ESPANAINF.COM

Dolmen de Llanera, Lleida

Direccion Llanera, Lleida
Horas 00:00-24:00
Sitio web visit.somsegarra.cat/ca/place/213/dolmen-de-llanera
Categories Lugar histórico
Clasificacion 2.2 9 opiniones
Empresas similares cercanas
Sant Felip Neri Square — Plaça de Sant Felip Neri, Barcelona
La Casa de l'Ardiaca — Carrer de Santa Llúcia, 1, Barcelona
Adegius S.l. — Casa Gustà, Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 72, Barcelona

Dolmen de Llanera opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Joan
22 Septiembre de 2023 17:14

Situat dins de una finca privada i te un reixat que no permet l’entrada en el seu interior.
Crec que millor no anar-hi perquè solament veurem la entrada

Ian
15 Agosto de 2023 20:48

Puede ser agradable, pero está cerrado para evitar la arqueología amateur, por lo que conduces y caminas solo para mirar un agujero cerrado.
Realmente no tiene sentido.

Linet
25 Agosto de 2021 16:37

Paseo familiar recomendado para descubrir éste yacimiento arqueológico que resulta ser el Dolmen más grande de Catalunya, a parte de estar situado en una de las comarcas con más encanto de Catalunya, el Solsonès. Lástima que ahora esté cerrado, pierde su encanto el no poder entrar en él.

thequeens
06 Agosto de 2021 0:45

Hemos dado muchas vueltas para poderlo ver pero esta dentro de una finca que proibe el paso.

Kenneth
14 Julio de 2021 7:31

El dolmen més gran de Catalunya. Per desgràcia està tancada la part de dins, però per fora es pot accedir i visitar. Heu de passar per un terreny privat i al costat d'una casa per arribar-hi.

PEDRO
25 Abril de 2021 11:28

No lo hemos llegado a ver porque al final había un camino particular y justo donde indicaba en el GPS no estaba a pesar de dar muchas vueltas

maikel
05 Diciembre de 2020 5:41

El dolmen muy bien, pero para llegar tienes que subir una montaña campo a través, imposible para personas con movilidad reducida. Ya que lo publicitan como algo turístico, podían hacer un sendero, y señalizarlo mejor.

Edicions
24 Julio de 2019 21:36

Una estrella no pel lloc si no per l'accés. No varem poder arribar. Les indicacions acabaven en un trencall 200 metres més a munt i cercant una indicació varem recorrer la pista munt i a vall durant molta estona. Per la situaciò al google enteniem q calia passar per un camí privat d'una masia on havia una barrera on s'indicava q era privat i no havia cap indicació q fos realment l'accés al dolmen. Així q despres de buscar l'accés arreu i pensant q en un lloc privat amb l'accés amb barrera no es pot entrar, varem desistir. Pel q he vist en altres comentaris tot hom varen tenir les mateixes dificultats però varen ser més atrevits. Estaria bé alguna indicació mės clara per part de les autoritats competents o q s'indiqui pel contrari q no es pot accedir! Si teniu ganes de visitar-lo primer trucariaa l'Ajuntament deTorà d'on depèn el monument per q et donin indicacions precises! És una llàstima q un dels monuments megalítics més importants de Catalunya estigui deixat d'aquesta manera.

Xavi
02 Abril de 2019 22:01

Interesante para quien le gusten estas cosas. Difícil acceso por falta de indicaciones. Poca explicación del lugar.

Agregar una opinion