ESPANAINF.COM

EL FORTI, Girona

Direccion Camí Montsacopa, 1, Olot, Girona
Telefono +34 690 08 31 90
Horas
viernes10:30-14:00
sabado10:30-14:00
domingo10:30-14:00
Categories Restaurante
Clasificacion 3 24 opiniones
Empresas similares cercanas
Cooperativa La Fageda — Crta. d'Olot a Santa Pau, km 3,8, Olot, Girona
Restaurante la Fageda — Ctra. Santa Pau, Km 3, 8, Olot, Girona
Hostal Dels Ossos — Ctra. Santa Pau, km. 2, 700, Sant Cristòfol de les Fonts, Girona
Hostal de Pagès — Carrer Pollancre, 1, Olot, Girona

Restaurante EL FORTI opiniones

24
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marta
20 Noviembre de 2022 21:17

Hola buenos dias. Le pongo 1 estrella porque no se puede poner - 10. Hemos tomado una cocacola y nos la han servido desbravada ya que era de una botella de 2 litros. (La he devuelto) y no tenian ni de lata ni botella de vidrio.tela. La cerveza de barril mi pareja la devolvió estaba caliente y sin gas. Las aceitunas escasas y a 4 eu. Un horror! Nos han pedido disculpas pero ya le he dicho al chico que eso no era ni legal servir a un cliente una cocacola de botella de 2 L en una copa. No volveremos seguro! Ahí lo dejo.

Irene
19 Mayo de 2022 23:35

Cinc estrelles són per la ubicació i el local. Servei i plats com a molt 2 estrelles.
Relació qualitat-preu baixa, estiren més els peus que el llençol i hem pagat la patenta. Tenen ganes de fer-ho bé però els falta ofici i els plats són escassos o molt escassos pel preu que fan pagar.
No el recomano per dinar ni per sopar, com a molt una cervesa i unes braves (salsa tipus mousse, poc picant i amb gust de curry). Carta no adient per mainada. Tampoc cerqueu opcions vegetarianes o veganes.

Aletes de pollastre estil de Pequín: massa salsa barbacoa, embafa. La cambrera no ens sabia indicar quantes anaven al plat, al final set, dos euros per aleta, caret.
Pop: és l'únic plat que podem valorar bé i que amb un servei més professional i acompanyat de les vistes pagava el preu, uns 14€.
Llagostins arrebossats: la gran decepció, no els demaneu. Petits, durs, insípids. 14€ per 7 minillagostins que havies d'arrencar del pal del pinxo per quedar-te amb res. Li hem explicat al cambrer quan ens ha preguntat i ens donava excuses però res més.
Pa: sort que no ens han cobrat el panet. Sabeu quan un pa porta setmanes al congelador i en descongelar-lo es descrostona i queden zones blanques liofilitzades i dures per dins? Doncs això. Un zero. Els tres trossets petits de coca sucats amb tomàquet (minis) han sortit molt cars. No hi ha foto, però devien fer uns 15x7 cm, prims. Gairebé 1€ per llesqueta.
Canya: he hagut de tornar a la barra a demanar que omplissin la copa. Al tiquet posa 40 cl: a la foto es veu com em van servir la copa, lluny dels 40 cl cobrats. La cambrera no sabia servir una canya.
Vi: una copa (escassa, a la foto està tal i com la van dur) de vi blanc Cigonyes 4,5€. Car per un vi que pots comprar al supermercat per menys de 8€.

Cafè: dolent. Sabeu allò de cafè amb gust de cafè cru? Doncs així. I vessat al plat. Haig de dir que el cambrer m'ha preguntat si volia que em canviés el platet, però a aquelles alçades ja tant hi feia. L'he posat al platet del pa.

Veig a altres valoracions moltes disculpes però a la pràctica no han millorat. I és una llàstima perquè el lloc és preciós.

Cesc
27 Abril de 2022 0:51

Qui no carda a Olot no carda enlloc. I si, he quedat ben cardat. Dinar poc i car. Les vistes les pots gaudir gratuïtament.

Carles
03 Abril de 2022 9:34

Vam pujar al Forti expresament per fer un toc i veure la posta de Sol, doncs l’horari era fins a les 18: 30h. Tanmateix, tot i que vam arribar a les 18: 08h, el personal, amb moltes ganes de recollir, ens va dir que ja estava tancat.

Viviana
31 Diciembre de 2021 5:31

Las vistas son espectaculares y la atención muy buena.

Me hubiese gustado luego de subir 528282 escalones sentarme a comer algo más casero o al menos con más cantidad.

Los platos son pequeños y algo costoso, entiendo que la ubicación lo hace especial, pero capaz con precios y mayor cantidad uno se animaría más a volver.

