ESPANAINF.COM

Consulta CAiS - Psicòloga a Terrassa, Barcelona

Direccion Carrer Sant Pere 46 3er 2a, Terrassa, Barcelona
Telefono +34 602 51 89 00
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-21:00
Sitio web www.consultacais.com
Categories Psicoterapeuta, Psicólogo
Clasificacion 4.6 20 opiniones
Empresas similares cercanas
Espai Gut — Carrer del Pare Llaurador, 29, Terrassa, Barcelona
TEAdir-Terrassa — Carrer del Portal Nou, 39, 1er Piso, Terrassa, Barcelona

Consulta CAiS - Psicòloga a Terrassa opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
user
19 Abril de 2023 9:22

Mi experiencia con Mireia ha sido muy buena. Me ha ayudado mucho a entenderme a mí misma y a darme cuenta de muchas cosas.

Andrea
10 Abril de 2023 21:12

Obviament no podia sortir bé una psicòloga no especialitzada que accepta des de pacients de 6 anys fins a persones de 90 mentre li paguin! Genial si necessites acompanyament, però si necessites teràpia real busca ajuda, ella et voldrà treure els diners (45 euros sessió on-line 60 presencial). Molt perillós!

user
02 Abril de 2023 6:06

NO BUSQUIS MÉS!
AQUÍ T'AJUDEM DE VERITAT!
Aixó no es serios.
Sonaría molt vulgar i mercantil que algún centre de psicología s'anuncies així, oi?
El centre CAIS faría el ridicul amb un anunci com aquest.però estaría molt lluny de mentir.

Aquest anunci cutre es el que jo buscaba i necesitava desesperadament fa uns mesos, després de tota la vida cobert per uns núvols i sense saber què em passava i molt menys com solucionar-ho.

Hi vaig anar per provar.amb dubtes i desconfiança.

Vaig trovar atenció, serietat i profesionalitat.
Vaig començar a entendre el que em passava i a notar canvis de seguida. Tot a un ritme que jo pogués assumir, amb esforç, però sense sentir cap tipus de presió ni incomoditat més enllà de la que em pogués provocar jo mateix. Tot ben acompanyat i guiat amb grans coneixements tècnics, molta sensibilitat i sobretot, molta humanitat.de la de veritat.

Sé que en el centre col.laboren diversos especialistes.
Estic convençut que si després de la primera entrevista que em van fer, haguéssin vist que no comptaven amb el profesional adient pel meu cas, m'ho hauríen dit amb total honestitat.

Si estàs llegint aixó potser busques ajuda i tens dubtes, suposo que es normal.a mi també em passava.
Per provar no es perd rès i la recompensa pot valer l'esforç, que no es cap pena.

Aprofito per saludar i donar les gràcies a la Mercè, per si l'hi queda temps de llegir aquestes coses.

user
27 Marzo de 2023 0:05

Me han ayudado mucho a sentirme mejor conmigo mismo y a ser más consciente de mis emociones y como gestionarlas.

Me he sentido muy bien recibido en todo momento y muy agusto.

Muy recomendable

user
13 Marzo de 2023 14:56

He leído sobre las relaciones tóxicas y me parece que es buena la referencia que hace la Dra gracias por sus consejos tratare de poner por obra esos consejos de nuevo muchas gracias

FRAN
16 Enero de 2023 23:47

Excelente persona y gran profesional, te sientes muy comodo y te da esa confianza, la recomiendo psicologa Angels.

Marina
21 Diciembre de 2022 18:40

He tingut el plaer de visitar-me amb Mercè Moran en dues etapes de la meva vida en les quals m’he sentit perduda, però n’he sortit més reforçada que mai. Si bé el treball és personal (com avui mateix comentava ella), el seu acompanyament proper i càlid, ha sigut fonamental en tot aquest procés de creixement. Em sento reconfortada d’haver creat, juntament amb ella, un espai segur on sé que podré tornar si ho necessito. Professional, dedicada i amb un gran ventall d’experiència en tot allò que fa. Infinitament agraïda, Mercè! I gràcies també a la Maite, per l’atenció rebuda!

Marisa
08 Julio de 2021 14:47

Acudí a CAIS porque una buena amiga me dijo que me ayudarían a encontrar mi camino y no se equivocó. Mercè me ayuda a conocerme, a valorarme, a cuidarme y a buscar en mí todo aquello que necesito para estar bien conmigo misma y con los demás. Gracias Mercè por acompañarme en mi camino.

