ESPANAINF.COM

ecomuda - ITINERART, Barcelona

Direccion Carrer Osona, 24, Tona, Barcelona
Telefono +34 938 12 32 18
Horas
lunes08:30-19:00
martes08:30-19:00
miercoles08:30-19:00
jueves08:30-19:00
viernes08:30-19:00
Sitio web www.ecomuda.com
Categories Servicio de mudanzas, Servicio de transporte de mercancías, Museo
Clasificacion 4.5 18 opiniones
Empresas similares cercanas
Mudanzas Láser — Travessera de les Corts, 29 entresuelo, 2, Barcelona
Silvio Mudanzas Barcelona — Carrer de Boada, Barcelona
Mudanzas Roig — Carrer de Corró, 23, 25 , bajos derecha, Granollers, Barcelona
Bluespace Bon Pastor — C. de Santander, 101, Barcelona

ecomuda - ITINERART opiniones

18
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Maximo
18 Julio de 2023 19:14

Muy contentos con el trato recibido antes de la mudanza y el trabajo realizado. Es una empresa muy profesional que recomiendo al 100%

Marta
09 Julio de 2023 9:28

Excel·lent servei. Tant els contactes previs (pressupost, preparació,) com el dia de la mudança en concret.
Molt bons professionals en totes les àrees de l'empresa. Professionals i seriosos.
En cas de tornar a necessitar els serveis d'una empresa de mudança, no dubtarem en contactar amb ells.

Teresa
15 Abril de 2023 13:57

GENS RECOMANABLE!
vaig demanar un servei el mateix dia a les 9 hora convinguda x venir hem truquen que un treballador s’ha fet mal li busquen substitut i venen però que vindrà un noi primer per anar desmontant perfecte! Agraïda truca el noi que es a l adreça de destí sobre les 9: 30 expliquem q allà ara no hi som pq l esperem al domicili on s’ha de buidar, arriva 30’ després, per aquesta raó decidim ajudar al noi a baixar coses al escandell del pis mentre esperem el company per agilitzar la feina entre ells un cuadre molt mimat de 2 metres cert q no estava embolcallat i el noi va dir q tenia mantes, al arribar el company inicien la baixada del voluminós rentaplats a terra frontal inferior trencat costat e, bueno.carreguen i arriben a destí altres atenuants inesperats a les 13: 30 tothom ha marxat.aquest servei es va fer amb 1 sola furgoneta.factura 2 forgonetes 4 h previ pagament al servei uns dies després truco per demanar si les 2 furgonetes de la factura son correctes o no donat q en va acudir només 1.resposta q m han fet un gran favor i que s havia anul·lar el servei i per ferme el favor no es va fer ok doncs gràcies.al col·locar el cuadre veiem que està trencat truco per demanar que ha passat i explicar que el frontal inferior del rentaplats es trencat i passo fotos, hem fan parlar amb el noi q va venir i hem diu que el cuadre ell no l ha carregat i no el RECORDA enfada li demano si us plau q no hem prengui el numero segueix sense recordar i el rentaplats no passa res! Eren unes peces petites hem demana disculpes i explico que qui hem donarà raó del que passa amb tot això ara! Que truqui al despatx allà hem titllen de buca brega perquè aquesta classe de clients ja els coneixen que estic rapinyat desde el moment de demanar explicació de la factura quan en cap moment he demanat retorn de diners només si era correcte!
ARA HEM QUEDA UN QUADRE I UN RENTABAIXELLES TRENCAT!
els nervis destroçats del que e sentit i l abús de confiança mai tornaré a pagar x avançat ni deixare que hem toquin res sense prèvia fotografia
A mes a mes dient q canviava versions quan ells em deien que havien fet mes del que es va pactar per baixar una nevera del lloc de destí amb la que hem van xafat la paret de l escala i perquè envers de la taula de despatx els vaig fer carregar la taula de tv.tot un despropòsit que m han fet agafar un atac ansietat sever i ells tan tranquils
I NO ES FAN CÀRREC DE RES PERQUÈ VAIG AJUDAR A LA MUDANÇA I NO RECORDEN EL QUADRE
INDIGNACIÓ MAXIMA

Vinyet
05 Abril de 2023 10:00

La nostre experiència ha set molt bona. Van venir a l’hora concertada i van anar ben ràpid però amb la delicadesa que requereix quan es mouen objectes personals de valor. No podem dir res més que els recomanem a tothom qui hagi de fer una mudança. Molt professionals i bona relació qualitat - preu.

gothetower
19 Septiembre de 2022 1:03

Amb l'experiència d'haver fet 9 mudances ja, aquesta ha estat la millor, gràcies al seu equip humà.

