ESPANAINF.COM

Clínica Salus Infirmorum, Girona

Direccion Passeig de Mossèn Lluís Constans, 130, Banyoles, Girona
Telefono +34 972 57 02 08
Sitio web www.clinicasalus.org
Categories Hospital general
Clasificacion 3.3 28 opiniones
Empresas similares cercanas
Hospital General de Catalunya — Carrer de Pedro i Pons, 1, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Fundació Hospital de l'Esperit Sant — Avinguda Mossèn Josep Pons i Rabadà, s/n, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona
Hospital Universitari de Bellvitge — Carrer de la Feixa Llarga, s/n, L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona
Mútua Terrassa University Hospital — Plaça del Doctor Robert, 5, Terrassa, Barcelona

Clínica Salus Infirmorum opiniones

28
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
José
04 Octubre de 2023 0:43

Me operación de una rodilla y poner una prótesis el trato fue excelente el personal una maravilla estoy súper satisfecho yo lo siguiente muchas gracias

Jordi
18 Septiembre de 2023 9:26

Vull agrair a tot el personal de la 2a planta on estava el meu sogre la selva feina, dedicació i atenció més enllà del que és estrictamente professional. El meu sogre va morir la setmana passada acompanyat per la seva gent més propera i pel personal tant laic com religiós que van fer aquest final de vida més dolç i tranquil, marxant amb una sensació de Pau.
Reitero el meu agraïment a TOTES i TOTS.

S2F
30 Agosto de 2023 0:38

La calidad y humanidad en este hospital me atendieron sin tarjeta medica hace diez años. Gracias por todo

Marc
17 Junio de 2023 10:28

He arribat d'urgències perquè em revisessin els punts després de ser operat fa 7 dies. I Porto mitja hora esperant. No hi ha ningú més. Estic sol de fa mitja hora. I no m'han cridat i s'escolta com xerren allà a dins. A més he comentat a la noia de l'entrada que si se'n recordaven de què era aqui. I em diu que si. I que ara els avisa, i res de res. De fet Porto 46 minuts aquí ja. Totalment nefast. Ho trobo de tindre molt poca vergonya.

tomas
25 Mayo de 2023 8:09

El servei de rehabilitacio es un nefast, no t ateben i allarguen el que volen. Si no poden donar aquest servei que no l ofereixin.

Mercedes
05 Abril de 2023 9:08

Mi hijo lo operaron de las anginas y la verdad es que han sido muy amables. Las enfermeras un amor y la habitación muy limpia y para nosotros solos. Fantástico.

Anna
29 Marzo de 2023 2:49

La meva experiència ha estat inmillorable, bona atenció, amabilitat dels professionals, rapidesa administrativa…
És la segona vegada que m’operen a la Clinica Salus i de la primera vegada, ara fa tres anys, a la segona el servei ha millorat
moltíssim. Recomano la Clinica Salus.

Carme
05 Marzo de 2023 22:49

El tracte i l'atenció en tots els nivells. Gràcies per el treball que fan, no defadeixin.

Mar
01 Marzo de 2023 13:02

Ayer fuimos de urgencia, x la mañana, para mi hija y para mi, resulta que llevábamos 4 días con fiebre muy altas, y a pesar que el cap nos había dicho mucha agua y intercalar paracetamol e ibuprofeno, la cosa iba a peor, pues bien, llegamos Alli, les cuento y me dicen que esté tranquila que no tenemos nada más que un proceso gripal, y otra vez con la misma cantinela…. Mucha agua intercalar paracetamol e ibuprofeno….
A la tarde 17: 20h aprox, mi fiebre se dispara a 40, y la de la niña 39’5 decidimos irnos a otra clínica en Figueres, porque yo soy de Allde nacimiento y confío en esa clínica, pues el diagnóstico es:
Mi hija amigdalitis aguda i oitis en el oído derecho
Mi diagnóstico: infección de las vías altas, otitis en los dos oídos y desgarro muscular en el lado derecho de tanto toser!
X tanto que conste que 1 estrella se la pongo para poder escribir la reseña, ahora tengo k ver cómo hacer una reclamación oficial!

Tami
28 Febrero de 2023 21:58

Con unas palabras no bastara el trato que tuve en clínica salus, si el director de esta clínica llega a ver este msj, le pediría de corazón que le diera un aplauso al equipo de enfermería, cirugía y anestesista, aquellos que me trataron maravillosamente bien.ole ole y ole!

Yo Imad tamimi os agradezco una y otra vez por ser personas tan competentes y a la vez empaticas y agradables, para mí no hay mejor hospital que este no cambieis.

