ESPANAINF.COM

D'Origen, Barcelona

Direccion Rambla de Sant Joan, 266, Badalona, Barcelona
Telefono +34 933 88 08 76
Horas
miercoles09:30-16:00, 19:30-22:00
jueves09:30-16:00, 19:30-22:00
viernes09:30-16:00, 19:30-23:30
sabado11:30-16:00, 19:30-23:30
domingo11:30-16:00
Categories Restaurante especializado en tapas, Bar, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 4.7 7 opiniones
Empresas similares cercanas
El Racó de les Tapes — Plaça d'Orfila, 10, Barcelona
L’Estupendu — C/ d'Eduard Maristany, 75, Badalona, Barcelona
La Cholita — C/ de Felip II, 244, Barcelona
Cervecería Conde Drácula — Via Júlia, 68, Barcelona

Bar D'Origen opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Enric
23 Abril de 2023 0:12

Buen ambiente de entrada, pero aunque teníamos prisa y lo avisamos tardaron 30 min en servirnos, no nos sirvieron un plato y no tuvimos tiempo de postres ni café.

Sonia
07 Febrero de 2023 22:22

Fuimos por las reseñas y no nos defraudó. Pedimos tapas para compartir y todo estaba muy rico y bien presentado. El trato del personal fue muy bueno también. Relación calidad precio excelente. Volveremos.

Rubèn
22 Diciembre de 2022 13:31

(4,6) la prova de que no cal anar al centre d'una ciutat com Badalona, per menjar molt bé. Aquest cop anàvem a cegues i ens vam deixar guiar per les ressenyes de Google, independentment de la zona de Badalona a on ens portés. Més o menys com va passar amb el Clandestino, ja ressenyat anteriorment.
Com sempre faig començaré amb els contres.: local sorollós, hi havia una taula dins que la parla amb veu alta dificultava la nostra i això que estàvem lluny.
Ara bé, tota la resta són elogis. Per començar per l'amabilitat del cambrer i les seves recomanacions, així com per l'agilitat a l'hora de portar-nos plats. Felicitats també pel cuiner. El primer plat, la "prueba de ibérico" Molt bo: uns taquets de carn de porc (cosins germans dels pinxos) amb un adob que era un entremig dels que es poden a les aletes i als morunos. Una mescla que lligava a la perfecció. Un niu d'espiral fibres de patata fregida els coronava. El segon, un "secreto ibérico con queso cursado y a la tergiversar de vino": talls prims i no excessivament grans, coberts per una fins capa de pernil manxec curat semifós, amb un topping de vi que"dolcejava" una mica, amb un bon resultat de contrast dolç-salat. De tercer uns llagostins rebossats amb ametlla, boníssim (tot i que ens en van servir menys perquè ja no en quedaven), servits en un got, amb una especie de salsa tàrtara. I per acabar un plat més "vulgar": una butifarra a trossets tipo "pintxo" amb allioli a sobre, què no puntuaré perquè és de les "normals", lluny de les que acostumo a menjar a nivell domèstic. Sí he de destacar, però que el llit de patates fregides que els sustentava eren totalment del meu gust: a dues coccions, confitades en una primera fregida a foc lent i cruixent es en una segona fregida amb oli a tot drap de temperatura. Els postres un flam fet d'ells molt bo i un pastís belga de pastisseria industrial que tot i no estar malament, recomanaríem que el treiessin de la carta i el canviessin per alguna cosa molt més casolana, per no desentonar amb la bona nota de tot l'anterior. En resum, vagin als barris i deixin el centre, que els sorprendrà la bona cuina que hi poden trobar i que em un principi no imaginarien.

Alex
22 Diciembre de 2022 6:59

Un restaurante pequeño casero y de gran calidad. Todo el personal muy atento. Comida de calidad. Realizan menús para grupos.

Lina
01 Diciembre de 2022 12:53

Queriamo ir para Navidad pero mala suerte estaba todo llenó si no es un mui buen restaurarte

Mireia
01 Diciembre de 2022 1:31

¡Espectacular! Sitio totalmente recomendable para ir a comer o cenar. Entre semana ofrecen menú bastante completo y con platos distintos y muy ricos. Además, si vas el fin de semana o por la noche encontraras una carta de tapas distintas a las habituales y muy buenas. El servicio del camarero que normalmente nos atiende es muy bueno y atento con todo. Relación calidad-precio muy buena.

Jose
04 Noviembre de 2022 5:35

Buen sitio en el que ir a tapear platos diferentes a los que te encuentras en cualquier bar de tapas. Buen servicio. Local limpio.

Agregar una opinion