ESPANAINF.COM

CISKOMAC, Barcelona

Direccion Plaça Revolució de Setembre 1868, 3, | Local 1, Barcelona
Telefono +34 648 14 75 08
Sitio web ciskomac.com
Categories Servicio de reparación de ordenadores, Soporte y servicios informáticos, Computer wholesaler, Repair service, Tienda de ordenadores de segunda mano
Clasificacion 5 25 opiniones
Empresas similares cercanas
Antmotion Informática — C/ de la Jota, 148, Local 2, Barcelona
Apple Passeig de Gràcia — Pg. de Gràcia, 1, Barcelona
Red Computer Tienda Gaming en Barcelona con MSI y ASUS — C/ de Sepúlveda, 172, Barcelona
MASTAC SL - SERVICIO TÉCNICO OFICIAL PORTÁTILES — Av. de Madrid, 104, bajos, Barcelona

Computer wholesaler CISKOMAC opiniones

25
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Lídia
14 Junio de 2023 19:53

CISKOMac: Poeta i fangador

Tinc un Mac que té dotze anys. El sistema operatiu ja no actualitza. La bateria no carrega bé i, de sobte, es descarrega i s'apaga sol. Li falta una tecla, algun caragol, una peça desenganxada i, finalment, el touchpad -el requadre on poses el ditet i mou la fletxeta- va deixar de funcionar. Era de nit quan el cor se'm va parar i vaig entrar en pànic. Vaig forçar l'apagat i vaig començar a pregar que quan em despertés tot hagués sigut un malson i el ditet tornés a funcionar.
Al matí tot continuava igual. No ditet, no ordinador. Vaig sortir de casa per anar a una botiga on reparen Macs on m'havien adreçat uns amics. Un mes abans, conscient que la mort de l'aparell s'acostava, havia passat per preguntar si aquell ordinador, arribat el moment, es podria actualitzar i arreglar. Se'm va respondre amb una certa indiferència.
Anava caminant cap a la botiga i aquell record em desganava el pas. També vaig recordar una altra botiga a la plaça de la Revolució on també arreglen i donen solucions de segona mà. Vaig dubtar, però vaig redreçar el camí i vaig trucar a la porta de CiskoMac. Anava amb els tres gossos i, sense cap problema, Cisko ens va convidar a passar a totes.
Amb el posat de qui demana caritat, li vaig explicar tot el que li passava al meu ordinador i que sabia que estava a punt de morir. Ell de seguida va respondre que canviant quatre cosetes tenia ordinador per cinc o sis anys més. Les seves respostes al seguit de problemes eren de constant i fàcil solució, com si res, en un pim-pam i a molt bon preu. El Cisko m'atenia amb resolta eficàcia i extrema amabilitat en una botiga preciosa, elegant, de fusta, il·luminada amb aquelles bombetes de resistències a vista i càlida llum. Després de fer un repàs per donar-me solucions concretes i quantificar-les, em va dir que el tindria arreglat aquella mateixa tarda. Vaig sortir de la botiga feliç com un anís.
A les 15: 49 vaig rebre El missatge “Listo tu Mac”. El cor em va fer un "brincu" i vaig començar a resar les lletanies per l'ocasió: Por Dios que sea verdad que sea verdad que sea verdad. I sí, Dios existe! Latent en cada un de nosaltres, esperant a ser triat. Cisko tria cuidar amb rigor artístic cada problema que soluciona i amb amabilitat i compromís a la persona que el porta.
Tot això que us explico només em va costar 120 euros i quan infinitament agraïda vaig voler arrodonir el preu que em demanava amb 30 euros més, no els va voler de cap manera.
CISKOMac: és un Poeta i fangador, i en tot fa una feina tan neta que cuida de les persones com un poeta i arregla les màquines com un fangador. Ofereix un tracte immillorable a les persones i una professionalitat tècnica a les maquines. Per acabar una darrera i fonamental qualitat humana que havia oblidat: la seva paraula són fets!
Ahir vaig ser feliç. No sols per mi, també per la humanitat. Ahir, Cisko em va recordar el veritable factor humà: cuidar-nos i valorar justament i econòmicament la feina ben feta. Les dues coses, no l'una o l'altra, les dues. Poeta i fangador.

GRÀCIES, CISKO PER FER D'AQUEST UN MÓN MILLOR.

PD1: Li vaig enviar la cançó “Nada de nada” de Cecilia, preciosa com ell. Va resultar que Cisko també és músic i toca la Kora. Segur que un dia d'aquests ens trobarem i cantarem junts. Quan així sigui esteu tots convidats.
PD2: Escric axiò des del meu Nou CiskoMac. Un Mac sense Cisko no és més que un trasto.

