ESPANAINF.COM

CENTRE ZAMA IOGA IYENGAR BARCELONA les Corts, Barcelona

Direccion accés façana nord, Gran Via de Carles III, 50 - 52 , escala i local 1. Porta d, Barcelona
Telefono +34 649 62 99 73
Horas
lunes09:00-22:00
martes09:00-22:15
miercoles07:30-22:00
jueves09:00-22:15
viernes07:45-21:00
sabado10:15-12:15
Sitio web www.zamaioga.com
Categories Centro de yoga
Clasificacion 4.9 43 opiniones
Empresas similares cercanas
YOGABODY Fitness 1 — C/ de Roger de Flor, 118, Barcelona
YOGABODY Fitness 2 — Carrer del Torrent de l'Olla, 203-217, Local 8, Barcelona
Bikram Yoga Barcelona — C. de Pau Claris, 97, Barcelona
AB Yoga Center By Alícia Beltrán - Centro de Yoga en Barcelona — Carrer de Guitard, 47, local izquierda, Barcelona

CENTRE ZAMA IOGA IYENGAR BARCELONA les Corts opiniones

43
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Clara
28 Noviembre de 2023 1:25

Vaig tenir la sort de conèixer el centre Zama i el ioga Iyengar fa més de 10 anys de la mà de la Laia Giralt.

El ioga Iyengar em va canviar la vida llavors i la seva pràctica ha seguit beneficiant-me sempre que l’he practicat.

La Laia adapta, quan és necessari, la pràctica a cada alumne; escolta les dolències i particularitats de cadascú per tal de poder ajudar a millorar problemes concrets a través del ioga.
El ioga Iyengar t’ajuda a guanyar consciència corporal i millorar la teva respiració, la teva postura i el teu control mental de forma increíblement beneficiosa i ràpida.
És un mètode exigent i eficaç, precís i alhora perfecte per a qualsevol nivell de pràctica.

Personalment, em va ajudar a deixar de tenir dolors menstruals, va corregir la meva postura d’esquena, va ajudar-me a respirar i dormir millor, a disminuir l’ansietat del dia a dia i a guanyar energia i força.

El ioga és una pràctica holística, no consisteix a tenir un cos perfecte i ser molt flexible per a aconseguir fer postures de foto. Consisteix en desperatar la consciència per ajudar-nos a tenir una millor salud física i mental. Per tant, no puc fer res més que recomanar-ho a tothom, de l’edat i condició que sigui.

La Laia Giralt és una professora extraòrdinaria, excepcional… fer classe amb ella és un regal.

Carlos
20 Noviembre de 2023 21:24

En más de 20 años de práctica he asistido, por diversas razones, hasta en seis centros de enseñanza del método Iyengar, todos ellos impartidos por profesores certificados, pero ha sido en el centro Zama donde mi práctica ha evolucionado de manera profunda. En cada curso se abordan nuevos enfoques de la práctica, perfeccionando la postura, re-dirigiendo de nuevo la atención y profundizando en la percepción, de manera que la experiencia de los cursos sucesivos se acumula y la experiencia cada año es más completa.
Laia y Jose comparten su profundo conocimiento del yoga en sentido amplio. Desde el nivel inicial hasta el más avanzado se aprecia la preparación previa de las clases, las sesiones se adaptan a las condiciones físicas de cada asistente para que todos alcancemos el mismo nivel en los beneficios de cada postura, y en la práctica te acompañan individualmente, corrigiendo y alentando, a veces de forma mínima pero con efectos bien perceptibles.
El resultado: después de cada sesión, al final de cada curso, aumenta mi confianza y seguridad en la práctica, y se refuerza mi elección de este camino de desarrollo personal.
Gracias a todo el equipo del centro Zama por su dedicación y generosidad al compartir todo su conocimiento con nosotros.

