ESPANAINF.COM

Confraria de Pescadors de Tarragona

Direccion C/ de Trafalgar, 25, Tarragona
Telefono +34 977 21 55 19
Categories Tienda de alimentación
Clasificacion 4.8 4 opiniones
Empresas similares cercanas
Supercor Exprés — Plaça de la Imperial Tàrraco, 2, Tarragona
Supermercats Consum — Av. de Prat de la Riba, 35, Tarragona
Supermercados Consum — Carrer de Ponç de Castellví, 4, La Canonja, Tarragona
Casa Ametller Origen Tarragona — Av. de Ramón y Cajal, 19, Tarragona

Confraria de Pescadors de Tarragona opiniones

4
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Jose
11 Julio de 2021 0:48

Adreça

Moll dels Pescadors, s/n

Població

43004  Tarragona

Telèfon

977 21 55 19

Fax

977 24 28 82

Les confraries de pescadors de Catalunya, constituïdes com corporacions de dret públic amb personalitat jurídica i capacitat d'obrar per al compliment de les seves finalitats, exerceixen la representació del sector pesquer, sens perjudici del que pugui correspondre a altres ens associatius i actuaran en els seus respectius àmbits territorials, com a òrgans de consulta i col·laboració de l'Administració de la Generalitat, amb l'objectiu de promoure i impulsar els interessos pesquers.

Funcions de les confraries de pescadors de Catalunya:

Actuar com a òrgans consultius de l'Administració en totes aquelles qüestions que afectin la pesca marítima i que li siguin sotmeses.
Emetre informe previ en relació amb les disposicions de caràcter general que regulin la pesca, quan afectin els respectius àmbits territorials.
Elevar informes i propostes a l'Administració de la Generalitat sobre les matèries objecte de la seva competència.
Informar els seus membres sobre els ajuts, els programes, les obligacions i la normativa que els afecta.
Confeccionar les estadístiques de captura d'acord amb les instruccions del Departament.
Vetllar pel compliment de l'obligació de desembarcament als ports i de venda a la llotja de la totalitat de les captures, i també de la normativa vigent en matèria de pesca i de comercialització fins a la primera venda.
Sotmetre al Departament, per a la seva consideració i aprovació si s'escau, propostes de plans de pesca amb la finalitat d'equilibrar els recursos marins vius, els mitjans de producció i les captures.
Planificar aquelles activitats tendents a incrementar la rendibilitat de l'esforç pesquer per mitjà de l'explotació racional de recursos i millorament de les condicions de treball.
Donar la deguda cobertura a les exigències de comercialització de les captures millorant els sistemes organitzatius en benefici de les mateixes confraries i els consumidors.
Afavorir la formació cultural i professional dels membres de les confraries, facilitant-los el coneixement de la tecnologia adequada en cada cas.
Promoure els serveis necessaris adreçats a aconseguir una major eficàcia en el desenvolupament de les activitats pesqueres afavorint la creació d'empreses, associacions o cooperatives amb professionals del sector.

Carlos
26 Octubre de 2020 12:40

Puntuales y rápidos en la descarga, si vas con trailer algo justa la maniobra pero se hace

Xavi
21 Octubre de 2020 16:23

La Cofraria de Pescadors de Tarragona ens va sorprendre un cap de setmana a tota la família. Era a l'estiu i eren festes, però no recordo exactament si eren les Festes de Sant Pere, de Sant Pau o de Sant Agapito. La qüestió és que vam poder fer una visita guiada molt xul·la a un espai on explicaven un munt de coses interessant per a gran si petits sobre el mar, els peixos i els pescadors. Molt interessant.

Irene
21 Agosto de 2020 20:04

Comida riquisima en un restaurant muy bonito con un entorno marinero. Recomendable

Agregar una opinion