ESPANAINF.COM

El Cogulló de Can Torra, Barcelona

Direccion Castellfollit del Boix, Barcelona
Categories Zona de senderismo
Clasificacion 4.9 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac — Ctra. de Terrassa a Navarcles, km 14.8, Barcelona
Masella — Av. Peu de Pistes, s/n, Masella, Girona
Mare de Déu de la Roca de Mont-roig — Carretera Colldejou, s/n, Mont-roig, Tarragona

El Cogulló de Can Torra opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Celdoni
13 Noviembre de 2021 19:42

Imprescindible excursió al Bages, tant a peu com en bici. En aquest cas pujant en btt des de Manresa. Vistes espectaculars a Montserrat i al Pirineu.

DAVID
21 Abril de 2021 0:19

Cim de 880 metres d'alçada situat al terme municipal de Castellfollit del Boix llindant amb el terme municipal de Rajadell. És un dels llocs que es disputen ser el "centre geogràfic de Catalunya".
La vista és impressionant tant de les muntanyes de Montserrat amb Manresa al costat com molt més allunyat la Serralada del Cadí, el Pedraforca o si el dia es presta l'Aneto.
En el nostre cas ens hem menjat les ganes de veure tot això amb patates per dinar.dons la pols en suspensió provinent del Sàhara boi no ens deixava veure les muntanyes de la Verge Negra.

Xavi
01 Diciembre de 2020 17:18

Una buena salida en BTT desde Manresa, en la que si acompaña el tiempo la culminas con estas espectaculares vistas

Adan
25 Enero de 2020 14:21

Es un sitio espectacular, al de un lado se ven los Pirineos y del otro Monserrat. Hace frío, pero la vista espectacular.

tony
20 Diciembre de 2019 23:48

Paisajes inmejorables, buena ruta para MTB o senderistas.para llegar en MTB tienes que estar medianamente preparado, la subida son aprox 10 km y unos +500 de desnivel, pero vale mucho la pena.

Ramon
28 Julio de 2019 11:46

Un lloc alt amb molt bona vista. És veu el campanar de Calaf, Castelltallat, els Rasos de Peguera, Montserrat, Collbaix, Manresa, etc

Isidre
07 Enero de 2019 0:39

Les millors vistes del Bages!
Molt bona sortida en btt o a peu, si hi voleu anar amb avis o nens petits s'hi arriba amb cotxe i no cal que sigui 4x4, fins a 200 metres del cim i el passeig final no te dificultat.
Per pujar en btt hi ha la Z (s'ha d'estar una mica en bona forma) se surt de Rajadell i es una pista trencadeta bastant dreta però molt agraïda, també es pot pujar des de can Servitge que és més llarg però molt més suau i millor terreny
Per anar-hi en cotxe millor pujar per Castellfullit del Boix, hi ha bona pista.

Agregar una opinion