ESPANAINF.COM

Consultori Local Olot Nord, Girona

Direccion Av. Girona, 53, Olot, Girona
Telefono +34 972 27 38 16
Categories Centro médico
Clasificacion 1.8 4 opiniones
Empresas similares cercanas
GEM - La Mèdica Olot — Carrer Pou del Glaç, 29, Olot, Girona

Consultori Local Olot Nord opiniones

4
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
shalow
17 Julio de 2021 20:03

L'atenció de recepció es molt dolenta. Mal educat. L'he parlat amb molt bona educació, però la dona estava com si no em volia atendre. Molt malament. Han de canviar la recepcionista que sigui ben educat, que sap parla amb la gent, que respecta qualsevol human sense desigualtats.

Pawan
28 Mayo de 2021 13:13

L'atenció de recepció es molt dolenta. Mal educat. L'he parlat amb molt bona educació, però la dona estava com si no em volia atendre. Molt malament. Han de canviar la recepcionista que sigui ben educat, que sap parla amb la gent, que sap respectar.

pescadilly
16 Enero de 2020 0:40

L'atenció de recepció es molt dolenta. Ni et miren als ulls. Ets un número. La sanitat pública catalana està en decadència. Visites importants que tarden 2 mesos en agendar. Només dir que els metges i les infermeres són molt professionals i fan molt bé la feina, pero el CAP Olot Nord es bastant cutre.

Nanoka
02 Enero de 2020 10:45

Fui de urgencias por anginas. La recepcionista se negó a atenderme pero cuando vio mi nula predisposición a irme, ya que no pueden negarse a atender a nadie, me apuntó en la lista. Le doy tres estrellas solo porque la doctora fue maravillosa.

Agregar una opinion