ESPANAINF.COM

Club de Natació Tarraco, Tarragona

Direccion Pg. de Torroja, 86, Tarragona
Telefono +34 977 23 20 84
Horas
lunes06:00-22:00
martes06:00-22:00
miercoles06:00-22:00
jueves06:00-22:00
viernes06:00-22:00
sabado07:00-14:00
domingo08:00-14:00
Sitio web www.cntarraco.cat
Categories Club de natación, Polideportivo
Clasificacion 3.7 17 opiniones
Empresas similares cercanas
Club Natació Granollers — Carrer de Lluís Companys, 8, Granollers, Barcelona
Centre Natació Mataró — Passeig Marítim, 92, Mataró, Barcelona
Club Natació Terrassa — Av. de l'Abat Marcet, s/n, Terrassa, Barcelona
Onades — C. de la Immaculada, 25, Barcelona

Club de Natació Tarraco opiniones

17
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Oriol
15 Septiembre de 2023 15:06

Si te gusta la natación este es tu lugar, también practico AIKIDO en este Club. Me encanta

Blanca
02 Abril de 2023 2:12

Bona piscina a Tarragona, hi vaig a nadar pq estem fent un curs allí i les instal·lacions estan prou bé, al vestuari surt aigua calenta, tenen un bar on pendre algo i mirar a la piscina

David
19 Febrero de 2022 8:46

El millor club de natació de Tarragona. Am el gimnàs més xulo i bones vistes.
Nous projectes i molts bons preus.

Albert
10 Febrero de 2022 23:36

Soc soci desde els 9 anys i tinc 40. Per mi es el millor club de la provincia. Per l'ambient, treballadors, i el munt de seccions i activitats que tenen.

Ana
01 Julio de 2021 0:35

Hace un año que me trasladé de Barcelona y no he podido hacer mejor elección. Excelentes profesionales con inmejorable actitud. No se puede pedir más

Daniel
26 Abril de 2021 10:14

Instalaciones en buen estado, restauradas y cuidadas. Vestuarios antiguos pero limpios. Además de natación se pueden realizar otras actividades.

Natàlia
30 Septiembre de 2020 5:19

Si vols que els teus fills aprenguin a nedar aquest és el millor lloc. És cert que les instal·lacions són justetes, però tenen els millors professionals.

Pitter
07 Septiembre de 2020 21:30

Un gimnasio completo con vistas al mar, el amanecer desde allí es impresionante. Tres piscinas y una de ellas descubierta completan un buen club

Juanjo
05 Julio de 2020 20:06

El Club de nuestra ciudad, muy recomendable, son muy ambles y muy serios y los peques aprenden muchisimoo.las instalaciones muy buenas.

Lidia
05 Marzo de 2020 15:02

Hi anem a jugar partits de Waterpolo, les grades per veure el partit deixen molt que desitjar, el servei de bar, sempre tancat, això sí, màquines expenedores, però per un cafè després de dues hores de viatge has de caminar 10 minuts.

Manuela
01 Enero de 2020 18:08

Muy buena gente, ahora hay muchas actividades. Le falta ser un poco más moderno el club pero en eso están.

Marimar
21 Noviembre de 2019 3:15

Lo peor, las recepcionistas que son unas antipáticas las podían cambiar que se las ve muy amargadas en sus puestos de trabajo. Parece que te hagan el favor del siglo.

Rafael
18 Noviembre de 2019 19:41

Errores, primero para el bono para aparcar y con el segundo error al devolver el recibo por falta de pago (tomaron mal el numero de cuenta), ya tuve suficiente

Esther
07 Octubre de 2019 21:49

Ideal per a nedar, gimnàs, ioga fan moltes activitats diverses.la única queixa a les tardes sovint està molt massificat de activitats infantils, cursos, cursets.

DAVID
01 Junio de 2019 17:08

Després de ser usuari durant un temps de les instal·lacions i d'un nivell del monitoratge excel·lent en general. Avui deixo de ser usuari de les instal·lacions per un malentès entre l'administració. El personal del mostrador.

Vam demanar un canvi de sessió de natació de la nena al monitor que ens va adreçar al mostrador, del mostrador ens van tornar a adreçar al monitor per que ell ens dones el vist i plau pel canvi i el monitor ens va donar la seva conformitat.

Nosaltres des de un primer moment des del mostrador ens havien comentat que no hi havia problema per algun canvi puntual sempre que avisem.

La meva sorpresa va arribar quan al finalitzar la sessió de natació, el dia que no ens tocava, però que havíem demanat. Es va acostar el coordinador a preguntar-me qui m'havia donat permís per canviar de dia a l'alumne, doncs, ell no tenia constància i que aquests canvis els havien de comunicar a ell, la qual cosa es comprensible, tot i que el present dia només hi havien 4 alumnes i 3 monitors. Llavors vaig explicar la situació esmentada anteriorment.

Entenem que nosaltres ho vam preguntar per activa i passiva al mostrador i monitor, i ho vam avisar amb antelació per tant no som responsables d'un error de comunicació entre administració monitoratge i coordinador d'activitats.

Sentim molt deixar de ser usuaris pel tracte rebut, doncs ens han fet sentir responsables d'aquesta confusió, fins i tot el coordinador d'activitats semblava emprenyat amb nosaltres, de fet és com si haguéssim intentat colar a la nostra filla en una sessió a la que no estava inscrita. Per més inri, la setmana següent el dilluns és festa i aprofitant l'avís, doncs també li he demanat si era possible un canvi aquest dia, i fins i tot s'ha emprenyat més, tot dient que el dia es perdria i ho sentia.

Sincerament no crec que l'usuari sigui responsable d'aquest malentès, error de comunicació entre persona del mostrador, monitor i coordinador, ni que se li hagi de cridar l'atenció.

Per tot això i per com ens han fet sentir, sentint-ho molt, ja no tornarem a ser usuaris d'aquesta instal·lació.

Johanna
20 Septiembre de 2018 2:59

Mi experiencia ha sido horrible. Llevé a mi niño a los cursos de natación del verano. El primer día, ni siquiera un saludo de las monitoras que estarían con el niño, mucho menos presentarse, fue tomarlo de la mano y llevarlo a la piscina (estoy hablando de un niño de 3 años), con niños de hasta 7 años y el mismo programa y exigencia. El socorrista que se acercaba a los niños al parecer sin la más mínima noción del trato a los niños y el respeto, a esto añadan que varias veces quien guió mi niño a la piscina fue el coordinador de natación quien nunca respondió un "Hola" y que llevaba siempre cara de fastidio. A dos días de terminar el curso, dejamos de ir por otras situaciones en el manejo con los niños; no me gustó, no lo recomiendo y no volvería jamás.

Laura
12 Marzo de 2018 22:35

Piscina limpia trabajadores i monitores muy amables y familiares menos una trabajadora k está en la entrada cobrando i cogiendo carnets k parece k te perdona la vida i no es Montse ella es muy amable las instalaciones un poquito dejadas pero estupendo todo

Agregar una opinion