ESPANAINF.COM

Consulta psicològica Trinitat Soler, Barcelona

Direccion Carrer de Sant Joan, 4, Despatx 3r 1a, Sabadell, Barcelona
Telefono +34 669 94 06 74
Horas
lunes10:00-20:00
jueves10:00-14:00
Sitio web trinitatsoler.cat
Categories Psicoterapeuta
Clasificacion 5 7 opiniones
Empresas similares cercanas
CRISTINA VILASECA - COACH TERAPEUTA — Carrer d'Enric Granados, 8, Sant Quirze del Vallès, Barcelona

Consulta psicològica Trinitat Soler opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Albert
29 Octubre de 2022 20:59

Estic molt content del poc més d'un any k porto millorant amb ella, no es tracta de grans promeses ni solucions revolucionaries sino un treball dia a dia on, gradualment, aprens a coneixe't millor, noves eines per gestionar el que en un inici no te'n sorties i superar creences irracionals que tots tenim.
Em sento molt orgullós del gran progrés que he fet en comparació a les espectatives que tenia el primer dia.
Imagino que cada persona és un món i desconec si a tothom li aniria be, pero sense cap mena de dubte puc dir que a mi mha ajudat moltisim i la recomano 100%!

Montse
22 Julio de 2022 15:12

No puc estar més agraïda i contenta. A destacar la seva professionalitat i proximitat. Si en algún moment penses en acudir a una consultoa psicològica, recomano a la Trinitat 100%

Ga Álvarez
25 Abril de 2022 17:23

Estic molt contenta amb l'atenció psicològica de la Trini! La veritat és que sempre és un punt de llum enmig de la foscor, vaig fent tandes de sessions quan ho necessito i sempre m'ajuda molt a col.locar-me en el camí correcte.
Té un tracte super proper i humà i es preocupa pel que et passa, s'agraeix molt ja que els que acudim a teràpia estem en moments vulnerables i necessitem persones empàtiques com ella. Moltes gràcies per tot!

Raquel
25 Abril de 2021 7:26

Gran profesional, gran persona. Per mi ha estat màgica, al minut 1 ja s'implica i empatitza amb tu regalant confiança, seguretat i amor. Facilita eines i exercicis molt potents per a la millora del pacient, Sempre agraïda per la seva feina i tracte Excel.lent. Recomano 100%

Laura
21 Abril de 2021 1:29

Amb la Trini he descobert moltes coses de mi mateixa que estàven "amagades". O millor dit, que jo m'havia amagat a mi mateixa.
M'ha donat eines per aprendre a sentir-me més lliure, a no culpabilitzar-me pels meus sentiments, a gestionar els meus pensaments i -en conseqüència- les meves emocions i a viure més plenament cada moment.
Hem treballat juntes -i dic juntes perquè l'he sentit molt propera- amb diferents tècniques, en un ambient agradable i adequat a les mesures sanitàries que exigeixen la situació actual.
Amb ella he començat un camí que estic segura em portarà a la llum.
És una professional molt implicada amb la seva feina i una gran persona. Sense dubte 100% recomanable.

Miriam
17 Abril de 2021 10:07

“Estic molt contenta amb la Trinitat és una professional increïble i no solament això sinó que és una persona impressionant, bonica, pura, agradable, intel·ligent, treballadora amb ganes d’aprendre dia a dia. M’he sentit molt acompanyada des del primer dia amb un tracte cordial i agradable, un ambient personalitzat, segur i de confiança que m’ha fet estar molt a gust a les sessions que he pogut compartir amb ella. Realment, m’ha fet veure llum al camí, m’ha fet créixer, m’ha donat salut.ganes de tirar endavant! Estic orgullosa d’haver-la tingut com a professional, terapeuta i, sobretot, amiga de veritat. ”

Berta
06 Marzo de 2021 14:09

Molt contenta amb la professionalitat de la Trini perquè m'ha donat eines per poder fer els meus treballs interns! Em sento com acompanyada en tot l'aprenentatge que estic fent! M'agrada molt la manera que té d'encarar les sessions clíniques i la creació d'un ambient agradable i proper! Molt recomanable!

Agregar una opinion