ESPANAINF.COM

El Asador de Montgat, Barcelona

Direccion Avinguda de les Vilares, 4, Montgat, Barcelona
Telefono +34 934 69 18 70
Horas 09:00-16:00
Categories Asador de cordero, Restaurante de cocina castellana
Clasificacion 4.4 16 opiniones
Empresas similares cercanas
Restaurante Las Brasas — Via Augusta, 32, Salou, Tarragona
El manantial de la cerveza Ramos — Carrer Provença, 10, Montcada i Reixac, Barcelona
La Manyosa — Ctra. BV-1245 Km, 6,1, Granera, Barcelona
La Taberna de Lesseps — Carrer de Septimània, 23, Barcelona

El Asador de Montgat opiniones

16
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Javier
11 Julio de 2023 5:25

Sin vergüenza interesadas.
Claro ése día venía de trabajar en el Mar.pescador artesanal seguuri que el producto no es más fresco qué el mío.

Abraham
07 Julio de 2023 20:01

El.mejor lechazo y cochinillo que puedes encontrar en Cataluña. Es un restaurante auténtico y real, sin querer ser pretencioso consigue ser el mejor. El servicio es increíble y la atención de sus propietarias no tiene precio, sin duda de lo mejor que hay en este tipo de restaurantes.

Carlota
27 Junio de 2023 5:47

Relación calidad-precio excelente. Trato familiar. Llevamos viniendo a este restaurante desde hace más de 30 años y siempre han cumplido nuestras expectativas. ¡No dudéis en venir!

Llibres
27 Mayo de 2023 15:51

Avui l'hem descobert per primera vegada. Hem gaudit moltíssim de l'àpat, l'atenció i la cura de tot el dinar
Gràcies!

Alessia
24 Abril de 2023 0:51

Calidad de la carne mediocre. Además no nos dejaron comer tranquilos porque nos presionaron constantemente metiéndonos prisa, para que nos fuéramos rápido! Teniendo en cuenta que la comida nos costó 100 euros para dos.

DARA
16 Abril de 2023 3:36

Ambiente acogedor y muy buena comida.

Plato infantil súper veloz con lo que los más peques se adaptaron rápido al ritmo de comida, incluso se llevaron una sorpresa final:)

Rubèn
01 Abril de 2023 9:08

4,4 de puntuació.
Realment en atenció i cuina mereixen quasi cinc estrelles. Les cambreres, no només amables, sinó també molt efectives. Hi havia moltes taules, no van trigar excessivament en cap plat. El menjar per sobre de l'excel·lent, res a envejar als famosos "asadores" de Barcelona. És més, diria que igual o fins i tot millor. M'atreviria a dir, que el "Lechazo" m'ha agradat més que a Segovia. Potser perquè els productes son de qualitat, tal i com esgrimeix l'etiqueta del lechazo, de "Cárnicas Cuadrado", potser un dels millors proveïdors de xais de la península. Després concretarem més amb el menjar, però suposo que es preguntaran: Com pot ser que tot sigui tan perfecte i només hagi arribat al 4,4? Doncs per l'ambient. Ens van col·locar en un reservat, petit, on la taula amb menys comensals era la nostra (7 persones). Al ser tan petit, tant tancat i haver-hi tanta gent, els soroll de les altres taules impedien que ens escoltéssim entre nosaltres i a més ens obligaven a aixecar més el volum, per la qual cosa vam optar per parlar poc i evitar així una escalada decibèlica que acabés resultant en una autèntica olla de grills. A més en una de les taules, algú anava apagant sense voler els llums (suposo que amb el contacte de la cadira amb l'interruptor) i a l'altra taula a part de l'alt to, només faltaven els nens amb el mòbil jugant amb els altaveus (sense auriculars).

Creiem que MEREIX PENALITZACIÓ voler aprofitar tant l'espai, a costa del benestar dels clients.