Ivania
19 Diciembre de 2022 11:18

Todo súper excelente la recomiendo es una clínica muy limpia el personal muy profesional y buen trato todo muy organizado les agradezco mucho ¡¡bendiciones!

salvador
21 Noviembre de 2022 0:17

Tracte, rapidesa, atenció, comunicació, net, bon estat instalación. Res que no estigui bé.

Piolet
15 Noviembre de 2022 21:10

Molt bona atenció, tant dels metges com infermeres i auxiliars. La facilitat de les admisions i el temps d'espera molt bé.

Beatriz
11 Octubre de 2022 11:36

Un 0 per urgències. Estem de vacances a mieres, i fent una activitat de Montanyà el meu home va pendre mal al braç. Ens van recomanar aquesta clinica per visitar-lo d urgències. El metge no el va ni mirar, ni fer una eco. Va dir q demanes hora al seu cap a fer una eco que no era res. Per experiència vem dirigir-nos a un altre centre a Girona. Va sortir amb el braç immobilitzat i amb una rm d urgències. Ja q te una lesió muscular q podria ser greu. Cal afegir que el meu home ja va tenir una lesió igual o semblant a l'altre braç (va acabar en operació trasplant de tendó i biceps) i va insistí que si li podien fer una eco per mirarli la musculatura i li van dir q no, q no era res. Un 0 pel servei d urgències.

montse
07 Octubre de 2022 5:44

Tracte miserable. Vaig anar ahir la nit, a la 1 de la matinada, feia un dia que tenia l'estomac ben raro, fins que ahir, no parava de vomitar i amb molt de dolor a una zona concreta de l'estòmac. El doctor, si se'l pot dir per aquest nom, hem va possar de poca vergonya cap amunt, pel fet de presentar-me a aquella hora! I sobre, que el mes segur era, que fos la apendisitis.corre cap a Girona d'urgéncies, i es una gastronteritis. Salus, haurieu de mirar millor quin estil de personal teniu rondant per allà, justament al Trueta, 4 persones mes amb queixes d'aquest senyor, que cualsevol altre podria fer la feina millor que ell.

user
30 Septiembre de 2022 13:33

El meu pare, amb Alzheimer, va ingressar durant un mes i ha estat molt deficient tot (a part del menjar). Higiene deplorable, cames inflades perquè se'l tenia lligat sempre a la cadira, amb llagues d'estar sempre assegut, medicació que no se li donava a l'hora que tocava, va patir una caiguda i no ens en van informar (ens vam trobar l'hematoma a l'ull i cella quan el vam anar a veure), i quan vam demanar explicacions, no ens van saber dir què havia passat i van haver de preguntar al company d'habitació. El tracte rebut ha estat nefast. Si podeu triar, no deixeu a un ésser estimat allà ingressat, especialment si té demència i no és autònom. S'obliden que tots acabarem sent persones grans, i que tothom mereix tenir una vida digna i una atenció correcta. Tant de bo ningú es trobi mai en aquesta situació.

Laura
18 Julio de 2022 18:00

Hi vaig anar a urgències amb una nena de 4 anys amb febre, que es queixava de mal de coll i molt de mal de panxa, es despertava a la nit cridant de dolor, però sense cap senyal de gastroenteritis. No li van mirar res de la panxa, tot i la meva insistència. Li van mirar la gola i sense cap prova d'estreptococos, van dir que això era el focus i li van donar un antibiòtic. Al dia següent vam acabar a L'HOSPITAL TRUETA AMB UNA HEPATITIS. A més a més, l'antibiòtic donat sense justificació alterava els resultats de les anàlisis.

Enric
12 Mayo de 2022 23:11

Estic molt agraït amb l'atenció mèdica rebuda. Estic content amb la qualitat professional i humana de tot l'equip mèdic. En una situació difícil com pot ser una operació, és molt reconfortant trobar-te amb la calidesa i l'empatia de l'equip mèdic. Penso que aquestes qualitats el fan, si hi cap, encara més profesionals. Ha sigut tot molt fàcil, ràpid i confortable. Moltes gràcies al dr. Muset i a tot l'equip, tant a les visites preoperatories com a quiròfan. Salut Enric Sallent

Noe
22 Marzo de 2022 5:11

Servicio de urgencias pésimo. Fui porque me dolía muchísimo la rodilla, le dije a la doctora que creía que me lo había hecho hacía unos días pero que el dolor había empeorado hoy. En ese momento dijo que no me atendería ya que no lo consideraba urgente, eso sí, la visita la cobraron. No es la atención que esperas en una clínica privada después de haberte desplazado 40min en coche y haber llamado antes de ir para preguntar si te podían atender. No lo recomiendo

Salvador
14 Noviembre de 2021 16:49

Molt bon tracte per part de tothom, recepció, auxiliars, infermeres, fisio, metge
Realment m'ha sorprès gratament

Agregar una opinion