ESPANAINF.COM

El Castellot, Barcelona

Direccion Castellví de la Marca, Barcelona
Horas 00:00-24:00
Categories Zona de senderismo
Clasificacion 4.8 9 opiniones
Empresas similares cercanas
Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac — Ctra. de Terrassa a Navarcles, km 14.8, Barcelona
Masella — Av. Peu de Pistes, s/n, Masella, Girona
Mare de Déu de la Roca de Mont-roig — Carretera Colldejou, s/n, Mont-roig, Tarragona
Valls de l'Anoia — Barcelona

El Castellot opiniones

9
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
JORDI
04 Octubre de 2023 21:55

Ruta fàcil excepte la pujada des de l'Església de Sant Sadurní, que fins el Castellot fas tot el desnivell d'un cop. Les vistes son impresionants, sobre tot des de la Torre, és d'agrair que es faci manteniment de la nostre historia! Recomano pujar-hi i gaudir-ho

Sergio
09 Mayo de 2023 4:36

Hay muchos caminos para llegar al castillo, desde muy fáciles, hasta los más exigentes. Incluso hay zona para hacer escalada y llegar al castillo.
Luego la zona de arriba es accesible a través de unas escaleras de mano. Muy recomendable de visitar

Joan
06 Mayo de 2023 22:19

Cim amb una torre molt ben restaurada al seu cim, una magnifica visió als 360º, a sota mateix hi ha una bonica cova.
Si pot pujar per varies rutes, una d’elles amb una pujada per una via ferrada, ben equipada.

Toni
27 Abril de 2023 14:47

Buena caminata para hacer con niñ@s. Aparcamiento al lado de la carretera, a partir de ahí tienes sendero o pista forestal para subir a la torre que está a menos de 3 km. Fuimos con niñas pequeñas por la pista forestal que puedes subir también con vehículo si es 4x4 hasta la misma torre. Hay desnivel pero no es complicada. Hay zonas sombrías y zonas de sol, mejor llevar agua y gorras. Al llegar a la torre puedes subir por dentro, hay una escalera metálica de varios tramos, si tienes vértigo puede que no puedas subir. Una vez arriba las vistas son increíbles. Para mí una caminata ideal para ir con niñ@s de 6-7 años adelante y con premio final de subir la escalera que fue para ellas la aventura de la caminata, corta y bonita.

Carme
04 Abril de 2023 23:45

Un lloc molt bonic per fer excursions. Hi ha molts camins per pujar i per baixar. N'hi ha que pugen més dret i altres no tant. S'ha reconstruït la torre i s'hi pot pujar fins dalt de tot i el panell diu que es pot veure el Pirineu i Mallorca. Nosaltres no hi hem pujat però, ja que l'escala la vam veure molt dreta, amb graons de ferro a la paret.

Laia
02 Abril de 2023 3:46

Hi ha diferents rutes per a fer, totes amb unes bones vistes. M'encanta la cova que hi ha just a sota de la torre, i el trosset de via ferrada. Poder pujar a dalt de tot del castell també és molt interessant per a gaudir d'una vista 360º.

Isabella
26 Marzo de 2023 4:43

Gran lugar para un paseo de fin de semana. Fácil acceso. Excelente actividad de ejercicio. Debo decir que ten cuidado cuando vayas con niños si quieres subir a la cima de la torre porque hay escaleras de metal adentro y son bastante peligrosas. Supervise a los niños y las mascotas en todo momento porque hay bordes alrededor del lugar que son extremadamente peligrosos. Además, asegúrate de llevar zapatos de montaña, un sombrero y llevar mucha agua contigo si vas allí en los próximos meses. Con todo, vale la pena el tiempo si tienes cuidado. Ahhhhh y disfruta de las impresionantes vistas del Alt Penedés

Roger
18 Febrero de 2023 20:10

El Castellot (468m), és una talaia amb forma piramidal i grans parets a la cara N-E. Com el seu nom indica té un "castell" al cim documentat l'any 977dc (des de fa un temps s'ha reformat i aixecat la torre central i es pot pujar per dins fins al cap damunt)
Per arribar al cim hi ha varis camins de diferents dificultats, com també, una via ferrada, pasos equipats i vies d'escalada.
Un cop arribats al cim podrem apreciar la torre mig enderrocada i la capella romànica, junt amb les vistes de la plana Penedesenca, Montserrat i el mar. Si hi ha bona visibilitat també es veu la Mola i el Montseny. Està dintre la llista dels 100cims de la feec.

Eduard
03 Febrero de 2023 11:55

Buenas vistas, se accede a él desde Castellví de la Marca por una pista de unos 3kms con bastante desnivel y algún tramo con piedra suelta.

Agregar una opinion