El menjar exquisit (com he dit abans) amb uns entrants molt ben recomanat per les cambreres (en tipus i quantitat) com per exemple: "morcilla de Burgos", "pimientos del piquillo", "picadillo", "timbal de atún" i "Pochas". Les morcilles bastant fetes, que acompanyades amb tires de piquillo, combinaven perfectament. El picadillo, molt bo, semblant al que vam menjar a Astúries, no repetia, estava justament especiat, els altres dos no puc donar fer perquè no els vaig provar. Per beure, refrescos, coles i vi de la casa amb gasosa, però al veure que era un Ribera del Duero (tot i que era un cosechero), vàrem pecar i mesclar-lo, tot i que després el beguérem sol.
De segons, vam demanar "Lechazo" i "Cochinillo", els quals van venir acompanyats pel bol d'amanida típic dels "asadores" (creiem que just, per la quantitat de plats, jo n'hagués posat dos).
Com he dit abans, el sabor estava sinó en la mitjana, un pel fins i tot per sobre: el lechazo molt ben cuit amb sabor extraordinari i el "tostón" cruixent de fora (la pell feia el típic crec-crec) i molt tendre per dins, la carn del qual, banyada amb el brou que et porten en un petit bol, li accentuava el sabor, fent-lo potser el guanyador dels "asadores". Postres variats: "Leche Frita", amb el punt just de canyella sense arribar a ofendre (dos triangles) ;un ·especial de la casa: una bola de gelat de taronja, surante en una copa de suc de tronja i suc de maduixa (impressionantment bo), uns abisinios de crema: Una espècie de petits entrepans de pa de llet, omplerts de crema amb una sensació d'estar un pèl torrats amb sucre per sobre. Brutals, tòfones de xocolata, un tartufo de limonchello, i un de Ferrero Rocher (ambdós gelats). Tallats cafès i.els xarrups ("chupitos"). Ens sorprengué que ens deixessin dues garrafetes i ens posséssim el que volguéssim. Molt bon detall. El preu? NO PODEM DIR QUE SIGUI CAR, perquè a excepció de les molèsties ambientals, vam menjar molt bé i en la quantitat adequada. El preu no seria molt diferent en altres "asadores", comptant que no ens va faltar de res. L'aparcament és un altre hàndicap, però bé n'acabes trobant a prop.
EN RESUM, SI VOLEN EVITAR ANAR A BARCELONA I MENJAR UN BON LECHAZO O UN BON GARRÍ, VAGIN TRANQUILS, QUE APOSTEN A CAVALL GUANYADOR. Si veuen que el reservat ja hi ha gent, demanin un altre lloc, del contrari si tot i així decideixen que les taules del voltant els embolcalli la conversa i decideixen quedar-se, DEL MENJAR I DEL TRACTE NO SE'N PENEDIRAN. UN MOLT BON LLOC.

Rafael
16 Marzo de 2023 2:16

Asador con horno típico de piedra. El lechazo y el cochinillo espectacular. De entrante las pochas, el picadillo de carne y la morcilla negra. También muy bueno.

Josep
07 Diciembre de 2022 2:26

Muy buena atención, buena calidad de producto, un tanto justa la cantidad y por encima de lo que esperaba en cuanto a importe final.

David
28 Noviembre de 2022 14:05

Buen lugar para degustar un buen lechal y cochinillo hecho en horno de leña.el timbal de bonito espectacular

alvaro
25 Noviembre de 2022 20:02

Excelente todo, el sitio, la atención, los entrantes espectaculares, y el cochinillo al horno de leña no hay un palabra que le haga justicia a lo bueno que es. Y los precios más que razonables.

xavi
20 Noviembre de 2022 21:15

La comida excepcional, el producto de calidad y certificado de origen. No dejéis de probar el cochinillo y el lechal al horno de leña. Delicioso.

Jose
18 Noviembre de 2022 0:04

Hablamos de palabras mayores. Uno de los mejores asadores castellanos no del barrio, si no de España. Un clásico en el Maresme desconocido para muchos, género de primera, bodega seleccionada, atención…que se yo.familiar, cariñosa y una tahona que marca la diferencia amigos. Lechon o corderito asado de verdad y con toda la compaña picadillo, morcilla de Burgos, chorizo celestial, pochas bajadas del firmamento a la tierra con sus piparritas…. Pan de hogaza casero. Mucho cariño y años de dedicación.
Me acaba de decir un pajarito que ahora hacen desayunos de cuchara!
Hay que ir

Manel
15 Noviembre de 2022 9:00

Un sitio magnífico para disfrutar del cochinillo y o lechazo Servicio muy profesional ; para ir con amigos y alargar las tertulias. Muy recomendable.

Rosa
10 Noviembre de 2022 3:45

Hemos disfrutado 2 veces de sus servicios, la primera vez para gestionar regalo de jubilacion de una compañera de trabajo, y fue maravillosa la actitud de la Jefa de servicio del Asador, por su exquisita complicidad.
Y la segunda vez ha sido hoy, que encargué 3 asados, maravillosamente preparados para llevar en el coche, a todos los comensales les encantó. El restaurante es el típico que te puedes encontrar en Aranda, y la relacion calidad precio está muy bien.

Laura
17 Octubre de 2022 16:31

Conservando las buenas costumbres de la restauración de toda la vida. ¡Un cochinillo exquisito! Y unos postres caseros deliciosos. Sin duda, volveremos.

Agregar una opinion