ESPANAINF.COM

Compartir Barco, Girona

Direccion Roses, Girona
Telefono +34 676 58 15 08
Horas
viernes15:00-19:00
sabado10:00-16:00
domingo12:00-18:00
Sitio web www.compartirbarco.com
Categories Servicio de alquiler de embarcaciones, Profesor de navegación, Sports equipment rental service
Clasificacion 5 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Les Barketes de Empuriabrava - MarinaFerry - Roses — Avinguda Joan Carles I, s/n, Empuriabrava, Girona
Boats Mediterrani - Boat & Jetski Rental — Av. de la Platja, 41, Roses, Girona
Canals i Mar- rent a boat — Zona Comercial Alberes Port Mistral, s/n, Empuriabrava, Girona
Aventura Náutica - Boat & Jetski Rental — Bocana de Santa Margarita, s/n, Roses, Girona

Compartir Barco opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ferran
25 Mayo de 2020 12:54

Va ser un gran descobriment trobar la pàgina de Compartir Barco a internet. No imaginava en aquell moment tot el que estic aprenent.
Personalment, quan vaig obtenir el titol de vela, els meus coneixements eren molt bàsics. Amb aquesta oportunitat estic aprenent a utilitzar diferents tipus de veles i el seu trimatge, i a practicar maniobres en situacions molt diverses. Aprens al costat d'autentics regatistes! L'ambient entre tots ells és molt bo i de seguida et sents entre amics. A més L'Alt Empordà és una de les zones més boniques de la Costa Brava.

Joan
06 Mayo de 2020 8:49

Bon ambient.i pràctiques de navegació a vela molt útils, abans o després de treure't la titulació nàutica.

Joan
20 Octubre de 2017 21:57

Una boníssima opció per aprendre i practicar. Quan et treus la titulació falta pràctica i hores de navegació que t´ajudin a agafar confiança. Un grup de gent molt maco i amb molta experiéncia que ho fa molt fàcil. I si tens experiència, per passar-ho bé i navegar!

Alex
19 Octubre de 2017 21:36

Un forma molt interessant de viure el mar i la navegació a vela sense compromisos ni complicacions, ja que pots formar part d'una tripulació de regates i apendre realment a navegar a vela, (fins i tot les maniobres més complicades amb veles de proa).
O al mateix temps optar per una versió més relaxada de la nàutica participant de navegacions tranquiles i bany a platjes poc conegudes de la presiosa costa que envolta Empuriabrava.
Tot això sense interés econòmic, ja que només cal col·laborar en un fons pel manteniment del veler.

Meritxell
03 Octubre de 2017 16:37

S'HA DE FER, nosaltres hi hem fet sortides familiars (amb mainada) i de ben segur que és recomenable descobrir la costa de Roses fins a Port lligat, Cala Montjoi.amb un veler on la navegació també pot ser tranquila, relaxant, interessant, meravellosa per acabar amb un dinar i un bon bany refrescant prop d'una caleta que està saturada de gent però nosaltres només gaudim de la relaxació de les onades. El capità un 10, molta experiència i cordialitat amb els passatgers. Hi tornarem!

Salvador
21 Abril de 2017 2:00

Tan si sou uns enamorats del mar i la nàutica, com si nomes us agrada passar una estona de relax en un bon ambient, heu de fer una passegada per la Badia de Roses a bord d'aquest veler. Nosaltres hem fe un parell de sortides amb la familia i han estat tota una experiencia.de fet dues experiencies. Vam engantxar dos dies de sol de finals de març. Amb una mica de vent, suficient per poder gaudir del mar i de la incomparable sensació de lliscar per sobre del mar escoltant nomes el soroll de casc de veler tallant les onades, amb la brissa i el sol com a companys de travessia. Van ser les primeres experiencies a vela i segur que repetirem!

Salva
01 Abril de 2017 6:56

Amb compartirbarco disfrutem de la navegació a vela a més d'aprendre com es el funcionament de les veles, les regates i tot el que cal per que el vaixell es mogui impolsat només per la força del vent.
A més et dona la oportunitat de coneixer a molta gent i relacionar-te amb el mon de la navegació des de dins.
Tot un plaer a l'avast de qualsevol gràcies a iniciatives com aquesta.

Agregar una opinion