Plaça de la revolució de setembre 1868.22 de juny 2023

Lídia Pujol

Vishal
30 Abril de 2023 14:08

¡Cisko es increíble! Reparó mi Mac más rápido y más barato de lo que nadie en Barcelona podría ofrecer. Hizo todo lo posible para asegurarse de que estuviera listo antes de que tuviera que viajar. Recomiendo encarecidamente trabajar con él.

Lautaro
10 Abril de 2023 17:06

Me repuso unas teclas que tenía salidas de una MacBook Pro, en Apple Store querían reemplazar todo el teclado incluido trackpad y Touch Bar por 580€, aquí me cobro 35€ y me soluciono el problema, y quedó genial! 100% recomendado

Evgeniya
23 Enero de 2023 13:33

¡Muy recomendable! Servicio muy profesional y rápido, buenos precios, especialista acogedor y amable.

Max
26 Diciembre de 2022 14:10

Great service, honest owner. Fully client oriented. Changed the battery for my MacBook within only 1 hour while others offered 1-3-7 days delay. Best prices as well.

Gran servicio, propietario honesto. Totalmente orientado al cliente. Cambié la batería de mi MacBook en solo 1 hora, mientras que otros ofrecieron un retraso de 1-3-7 días. Los mejores precios también.

yapci
29 Noviembre de 2022 2:16

Profesionalidad, muy buen asesoramiento, un trato amable e impecable. Estoy encantada, lo recomiendo.

Mingu
16 Noviembre de 2022 15:02

Magnifico servicio! Cisko, el chico Que atiende es muy competente. Soluciona los problemas con rapidez y certeza, muy eficaz. De trato amable y atento. Totalmente recomendable 100%

Catia
19 Octubre de 2022 19:59

Hace ya unos meses que reparé mi MacBook y súper bien!
Amabilidad, rapidez y buen precio. Que más se puede pedir.
Gracias

user
17 Septiembre de 2022 1:08

El millor tècnic d'apple de Barcelona, mòbils i ordinadors. Tot ho soluciona. Bon servei i millor tracte.

Paloma
15 Diciembre de 2021 8:41

Me lo recomendó una amiga y ha sido un acierto! Me ha reparado el mac muy rápido, buen precio, buena comunicación y muy amable.

Jose
14 Diciembre de 2021 4:11

LLeve el equipo para repararlo.porque no funcionaba
en poco tiempo me repararon el equipo 100% funcionando, rapidez y calidad, Gracias

Carlos
20 Septiembre de 2021 7:43

Súuuper recomendable! Atención de primera, súper honesto, puntual y profesional, además de un trato muy agradable.

Ignacio
06 Septiembre de 2021 17:00

Encontré por casualidad el local, entré, pregunté y en menos de 30´pude recambiar la bateria (original) de mi iPhone. Estoy encantado por el trato y la profesionalidad. Muy, muy recomendable!

Miguel
27 Agosto de 2021 7:32

Muy buen trato y muy profesionales. Mi equipo fallaba y era un problema que ocurría aleatorio, así que tuvieron la paciencia de hacer todas las pruebas necesarias y comprobar que era lo que pasaba sin coste, antes de abrirlo y repararlo.

Elise
20 Agosto de 2021 5:38

He dejado mi ordenador para una reparación y estoy muy contenta. Cisko ha sido muy profesional y rápido. Recomendado 100%.

Marc
15 Agosto de 2021 22:29

Cisko es un crack, la mejor persona de Gracia!
Muy majo y muy fiable.
100% recomendado.

Eva
07 Agosto de 2021 22:00

Quiero remarcar el mérito de Cisko en su trabajo, autodidacta, emprenedor y honesto.
Entre amigos le conocemos por Doctor Mac. Reconocer el trabajo bien hecho es de gran importancia, y en el barrio de Gràcia tenemos este establecimiento!

Fati
07 Agosto de 2021 21:54

Reparación milagrosa de CISKO sobre mi MacBookpro.con mucha simpatía y rápido, a partir de ahora solo voy a CISKOMAC

Miguel
27 Julio de 2021 2:19

Trato inmejorable y muy profesional, fui con un problema en mi Mac y supieron buscarme una solución.

Blai
23 Julio de 2021 23:40

Me arreglaron el teclado en 15 min mientras que en otros sitios me daban meses sólo para atenderme. Precio muy razonable y servicio inmejorable!

Agregar una opinion