Nata
23 Octubre de 2023 6:52

La meva primera experiència vital amb el ioga ha estat passats els 40 anys, en aquest centre -Zama Ioga- i amb aquesta modalitat –iyengar-, que desconeixia. No puc fer cap tipus de comparativa però sí que puc afirmar, rotundament, que ha estat un gran descobriment i que ho he incorporat a la meva vida. Les classes son pràctiques i didàctiques, amb un aprenentatge gradual infinit. Els professors, tots, son propers i càlids i s’adapten a les casuístiques diverses de cada alumne (dolències puntuals o cròniques). Les instruccions que donen, amb paciència i rigor, contenen tanta precisió que, a mesura que practiques, suposen un total redescobriment del propi cos. Una meravella.
Moltes gràcies!

chorizoypanceta
19 Octubre de 2023 14:27

Llevo yendo un par de años y estoy contentísimo. Empecé yendo por mis problemas de espalda, y no sólo he mejorado muchísimo sinó que he experimentado otros beneficios como mejor concentración y mayor claridad mental. Cuando lo he necesitado Laia (mi profesora en este tiempo) ha ido adaptándome las clases. Es una gran profesional con grandes conocimientos de yoga. Me alegro de haber elegido este centro donde se enseña tan bien el yoga y no como una actividad física más.

Loles
12 Octubre de 2023 21:30

He tingut una rotura total del lligament del turmell i he pogut fer classes des del minut zero tot això gracies al saber fer del Jose i la Laia. M’han adaptat cada una de les sessions i exercicis tenint en compte la meua lesió
Gracies a ells la recuperació ha estat excelent i el meu turmell ha recuperat tota la seua movilitat.
La seua atenció, dedicació ha segut una passada.
Recomanació del 100%

Anabé
10 Octubre de 2023 12:31

Molt bona experiència al Centre Zama. Hi vaig fa uns anys i m’aporta benestar físic i equilibri mental per a fer front al dia a dia.

Shirley
01 Octubre de 2023 6:28

Un centro donde verdaderamente te enseñan el camino del yoga. Sin postureo ni marketing añadido. Los profesores son todos un 10.

Marta
23 Septiembre de 2023 5:51

Hace muchos años que practico yoga en el centro y espero poder hacerlo durante muchos mas:) Si buscas practicar yoga con grandes profesores y no una clase de gimnasia, este es tu sitio. Su profesionalidad y dedicacion son excepcionales y cuando tienes cualquier problema de salud se aseguran que puedas seguir practicando de manera segura y mas beneficiosa para tu estado. Para mi hacen magia y todas las personas que lo han probado siguen alli. Muchas gracias

Luz
28 Junio de 2023 19:32

Fa anys que gaudeixo de la pràctica de ioga en el centre Iyengar Zama. He tingut l'oportunitat de practicar amb tots els seus professors; als meus amics i coneguts sempre els hi dic que són els "meus ioguinis". M'agrada la seva filosofia i la praxis tècnica que ens ensenyen i, en particular m'encanta veure que "personalitzin" les asanes de companyes/s que ho necessiten per motius de salut. Quan surto de classe, quasi sempre sento el meu cos "com més lleuger" i amb una sensació mental de tranquil·litat i d'assossec que adoro sentir. És un dels meus "plaers" de la meva vida. Amb amor per Laia, Jenny i Jose.

Isabel
26 Junio de 2023 21:38

Es yoga de calidad, donde el profesorado busca la mejor manera, e incluso, más de una forma de explicar una asana para que llegue la información al alumn@

Gemma
20 Abril de 2023 8:29

Fa gairebé un any que practico ioga dos cops per setmana al Centre Zama i mai com ara havia gaudit tant d’una classe de ioga i sobretot dels seus meravellosos efectes.
Zama és un centre certificat de ioga Iyengar, un ioga precís que incideix en la correcta alineació i que té solucions en cas de patir alguna lesió, en el meu cas un problema d’esquena que m’havia apartat gairebé totalment de l’exercici físic.
Tot i que òbviament les classes son col·lectives, cada practicant és tractat de forma individual durant la sessió. Els professors mostren amb detall totes i cadascuna de les postures i tenen cura en tot moment d’oferir les solucions adients en casos terapèutics.
Escollir el Centre Zama per a la meva practica habitual de ioga és sens cap mena de dubte una de les millors decisions que he pres!