Fuensanta
16 Diciembre de 2021 23:36

Esplèndida vista de la ciutat D Olot. Instalacions molt maques.
Servei una mica fluix.
De vermout només ofereixen Martini, quan estem en una terra amb uns vermout de moltíssima qualitat.
El dia que vàrem anar no tenien patates chip's per acompanyar la servesa.

Helena
26 Noviembre de 2021 23:16

No puedo decir si me ha gustado o no porque no tenian de nada. Pintaba bien pero acabo siendo una decepción

Ona
10 Noviembre de 2021 16:59

El menjar boníssim i bon servei, l'únic que ens va faltar es una mica d'il·luminació, tot i que suposo que està pensat per parelles.

Pep
10 Noviembre de 2021 12:33

La comida es buena, cara pero buena. Lástima que la carta se limite a unos platos más de diseño que no de lo que esperas encontrar cuando subes 15 minutos a pie para llegar al restaurante. Volveremos? Pues, la verdad, no. Lástima, porque el sitio es precioso y las vistas espectaculares.

Judit
08 Noviembre de 2021 17:23

Trato agradable, muy buenas vistas, solo tomamos un nestea y un bitter kas (2.30€ cada uno), personal muy atento y rápido. Lo recomiendo

Carles
04 Noviembre de 2021 3:34

Bones atencions, excelents vistes iel cafè molt bó.
Hi pujaréa dinar I a esmorzar.
Val molt la caminada!

Montse
27 Octubre de 2021 8:31

Lugar perfecto, buenas vistas. Restaurante corto en variedad de platos. Para los niños no hay nada para comer. De primero tres platos a elegir y segundo dos. Buena presentación en las platos y lugar limpio. Camareros amables pero falta de experiencia.

Enric
02 Septiembre de 2021 23:02

No vengáis. Ni sé os ocurra, pegaros la pateada para venir a comer aquí. Una hora y 10 minutos para servirnos un unico plato con seis lonchitas de salmón (que segun la camarera, podia ser plato único). Un plato q hacías en 5’, además sin tostaditas ni nada. Para calentar un potito 20’. Ojo cada plato 15€. Salimos hartos de esperar, con hambre y 50€ menos por dos platos y un arroz con tomate soso para el niño, más las bebidas (cocacola, cerveza y agua).
En serio, hay mil alternativas mejores a este restaurante.

Arola
29 Agosto de 2021 4:25

Molt bó! Ens va encantar a mi i a la meva parella. Tenien el restaurant força ple però van servir ràpid. La caminata fins a dalt és molt agradable. Bon plan, fer vermouth i dinar-hi en un dia assolellat. El personal molt amable i atent i els plats de qualitat i molt ben elaborats. Restaurant TOP 3 a Olot! Repetirem!

offtheroom
27 Agosto de 2021 0:19

En visite dans la région, nous avons dîné pour le service de 13h. Le service est bon. Les entrées et les plats sont d'une grande qualité, je recommande fortement. Merci pour ce beau souvenir gustatif

user
15 Agosto de 2021 20:41

Repetim i repetirem. Amb raó em van dir que eres les millors braves de la zona. I per menys de 5 Euros.impensable aquests preus en un volcà i amb unes vistes envejables. Inigualable

Josep
10 Agosto de 2021 14:47

Un lloc que val molt la pena, tant per l’ubicació (volcà de Montsacopa) amb vistes a Olot com per la qualitat dels plats, la decoració i el servei. Definitivament passa a la llista de restaurants on tornar-hi.

carmen
29 Julio de 2021 18:49

Lugar tranquilo para tomar alguna cosa y disfrutar de unas vistas muy bonitas. El servicio es atento. No los pudimos probar, pero en la mesa de al lado les sirvieron una tapa que parecían calamares en salsa y si sabían igual que olían. En la próxima seguro que los pruebo.

Carla
12 Julio de 2021 15:17

Péssim. Van trigar molt en atendre'ns i quan ho van fer, després de 10 minuts esperant ens van dir que no tenien cervesa. Tampoc tenien res per picar que no tingués ingredients d'origen animal. No tenien ni patates de bossa

Adria
16 Julio de 2019 5:06

Avui estavem fent la volta per el volca amb la meva novia i entrem en el recinte de la esglesia. Veiem que hi ha un jove tencant el bar cap a les 7 i algo.ens veu que anavem cap el bar i li preguntem el horari i ens diu que tenca a les 7, li hem dit que era molt macu i que tornariem el noi ens ha obert expressament per nosaltres 2! 5 estrelles per el bar que esta impecable, pero en posaria 10 estrelles mes per el tracte i l'atencio del cambrer!

Agregar una opinion