre Kine, hem porta el fisio Joan, fent ones de xoc per problemes als aquil.les. Molt amable i professional.

m camprubi
06 Junio de 2023 15:35

Estic molt satisfeta del tracte rebut al Centre Kine. Totalment recomanable.
Vaig anar-hi per a fer rehabilitació després d'un trencament d'húmer, a través d'una mútua.
L'atenció ha estat sempre molt bona i competent tant per part de recepció, com per part del personal tècnic.
Seguint el plan de rehabitació i fent els exercicis i tractaments recomanats pels experts de Kine, tant al centre com a casa, he aconseguit una recuperació total de la mobilitat del braç.
Com que es van guanyar la meva confiança, vaig decidir demanar ajuda per tractar dolors posturals de les cervicals. I en poc temps ja estic molt millor i ara només hi torno quan ho necessito.
Per la meva part, totalment recomanable!

Laura
12 Marzo de 2023 20:03

Cadascuna de les persones que hi treballa (des del personal de recepció fins els fisios) són senzillament de 12 (i encara em quedo moooolt curta) ️
Especialment vull fer menció al Carles qui m’ha ajudat a, malgrat la meva lesió i consegüentment lenta recuperació, no perdre mai l’esperança i valdre la pena el baixar fins a aquest centre a Lleida (tot i jo no viure allà) per ficar-me en les seves mans i fer ús de les instal•lacions d’allò més ben equipades i super netes en les què treballa i, alhora també, gaudir d’una atenció super personalitzada, motivadora i una professionalitat d’allò més envejable i lloable.
Destacar també la possibilitat que ofereixen a practicants de la universitat a dur a terme les seves pràctiques aquí ja que no sol fan el dia a dia més amè a tots i totes els i les presents sinó, ensems, amb la seva jovença aporten un plus d’alegria i empemta que, sens dubte, s’agraeix (Martí, Carla, Nicolò…)
Per tot i més, 200% recomanable.
Amb la mà al cor.
Senzillament, GRÀCIES ️

user
13 Febrero de 2023 6:27

Despues de 30 sesiones de rehabilitación, con muy buen resultado, mi experiencia en Kine es:
Asesoramiento y puntos de vista del director (Jordi), muy interesantes.
Un equipo de fisioterapeutas, joven y muy profesional. (Estan pendientes de todo)
Buena organización y gestión del tiempo de espera.
Todas las personas que trabajan, desde recepción, hasta el equipo de terapeutas, demuestran empatia y sensibilidad con los pacientes.
Javier L.

Carmel
04 Enero de 2023 0:06

Molt content amb el tracte rebut per part de tot el personal que m'ha atés.
En especial agraïment per a les fisioterapèutes que m'han tractat, l'Alexandra i la Laura, han aconseguit una millora important.

Oscar
25 Diciembre de 2022 3:56

Muy contento por el tratamiento recibido y poder decir que me he recuperado, mi fisioterapeuta Aina muy atenta y eficaz, la recomiendo. Las instalaciones muy bien y el personal de recepción muy atentos y amables.

Marc
05 Diciembre de 2022 12:17

Molt bon centre. En especial contentíssim amb la Montse, una professional de 10 per massatges preventius pel córrer. Fins aviat!

CARLES
25 Noviembre de 2022 14:27

Els fisioterapeutes correctes. Massificació, molt mala organització. Millor buscar un altre centre. Jo no hi tornaré.

user
01 Noviembre de 2022 2:53

Sufrí una fractura de tibia y peroné, y de verdad que me llevaron muy muy bien, me he recuperado en tan solo 3 meses, y siempre han estado atentos por mi, yo os recomiendo de verdad venir aqui trabajan muy bien, y todos son de 10.

Flavia
05 Octubre de 2022 10:25

Un equipo muy profesional! Mi terapeuta era una chica joven la Carmen, la recomiendo 100%! Un centro de mucha confianza! Gracias equipo!

Míriam
11 Septiembre de 2022 3:04

Centre en bones i condicions i ben situat, les noies de recepció són super agradables, i la meva fisio, la Laura un 10! Excel.lent tracte i a més sap manejar molts pacients alhora sense descuidar-los i estant atenta a tots

Noelia
28 Junio de 2022 13:33

Molt professionals, el tracte immillorable. El meu home i va anar durant 3 mesos i tot super bé, ho he recomanat a 3 companys de feina.

Joana
05 Junio de 2022 11:45

Un servei excel·lent. Fàcil comunicació i ràpida resposta per demanar i modificar cites. Un centre ampli i lluminós. Zona blava amb facilitat per aparcar.
Vaig arribar amb un mal molt fort de cervicals, i amb la primera sessió amb el Joan la millora va ser considerable. Seguint els exercicis que et fan arribar per correu pots fer millores des de casa.
Cap queixa, un centre òptim i professional.

Alexandre
20 Mayo de 2022 8:48

Moltes gràcies a la Laura i a tot l'equip pel tracte i l'atenció rebuda per la recuperació de la contractura al braç

Agregar una opinion