Toni
17 Abril de 2023 1:20

Vaig arribar al centre Zama al 2010 amb la idea de coneixer el ioga, i fins ara! Anar progressant mica en mica, en la mesura de les meves possibilitats i sentint-me sempre ben acompanyat. Perque l'equip de professores es preocupen en tot moment d'adaptar cada sessió a cada un de nosaltres i a les circunstancies del moment. Es com tenir classes a mida, pero compartides amb els companys.

M'ha permes tenir una millor percepció del cos i la respiració. I he descobert que el ioga tambe es fisicament intens!

Molt recomenable!

Oscar
04 Marzo de 2023 9:13

Centre on es pot apendre a desenvolupar la consciencia dels diferents cossos, des del més dens i físic fins al més mental i subtil.
Una forma eficaç, humana i amena d’ensenyar el camí del ioga segons la metodologia transmesa per Iyengar.

Blanca
13 Octubre de 2021 6:51

Excelentes los profes. Estoy muy agradecida de haber encontrado este espacio donde practicar.
Lo elegí una vez al llegar a Barcelona, lo elegí de nuevo al volver a la ciudad, y no dudo de que volvería a elegirlo una vez más.
Gracias, gracias, gracias!

Anna
19 Noviembre de 2020 16:03

Les sessions de ioga al Centre Zama em són molt reconfortants tant pel que fa al cos com a l'estat d'ànim. Tot i l'esforç que em suposa em compensa ja que guanyo en agilitat i flexibilitat. Excel·lent professorat: receptiu als problemes que puguis tenir. Cita inneludible cada setmana. Molt recomanable.

Anna
06 Noviembre de 2020 7:13

Practico des de de fa uns mesos ioga al centre Zama Iyengar i les sessions són molt reconfortants.
Des del primer dia he pogut percebre bona harmonia entre el professorat i els practicants.
Vull remarcar el rigor amb què s'imparteixen les sessions i alhora l'atenció individualitzada que ens ofereixen a cadescú de nosaltres.

Gemma
12 Abril de 2020 6:49

Soy alumna de este centro de yoga iyengar desde hace años y estoy muy contenta. Tanto Laia como el resto de profesores, realizan muy bien las clases y transmiten a la perfección la esencia y los beneficios de este tipo de yoga.
Profesional, dedicación, empatia y pasión son los atributos de Zama.
Lo recomiendo al 100%!

Olimpia
11 Abril de 2020 16:26

Mi experiencia en este centro es muy buena y llevo ya varios años practicando yoga aquí.
El profesorado es muy competente, está muy bien preparado.
Cada vez que he tenido problemas físicos y se lo he comunicado por correo o antes de empezar la clase, me han atendido con mucho interés y me han adaptado la clase a mi propia situación para mejorar el problema.
Me han explicado también los beneficios de esos ejercicios en mi caso particular y me han hecho el seguimiento hasta estar recuperada.
El trato ha sido en estas situaciones cálido y cercano, siempre pendientes de como voy haciendo las posturas.
Esto no es conmigo en especial, veo como también se ocupan de otros compañeros.
Yo me siento agradecida y desde luego, no dudaría en recomendar este centro.

Maritza
07 Abril de 2020 16:52

Fa un parell d’anys que faig classes al centre Zama. Estic molt contenta amb el professorat, molt professional i les classes molt adaptades a les necessitats individuals. El meu cos es més saludable i la meva ment també.

MARIA
07 Abril de 2020 1:22

El Centre, un espai per al propi coneixement, en molts àmbits. L'acolliment, alhora que càlid i afectuós, és rigurós pel que fa a la pràctica del mètode Iyengar.
Agraïment immens cap a tot el professorat per tots aquests anys al meu costat.

Agregar una opinion