ESPANAINF.COM

David jorba centre de coaching amb cavalls, Lleida

Direccion Lleida
Telefono +34 635 56 05 29
Horas 08:00-22:00
Sitio web davidjorba.com
Categories Centro de coaching
Clasificacion 5 19 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre PsiCo Lleida Cristina Vidal. Psicologia i més — Rambla de Ferran, 1, 5è 1a, Lleida
Anytime Fitness Pedralbes — C/ de Joan Güell, 234, Barcelona
Alamar Sailing Actividades y Cursos Náuticos para Mujeres — Port Olímpic, Moll de Xaloc, Pantalán, 7, Amarre 704

David jorba centre de coaching amb cavalls opiniones

19
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
gisela
09 Noviembre de 2023 8:57

Una experiència única, aprendre grans coses d'aquests animals fantàstics i a la vegada aprenent tant de nosaltres mateixos. Viure un dia envoltat de natura i sentir-se lliure de ment. A la nit dormireu com angelets i súper relaxats. Molt recomanat.

VIRGINIA
17 Octubre de 2023 23:46

És un lloc màgic. El David i la Sònia són encantadors. Viure l'experiència amb els cavalls no et deixa indiferent. Alegria per l'ànima.

Sonia
16 Octubre de 2023 5:05

S'ha de viure en persona perque no es pot explicar! és una experiència fantàstica on es gaudeix de tres hores de relax natura i sobretot cavalls i també hi ha la opció de poder-te allotjar a la Caseta del Solà i així gaudir d'uns dies plens de relax

Pilar
15 Octubre de 2023 12:33

Sempre repetim i repetirem! Tracte familiar, càlid i professional. Gràcies David i Sònia per posar-ho tot tant fàcil i ser uns amfitrions excepcionals.

Olga
15 Octubre de 2023 8:25

Hola amics us recomano poder passar un cap de setmana com a mínim amb David i Sonia que són els de l'empresa David Jorba centre coaching caballs.
L'espai de natura que t'envolta és espectacular, la companyia amb ells és un 11 sobre 10.
I us asseguro que si ho proveu repetireu.
Nosaltres vam quedar encantats.
David i Sonia una abraçada amb molt d'afecte de la família Minguell i Feijóo, de Lleida i Tarragona.

Montse
13 Octubre de 2023 20:48

Fue una experiencia muy hermosa. Poder estar tan cerca de los caballos, acariciarlos, sentirlos, notar la energía que transmiten, que maravillosos seres! También pudimos disfrutar de los burritos y todos los animales que hay allí, un sitio idílico para reconectar y llenarte de energía. Gracias a David por sus conocimientos y a Sonia por hacernos sentir todo el amor que siente por sus animales.
Una persona bellísima.

Alba
12 Octubre de 2023 15:38

Una experiència única! Es increible la conexió que podem arribar a tenir els humans amb els cavalls. Recomano molt els pastissos de la Sonia ;) Una meravella! Tornarem segur!

Jordi
12 Octubre de 2023 8:20

Hem estat força vegades! Espectacular, tant les persones meravelloses com l’espai i la seva ubicació! Recomanable al 100% totes les activitats amb cavalls, coaching, etc. GENIAL

Nati
12 Octubre de 2023 6:37

Quan un vol fer un treball personal busca professionals i sovint no sap on anar. Aconsellar també es fa difícil. Però indicar-li que vagi a treballar-se amb en David Jorba saps q és un encert. Amb ell hem pogut orientar joves, mares i pares, ciutadania que estava vivint situacions socials complexes. I totes vam aprendre molt amb els processos realitzats. Gràcies David i gràcies Sònia

Cristina
12 Octubre de 2023 0:16

Un lloc ideal per desconectar i gaudir de la natura. A més el David i la Sonia són dos persones fantàstiques i generoses. Gràcies per compartir la vostra casa amb nosaltres

Manel
11 Octubre de 2023 19:37

En un lloc que recomanaria a totes les persones que vulguin desconectar en un entorn ple de natura, amb un guia unic

José
11 Octubre de 2023 15:37

La experiencia familiar ha sido fantástica. Las clases de equitación con Karla fueron geniales, y por descontado el gran trato que nos han brindado Sonia y David, os animo a seguir adelante en el Solà.

Angela
10 Octubre de 2023 14:18

Un lloc genial per descobrir noves experiències amb diferents formats (familiar, escolar, terapèutic, autoajuda, lúdic.) un entorn encantador tranquil, de somni. Molt recomanable i que cal viure'l. Un projecte familiar que et fan sentir integrat en el seu ideals i objectius. Felicitats!

Avelaia_15
08 Octubre de 2023 7:23

Si us agraden els animals i la natura, el Solà és el lloc ideal per passar el dia envoltat de cavalls i persones maquíssimes que us faran sentir com a casa! Sens dubte, una experiència que mai s'oblida!

Alba
07 Octubre de 2023 21:49

Maravellós centre on cuiden els cavalls de una forma especial, la família que ho porta son encantadors i et fan sentir com a casa

SUSANA
07 Octubre de 2023 4:02

A la nostra família ens encanta anar al centre de coaching i cavalls Jorba. El David i la Sònia aconsegueixen que cada vegada que anem, sigui un dia inolvidable. Les nostres filles gaudeixen molt de l'entorn i de l'experiència d'estar amb els cavalls.

Elizabeth
06 Octubre de 2023 9:47

És un lloc excepcional per fer una estada de cap de setmana o unes vacances rurals. La Sonia i el David són unes extraordinares persones que s'esforcen enormement per acollir els visitants. Es pot portar els propis animals de companyia i el contacte amb els cavalls i veure'ls com disfruten al camp és un moment extraordinari, per tant, molt recomanable.

Mar
04 Octubre de 2023 14:07

El centre és una meravella, un petit paradís en plena natura, regentat per una família encantadora que fa que l'estada es coverteixi en una experiència entranyable i inoblidable. Altament recomenable!

Xènia
02 Octubre de 2023 0:07

Lloc espectacular, a la natura i rodejat d'animals. Ideal per desconnectar i tracte fantàstic. 100% recomanable visitar-los!

Agregar una opinion