ESPANAINF.COM

CHIRINGUITO Almadrava, Girona

Direccion Avinguda de José Díaz Pacheco, 168, Roses, Girona
Categories Bar
Clasificacion 2 15 opiniones
Empresas similares cercanas
Bistro Simona — Av. de la Platja, 40, Roses, Girona
Restaurante Pata Negra — Avinguda de la Gola de l'Estany, 25, Roses, Girona
Hotel Marítim — Carrer de Jacinto Benavente, 2, Roses
IRIS RESTAURANTE & BAR — Passeig Marítim, 33, Roses, Girona

Bar CHIRINGUITO Almadrava opiniones

15
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Maria
05 Septiembre de 2023 19:13

Una experiència nefasta i molt desagradable.
Vam arribar amb el meu grup al xiringuito amb la intenció de prendre alguna cosa. Després de dirigir-nos als cambrers en català (llengua amb què estan obligats a entendre'ns), aquests no ens van voler comprendre, van burlar-se de nosaltres, fent mofa entre ells, i no van fer CAP gest per intentar establir una comuniació correcta.
Una situació del tot incomprensible.
Si la pogués posar, la meva nota seria, segur, negativa!

u2bejunkie
04 Septiembre de 2023 9:07

Camareros completamente fuera de su zona de confort. Mesas sucias, el camarero no puede realizar un seguimiento de cuál es la siguiente mesa en la fila para ordenar. Menú presentado, pero después de las 20 en espera, el camarero regresa y dice: solo están disponibles los artículos del srr izquierdo. La comida no es buena. No volveré a ir allí.

Lara
26 Agosto de 2023 14:15

Si pugués puntuar-ho amb menys d'una estrella, ho faria. Vam arribar després de fer un GR amb la intenció de comprar un gelat. Mentre estàvem mirant la carta de gelats, al costat de la nevera, un cambrer ens va preguntar qué voliem. Li vam dir que estàvem mirant gelats però que encara no ho sabiem. Va insistir en qué voliem, en castellà i ens va dir que no entenia el català de mala manera.
Li vaig respondre el mateix en castellà (sóc castellanoparlant), i no sé si pel volum dels altaveus o per deixar clar que no li queia bé la gent catalanoparlant, ens va repetir per tercera vegada, que què voliem. La violència verbal i exaltació amb que ens ho deia ens va acabar de convèncer de no quedar-nos-hi. Podria dir, fins i tot, que semblaven colocats d'algo.
El soroll dels altaveus a dins el xiringuito, que s'expandia per mitjà platja era insuportable.

Antoine
20 Agosto de 2023 13:36

El oro puso la vista, sin interés.
Mojito con menta podrida y camarero irrespetuoso, despectivo e irrespetuoso cuando le señalo esto
Un cachetazo que pide sangre fría para no tirarle la bebida a la cabeza

miquel
06 Agosto de 2023 6:48

Chiringuito de playa, con vistas muy bonitas y sin mas. Muy masificado de gente, tienen cafetera, pides un cafe y te dicen que no.

Marcel
02 Agosto de 2023 23:43

Molt i molt mal servei. Crec que només volen “els seus”. Vam dir per reservar i ens va dir en francès (perquè no saben ni català ni castellà) que no reservaven, tot i que van posar reserva sobre 3 taules. Vam intentar canviar de taula i el mateix que ens havia dit que no reservava, va dir que estava reservada, a lo que li vam dir: “però no havies dit que no reservaveu? ” i respon “pour ma famille”. Ni família ni res. Eren ganes de tocar els nassos, de fer-nos fora. Ens mereixem el que tenim. Si treieu a concurs aquests xiringuitos i només puntueu tema econòmic, acaba sortint això. Un gueto on només tracten correctament als seus.

Nicolas
22 Julio de 2023 0:27

Personal simpático pero sin ninguna organización, quería un café, había máquina pero no podían hacerlo

Júlia
30 Agosto de 2022 20:30

Chiringuito sobre la playa, encima de la arena. Playero. Tienen música, sirven tapas, bebidas y platos sencillos. Bien de precio para su localización.

Carton
14 Agosto de 2022 1:07

Superbe place agreable rt personelle de tres haute qualiter meilleur endroit pour faire la fete

Lorena
06 Agosto de 2022 18:02

El sitio es agradable, pero un solo camarero para unas 20 mesas a la hora de la comida, normal que no pueda dar un buen servicio.
Discusiones entre el camarero de y el de la terraza a con un tono de vez elevado tampoco ayudan

user
31 Julio de 2022 6:38

C’était très bien pendant des années. Cette année, on se croirait en discothèque, bonjour le repos en vacances… on entend la musique de l’autre côté de la crique! Aucun respect pour les gens et pour le restaurant d’à coté El Mirador.

Nigel
29 Julio de 2022 5:19

Amazing location, friendly staff, decent and filling food!
We go back as often as possible

Guillaume
28 Julio de 2022 8:22

Attire des jetskis qui se croient tous permis et naviguent dans la zone de baignade illégalement, hyper dangereux pour les baigneurs. Cela finira par un accident.

Guillem
17 Julio de 2022 3:10

Lloc horrible! Marxeu d’aquí, ple de sorroll, borratxos i motos d’aigua. No es pot estar tranquil, molesten si estas a la platja, menjar molt mediòcre. Estan destrossant el bon rotllo de la platja. No recomanat!

Sanda
17 Junio de 2022 18:22

SCAM place! Do not come here in any case. Stay away, and watch your kids around, it is not save to be there with them (for the drunk people that drinks there and the jets).

Agregar una opinion