ESPANAINF.COM

El Cobert de Vilaformiu, Barcelona

Direccion Hípica Vilaformiu s/n, Berga, Barcelona
Telefono +34 616 75 76 58
Horas 09:00-19:00
Sitio web www.hipicavilaformiu.com
Categories Escuela de equitación, Centro de deportes de aventura, Agencia de rutas a caballo, Servicio de paseo a caballo, Outdoor activity organiser
Clasificacion 5 76 opiniones
Centre Eqüestre Vilaformiu
Empresas similares cercanas
OLIMPIA Equitació — Carrer Eixample Nord, Barcelona
Hípica Clarà — Carretera d'Òrrius, Veïnat de Clarà, 15, Argentona
GSIS HIPICA CAN TAIO — Castell de Can Taió, Camí Can Gomis, s/nº, Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona
Hípica Can Vila — Carretera Montseny, 5, Sant Esteve de Palautordera, Barcelona

El Cobert de Vilaformiu opiniones

76
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Joana
05 Diciembre de 2023 11:51

Entorn natural fantàstic, cavalls molt ben cuidats i instal•lacions impecables. L'atenció del Bernat i l'equip és immillorable i han fet que sempre ens quedem amb ganes de repetir!

Gemma
04 Diciembre de 2023 4:09

Vam anar-hi aquest Pont de la Puríssima i ens va agradar molt. Els cavalls preciosos.el meu fill encantat amb la “Nata”. L’entorn per on vam passejar i les vistes, privilegiades. La Carla, que ens va portar a fer l’excursió, molt atenta i molt amable. Una experiència del tot recomanable que de ben segur, repetirem. Gràcies! ; Toni, Pol i Gemma.

Manel
07 Noviembre de 2023 6:26

Salimos muy contentos del paseo que hicimos, el monitor Jordi nos fue guiando en todo momento y la atención muy cercana con lo que disfrutamos mucho de la experiencia. Los caballos estaban muy bien cuidados y se portaron genial incluso con primerozos como nosotros. Y a parte tienes otros animalitos y ponis que hace que los crios se lo pasen mejor aun.

ruth
02 Noviembre de 2023 14:38

Pudimos reservar la noche de antes, y cuando llegamos nos encontramos una maravilla de sitio, con los caballos super cuidados. Vimos el examen de nivel mientras esperábamos nuestra cita, fue super interesante. Cómo must mi niña (2años) fue en poni (Ganchito) y el trato fue esquisto.

Meryam
06 Octubre de 2023 21:20

Una experiencia muy bonita. La monitora memi irá muy maja, nos explicó todo sobre los caballos.un 10 la verdad, y el troyian es un amor. Es un sitio muy recomendable y seguro que volvemos. Gracias por todo

manolo
24 Septiembre de 2023 5:05

El Bernat un monitor excel•lent molta amabilitat, experiencia de 10! Molt recomanable. Nosaltres hem fet el passeig d'una hora i mitja i ens ha passat volant, un paisatge molt bonic i ens han fet unas fotos xulíssimes!

Maite
01 Septiembre de 2023 20:24

Hem fet una ruta molt xula! La hipica està molt bé. La Mimi, ens ha acompanyat amb els cavalls i ens ha fet sentir segurs en tot moment. I en Bernat, l'amo, ens ha fet una bona gestió per poder fer la ruta tot i avisar-lo amb poca antelació. Molt recomanable! Repetirem!

Maria
25 Agosto de 2023 6:10

Molt recomanable! El guia immillorable, ho explica tot molt clar perquè vagis el mès tranquil i segur possible amb el cavall. Els cavalls també preciosos i ben cuidats. Val la pena fer la ruta de 1h 30, si no es quedaria curta.

Carmen
17 Julio de 2023 16:59

La verdad ha sido una experiencia muy divertida y educativa, la monitora nos ha explicado todo sobre la flora y la fauna autóctona de allí. Durante toda la ruta hemos podido apreciar la belleza los bosques.

David
29 Junio de 2023 14:16

Molt bona experiència, unes vistes espectaculars. La ressenya és sobre el Cobert de Vilaforniu. Molt bon tracte per part de la propietat. Una pena que el temps no va acompanyar del tot. Per tornar a repetir

angeles
02 Junio de 2023 20:26

Una hermosa experiencia, paisajes preciosos y Andrea, la monitora, encantadora. La Hipica es muy bonita y se nota que tratan a los animales con mucho cariño. Hemos pasado un rato precioso, súper recomendado!

Laura
14 Mayo de 2023 0:54

Gran experiència i un tracte excel·lent des del moment de fer la reserva. Arnau i la seva companya, que van acompanyar les nostres filles en la seva primera experiència a cavall ténen una mà excelent per tractar amb els nens. Vàreu fer que fos una experiència inolvidable per a elles. Gràcies per tot!

Chantal
14 Marzo de 2023 22:00

Una experiència ben bonica i una atenció immillorable. Molt agraïts en especial a la nostra guia Andrea:)

Elisabeth
21 Febrero de 2023 2:30

Un lugar increíble, para pasarlo bien junto a la naturaleza, buena compañía, animales muy dóciles, bien situado, parking, buenas vistas y un trato excelente de parte de todo el grupo (Mucha paciencia y mucha amabilidad).
Estuvimos muy agusto, sintiéndonos una más en ésta gran familia. Aprendes muchas curiosidades y experiencias sobre el mundo de los caballos y sobre todos los animales que habitan allí.
Durante el paseo a caballo te ayudan mucho y te indican muy bien como guiar y entender al caballo y van contigo durante el paseo.
Recomendación 100% sobre todo para quitarse el miedo a éstos animales tan buenos y llenos de amor!
Repetiremos pronto

Miguel
22 Enero de 2023 7:55

Muy amables y profesionales, tanto el Bernat como el Arnau, muy recomendable, cogimos el paseo de una hora.

Gemma
13 Enero de 2023 23:01

Una experiència molt positiva. Vam anar quatre amigues a fer una ruta privada amb cavall i vam estar molt a gust. L’Arnau va ser molt simpàtic i atent amb nosaltres. Ho recomano!

Carlos
30 Diciembre de 2022 5:59

Estupendo día, recorrido, pasajes y cercanía a los caballos, Los monitores, Andrea y Arnau un 10, nos ayudaron en todo momento, un 11 en simpatía y conocimiento.repetiremos

Raquel
28 Diciembre de 2022 14:10

Nos ha gustado mucho. Andrea y Arnau muy simpáticos y atentos. Pompi un amor de caballo. Repetiremos seguro y esta vez con amigos! Nos vemos pronto!

josep
25 Diciembre de 2022 20:28

Una experiència genial. Tant el Bernat com l'Arnau super agradables. Repetirem segur.

Alba
19 Diciembre de 2022 23:58

Una experiència meravellosa, els animals estan molt ben cuidats. L'Arnau és un guia, professor i company de viatge molt educat, pacient i simpàtic. El trajecte és molt maco i arriba a un paratge majestuós! Hi tornaré sens dubte. De nou, gràcies!

Agregar una opinion