Professionalitat 10: cuidant tots els detalls i les pertinences amb gran cura.

Tracte 10: tant la Rita, com el Jordi i el Mohamed son bellísimes persones que, han facilitat al màxim tot el "trangol" que significa una mudança.

Preu 10: ajustat al màxim i tancat des del primer moment. Sense sorpreses.

Moltes gràcies!

Maria
28 Agosto de 2022 22:38

Gràcies Rita per la teva amabilitat i rapidesa. Gràcies als companys que han fet la mudança. Sou amables, professionals i ràpids. Us recomanaré i si us necessito us tornaré a trucar! Bon estiu!

valentina
07 Agosto de 2022 16:56

La Rita amable pero no tenen capacitat de fer res no tenen Transpalet carretons etc.venen sense personal. El preu es d’empresa de mudances important i es paga per adelantat. UN FRACAS

bety
30 Abril de 2022 11:33

He quedado muy satisfecha de la mudanza son puntuales y muy cuidadosos en el desmontar muebles y volver montarlos en la casa nueva y en el traslado de cajas estuvieron todo rato pendientes de donde debía colocar todo en la nueva casa y todo llego en perfecto estado os los recomiendo al cien x cien

QuCu
27 Abril de 2022 1:43

Cumplidores, cuidan bien el servicio de transporte y excelente relación calidad-precio. Muy recomendable.

Albert
10 Abril de 2022 2:56

Hem fet una mudança molt organitzada i molt correcte. Recomanem l'empresa Ecomuda que ho ha gestionat tot. Gràcies.

Xavi
20 Abril de 2021 16:21

Atenció molt professional i detallada. Pressupost molt econòmic i ben ajustat. Servei molt professional per part dels operaris el dia de la mudança.

Rafa
30 Marzo de 2021 16:48

Una buena experiencia. Creo que una mudanza supone un momento especial en la vida de las personas. Nos hemos sentido muy acompañados y bien asesorados por Rita y por Jordi. El trato personal que ofrecen creo que no tiene competencia en el sector.

Neus
16 Marzo de 2021 4:30

Una mudança de la llar és un compendi d'angoixes barrejats amb mil fronts oberts per solucionar.
Estic ben contenta i satisfeta de com van gestionar-ho tot amb un tracte ben proper i molt professional.
La nova casa disposa d'una escala ben estreta i de parets baixes, i tot hi haver aquestes dificultats van saber trobar la manera de fer-ho sense malmetre cap dels mobles.
Més que recomanable!

MªCarmen
09 Marzo de 2021 10:05

Son molt profesionals i tenen molt bona relació qualitat-preu. Van desmontar tots els mobles, en els van guardar en el guardamobles que tenen pels clients durant dis mesos i quan els hi vaig dir en res van venir avla nova casa a montar-ho tot. Son molt amables i profesionals. Donat el cas tornariem a repetir sens dubte. Moltes gràcies per tot

Daniel
10 Febrero de 2021 7:21

Muy profesionales y cuidadosos con los muebles. Hice una mudanza desde Vic a Pamplona y todo perfecto

HERMINIA
11 Diciembre de 2020 22:22

Tinc un negoci dedicat a la decoració de la llar i necessito del seu serveis puntualment. Lo millor de tot es la garantia de servei i professionalitat que donen. Segueix els temes molt de prop i estàs informat en tot moment de la situació del treball. Jo els recomano a tothom que necessiti un servei de professionals.

Ester
10 Diciembre de 2020 9:24

Molt bon tracte, molt eficients, treballadors, ràpids i molt bona gent. Estic molt contenta amb el tracte rebut. Ho recomano 100%. Gracies nois i noia.

Oriol
10 Septiembre de 2020 3:14

Me lo recomendó un amigo y la verdad que la clavó. Una empresa que ha sabido reinventarse y lo ha hecho de la mejor manera, con una muy buena atención, amabilidad y sobretodo, económico. Nos hicieron la mudanza de dos pisos hacia uno en un solo día y todo perfecto. Repetiré para futuras mudanzas seguro.

Agregar una opinion