ESPANAINF.COM

CREC Coworking Barcelona Eixample

Direccion Gran Via de les Corts Catalanes, 672, Barcelona
Telefono +34 931 16 55 85
Horas
lunes08:00-20:00
martes08:00-20:00
miercoles08:00-20:00
jueves08:00-20:00
viernes08:00-20:00
Sitio web www.crec.cc
Categories Espacio de coworking, Recinto para eventos, Salón para eventos, Alquiler de oficinas virtuales
Clasificacion 4.8 33 opiniones
Empresas similares cercanas
Aetna Espai Empresarial — Av. Diagonal, 449, 4 piso, Barcelona
GBC Business Center - Coworking — Carrer de Gomis, 34, Barcelona
Monday Diagonal — Carrer de la Riera de Sant Miquel, 1 BIS, Barcelona
MOB Pau - Coworking in Barcelona — Rda. de Sant Pau, 47, Barcelona

CREC Coworking Barcelona Eixample opiniones

33
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Sergii
10 Junio de 2023 8:55

He hecho un day-pass y he trabajado muy a gusto. El espacio es muy agradable y Elena me ha atentido y recibido genial. Si vuelvo a Barcelona, repito seguro!

Alba
07 Octubre de 2022 17:45

El mejor coworking de Barcelona! Después de estar 1 año y medio conviviendo con el gran equipo de Crec y disfrutando cada segundo de sus instalaciones, solo tengo gratitud por el trato recibido y la experiencia.

Augusto
01 Septiembre de 2022 0:09

Ótimo lugar para quem está procurando um coworking. Possui uma boa estrutura, ótimas mesas e cadeiras, está sempre bem limpo e organizado. Sem falar dos gestores que são simpáticos e prestativos. Ahh sem contar que está super bem localizado.

Jessica
22 Diciembre de 2020 20:33

Hace 1 año que empecé a trabajar en este espacio de coworking y estoy encantada, el personal que hay son unas personas muy atentas y amables que hacen las cosas más fáciles. Lo recomiendo 100%

Mohamed
05 Diciembre de 2020 7:30

Buen sitio si buscas una oficina en Barcelona puedes alquilar por horas o a tiempo parcial, el ambiente de trabajo es muy agradable y el personal muy amable

Yamil
11 Noviembre de 2020 1:50

El espacio es amplio, cómodo y limpio
Cumple con las medidas sanitarias en las mesas de trabajo, sanitarios y cafetería.

Cualquier duda que tengas es resuelta por el personal que además son muy amables.

DAVID
25 Septiembre de 2020 22:27

Un lugar que sin dudas recomiendo, tiene todo lo necesario, amplio, cómodo, excelentes oficinas para reuniones, muy buen ambiente y el Personal excelente.

David
23 Septiembre de 2020 12:40

Fa cosa de quatre anys vaig tenir la responsabilitat de triar l'espai de treball d'una organització que volia modernitzant-se passant d'una oficina pròpia a un espai compartit. No fou una feina fàcil, perquè buscàvem una cosa que en aquells moments el mercat no oferia. Afortunadament vam tenir la sort de conèixer el CREC, que en aquells moments anava a obrir el segon espai de coworking, i ens hi vam sumar. Han estat més de tres anys plegats i que només s'han interromput pel fet de què nosaltres ens hem fet massa grans. CREC Eixample ofereix una localització molt cèntrica, uns preus més que raonables, i sobretot, un servei de matrícula d'honor. Procuren en tot moment que l'experiència coworking sigui alguna cosa més que compartir un espai i tenir accés a wifi i impressora. A Barcelona tenen una ubicació més (a Poble Sec), que comparteix la mateixa filosofia i equip (solen anar rotant pels diferents espais). Totalment recomanable, especialment per a les persones que comencen un projecte, ja que proporcionen tot tipus de suport (des de cercar connexions fins a mentoring).

carla
13 Septiembre de 2020 6:40

En Crec Eixample se trabaja muy bien, un espacio muy luminoso y tranquilo. Los encargados son muy atentos y agradables. También se encargan de organizan encuentros breves, en el mismo espacio, muy interesantes para conocer al resto de los compañeros del Coworking.

Jordi
21 Agosto de 2020 22:49

Vale la pena entrar, vine a una reunión y no me esperaba que fuera tan grande, la próxima que organice yo la hago con vosotros seguro

Rosella
21 Agosto de 2020 2:32

I was looking for a place to run a small research meeting and a friend suggested me to come here. It was simply a great experience! Spaces are well equipped and the technical support is ready to assist you in any moment during the event. In addition, it is in a central position in Barcelona and it is very easy to get to there.

Joan
22 Abril de 2020 17:09

Lloc ideal per tenir la teva empresa i preocuparte només de la teva feina sense els maldecaps que comporta la gestió d'una oficina.
Professionals, atents i simpàtics!

Perito
06 Abril de 2020 21:52

Desde fuera no se ve lo impresionante que es, si necesitas una oficina en Barcelona, te recomiendo que hagas lo mismo que yo, entrar y preguntar.

Sonia
25 Marzo de 2020 14:29

Lloc de feina agradable i molt recomanable. Bon ambient, espai per poder col·laborar amb altres empreses i poder compartir experiències i coneixements. Porto uns 6 mesos treballant allà i estic encantada. Els community builders són molt atents, agradables i predisposats a ajudar en tot moment, especial reconeixement al Marc i al Gerard que són amb els qui més contacte he tingut. Espero continuar molt mes temps en aquest espai de treball.

Jaume
28 Febrero de 2020 14:36

Per nosaltres el CREC Eixample ens ha ajudat i ens està ajudant en el nostre creixement professional. Ens aporta els serveis i la flexibilitat que necessitem, amb una ubicació excel.lent, i a un preu raonable. Gràcies CREC!

Montse
13 Febrero de 2020 18:35

Un espai molt agradable per a treballar on fàcilment et pots concentrar. Situat en molt bona zona de fàcil accessibilitat i per complementar gestionat per un equip de molt bons professionals!

Tedi
09 Febrero de 2020 12:50

Un espai de Coworking molt recomanable: simplement, tot funciona com cal i pots enfocar-te en la teva feina. L'ambient és força agradable, les instal·lacions són correctes i el personal del Coworking sempre ens ajuda amb tot el que necessitem. A més, tenen un lloc per deixar les bicicletes a dintre del Coworking:)

Dario
30 Enero de 2020 8:19

Great co-working space, above all super friendly staff who do their very best to make you feel welcomed, and even looks for ways to connect you to other coworkers. Facilities are spacious, comfy and bright. Give it a chance, you will not regret it.

Attiya
13 Enero de 2020 9:01

The CREC team was absolutely wonderful to my team. We stayed at CREC for approximately 2 months while we were in between offices and they did everything that they could to ensure that we were happy. We would have stayed, but needed a private office and they didn't have any available. Ultimately, they were much more organized and flexible than our last couple of coworking experiences. Highly recommend.

Irene
26 Diciembre de 2019 0:28

Un lloc fantàstic per treballar! Espais adecuats, sales polivalents i un gran recolzament dels seus treballadors.
Molt bon espai per compartir projectes amb altres professionals.
Et fan sentir com a casa!

Agregar una opinion