MªAngeles
18 Junio de 2021 4:52

Recomendaría la terapia con Mercè a todo el mundo. He tenido experiencia con otros terapeutas y nada que ver! Gran profesional, trato humano excelente. Un 10.

Núria
12 Junio de 2021 3:26

La Mercè és una gran professional, t'escolta i t'ofereix tots els recursos necessaris per poder-te ajudar. En el meu cas, en poques sessions vaig començar a sentir-me molt millor i a veure les coses d'una altra manera. La recomano 100% i no dubtaré en tornar-hi si necessito ajuda de nou en un futur.

Eva
07 Junio de 2021 8:05

Mercè es la mejor psicóloga que he tenido nunca. Totalmente satisfecha de haber confiado en Cais.

ayre
30 Mayo de 2021 12:33

Felicidades a Mercè, su equipo y colaboradores.gracias a ellos, logré controlar los ataques de pánico, y sigo aprendiendo a manejar el estrés y la adversidad. Así como a ser más resiliente.
La terapia con Mercè es sanadora y muy versátil, recomiendo el MDR, una técnica de estimulación bilateral usada para superar traumas entre otras cosas.
Felicidades y gracias de nuevo.

Alejandro

A7E9P
30 Mayo de 2021 3:38

Después de reescribir la reseña varias veces, llego a la conclusión que no es posible hacerlo sin dejarme algo de todo lo bueno que diría. Lo mejor es estar dentro de este océano y gracias a Cais, mi mejor versión para surfearlo!

Irma
26 Mayo de 2021 11:12

Llevo casi 20 años con Mar Ruiz como mi terapeuta, y no la cambio por nadie. Empatiza, es sincera siempre aunque a veces duela, sabe decir las cosas para que te lleguen y no te hieran, es objetiva, sabe valorar perfectamente lo que necesita cada paciente, etc, etc. Podría seguir diciendo mucho más. Pero sólo añadiré una cosa: todas las personas a las que les he recomendado a Mar y han ido, han quedado encantadas, como yo. Gracias por todo Mar, que es muchísimo

carles
25 Mayo de 2021 0:23

De la Mercè només puc dir coses positives, m’ha ajudat molt a portar certs temes i poder-los superar gràcies a la seva capacitat per detectar, corretgir, millorar tot allò que li vulguis comentar.
Té molts recursos per a cada situació i et posa a disposiciò moltes eines perque puguis gestionar tu mateix tot el que necesitis per arribar al teu objectiu.
Molt, molt recomenable i agraït per tot el que he pogut apendre d’ella!

Pilar
22 Mayo de 2021 18:35

Cais és un centre amb un equip profesional magnífic. Si necessites acompanyament pscològic no ho dubtis, és el lloc adequat.

Maria
14 Mayo de 2021 21:51

Conocí a Consulta Cais y a Mercè hace justo un año, solo tengo palabras buenas. Me ha ayudado mucho a conocerme a mi misma, a estar serena y a ver la vida desde otra perspectiva mucho más sana y bonita. Eternamente agradecida por este gran descubrimiento.

Isaac
09 Mayo de 2021 2:05

Ir a terapia es un proceso largo y lento, aun asi me siento muy bien tratado y por lo tanto cómodo para explicar todas mis cosas.
Por decirlo de alguna manera, te sientes acompañado en todo lo que te va pasando y sabes que tienes ahí una persona que te dará buenos consejos y apoyo.
Así que considero que al final a todos nos puede venir bien ir al psicólogo/a.
En mi caso, voy con Mercé y conoce muchas técnicas diferentes. Te escucha atentamente, que creo que es muy importante, y tiene un gran compromiso con intentar solucionar los problemas personales.

Joel
29 Abril de 2021 8:18

Mercé es toda una profesional, un trato increíble. Llevo más de un año de terapia y los resultados son fantásticos. Recomendable al 100%. Con trabajo y la gran ayuda de estos profesionales, todo tiene solución

Dennis
26 Abril de 2021 19:24

Després de l'època més complicada de la meva vida ja no sabia com continuar, com afrontar el dia a dia i ni tan sols com sortir al carrer sense atacs d'ansietat. Ara, per fí, ja veig que està tornant a sortir el sol, que han tornat les ganes, les emocions i la confiança. Gràcies Mercè, ets una gran professional.

Agregar una opinion