ESPANAINF.COM

Centre PsiCo Lleida Cristina Vidal. Psicologia i més

Direccion Rambla de Ferran, 1, 5è 1a, Lleida
Telefono +34 973 80 59 48
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:30
miercoles09:00-21:00
jueves09:00-20:30
viernes09:00-20:00
sabado09:30-13:30
Sitio web www.centrepsico-lleida.es
Categories Psicólogo, Psicólogo infantil, Centro de coaching, Entrenador de vida, Nutricionista
Clasificacion 5 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Jordi Bayonas - Psicólogo — Carrer de Pere de Cabrera, 16, 2A, Lleida

Centre PsiCo Lleida Cristina Vidal. Psicologia i més opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Emilio
26 Enero de 2024 12:53

En pocas sesiones su gran conocimiento y empatía me han ayudado mucho.
Estoy muy agradecido: es un profesional muy bueno lo recomiendo

Gerard
10 Septiembre de 2023 3:38

Durant els últims mesos, he tingut l'oportunitat d'anar amb un centre excepcional que ha tingut un impacte profund en el meu benestar emocional i mental. Estic molt agraït, especialment amb la Noèlia, la qual ha demostrat una gran dedicació i professionalisme en cada sessió.

La primera cosa que em va cridar l'atenció va ser la seva habilitat per crear un entorn càlid i acollidor. Això va ser fonamental perquè em sentís còmode (ja que em feia molta cosa anar al psicòleg les 1es sessions) i confiat a compartir les meves preocupacions, la seva orientació i suport han sigut fonamentals en aquest procés de creixement personal.

A més a més, la flexibilitat i adaptabilitat d'horaris han sigut excepcionals, tot el personal del centre és molt amable i sempre estan amb una rialla disposats a ajudar i fer-te sentir còmode.

La meva experiència ha estat extremadament positiva. Estic profundament agraït per la dedicació tan bona que rebut i recomano molt anar a qualsevol que busqui suport psicològic.

10 de 10

Griselda
16 Agosto de 2023 19:29

Con Cristina cada sesión es un avance y una mejora para mí, gracias a sus consejos y su dedicación. Es una persona próxima que desde el primer momento me hizo sentir muy cómoda, y empatiza mucho con la persona y con cada situación. Estoy encantada porque, no te juzga en ningún momento, sientes que de verdad escucha todo el que le explicas, y se nota que tiene vocación.

Núria
09 Marzo de 2023 11:54

Estic molt agraïda per l'acompanyament acotat en el temps per treballar un tema puntual. Cristina és una excel·lent professional, ha respectat la meva individualitat i el meu ritme, ho ha fet des de l'amor i l'empatia. Ajundant-me a empoderar-me i a validar-me. Coneixedora del cicles de violència i de les situacions de manipulació i perversió. Ideal per acompanyar a dones víctimes de violència psicològica o altres tipus. Recomano 100%

Mariona
16 Febrero de 2023 13:38

M'he sentit molt a gust i hem anat per feina, molt contenta de com ha anat tot amb la Cristina! Es nota en el dia a dia la feina feta! Gràcies!

David
17 Diciembre de 2022 6:20

Agradecido por el trato humano que rompe con el estigma social que hace sentirte como si estuvieras hablando con desconocidos, mi máximo agradecimiento y total recomendación a Cristina Vidal y su equipo del Centre Psico Lleida

N Mm
26 Septiembre de 2022 21:07

Tornar a veure riure, brillar i xarrar a un fill, no té preu. Recuperar aquella il·lusió, empoderar-se i creure que pots ser i et merèixes ser feliç tampoc. Gràcies a la nostra fada màgica que va aparèixer en la nostra vida, que ens va indicar com desfer el nus, i que amb els seus cops de vareta va empènyer a la sortida del túnel a la nostra filla, és la millor decisió pressa.
I que tot i estar recuperada vulgui no perdre el contacte amb la seva psicòloga, indica quan important és tenir un lloc segur on poder expressar-te i saber que qui t'escolta segur que et guiarà en la bona direcció.
Moltíssimes gràcies a la nostra fada!
Ho recomano a tothom qui em demana ajut o opinió.

Agregar una opinion