ESPANAINF.COM

Els Porticons, Barcelona

Direccion Carrer Lluis Moret, 13, Dosrius, Barcelona
Telefono +34 937 91 93 02
Horas
sabado09:00-15:00
domingo09:00-15:00
Categories Pollería
Clasificacion 4.5 13 opiniones
Empresas similares cercanas
Alexia Pollastres — Carrer de l'Església, 4, Arenys de Mar, Barcelona
Hostal Casa Barceló B&B and Takeaway — Avinguda de la Generalitat, 27, Horta de Sant Joan, Tarragona
La Graella de Sant Andreu — C/ de Concepción Arenal, 234, Barcelona
Rostisseria Marsal SL — Passeig Mossén Jacint Verdaguer, 180, Igualada, Barcelona

Pollería Els Porticons opiniones

13
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Fer
09 Octubre de 2023 16:36

Una atencion excelente y la comida riquísima, sobretodo reservar con antelación los pollos por qué vuelan. Un ambiente maravilloso y 100% recomendable comer aquí o pedir para recoger. Encima tienen muy buenas promocionés.

cors
08 Octubre de 2023 3:56

El pollastre petit, com a la majoria de rostisseries, i el gust deixa molt que desitjar, n'hem menjat de més bons.

Sergio
23 Septiembre de 2023 0:13

La atencion fue buena y ahora no hay casi cola abriendo los 2 locales. Hoy el pollo estaba espectacular y no puede decir nada malo de las croquetas que cojo siempre. Insuperables!

Estibaliz
22 Septiembre de 2023 4:31

Els millors pollastres, croquetes, cargols, patates. TOT, absolutament TOT està espectacular! I el tracte de l'Olga i el seu equip immillorable, sempre pensant en el client. Recomenable al 1000 x 1000!

Sergi
15 Septiembre de 2023 21:09

La atención es estupenda y la comida exquisita.
Pollo y la patata asada espectacular

david
15 Septiembre de 2023 3:05

La Polleria "ELS PORTICONS" al municipi de Dosrius (Maresme) és un autèntic tresor gastronòmic per als amants del pollastre. El seu plat estrella, el pollastre rostit, és simplement inigualable. La carn és tendra, sucosa i assaonada a la perfecció, cosa que la converteix en una veritable delícia per al paladar.

Però això no és tot; el que fa que aquesta polleria es destaqui encara més són les patates al caliu. Aquestes patates, cruixents per fora i tendres per dins, estan assaonades amb una barreja secreta d'espècies que els donen un sabor únic i addictiu. Són l'acompanyament perfecte per al pollastre rostit i fan que cada mossegada sigui una experiència memorable.

L'ambient a "ELS PORTICONS" és familiar, cosa que el converteix en un lloc ideal. El personal que és la pròpia propietària és amable i atenta, sempre disposat a recomanar-te els millors productes que té aquell dia.

Per descomptat, no puc oblidar esmentar les croquetes excepcionals que ofereix la Polleria “ELS PORTICONS”. Les seves croquetes són veritablement delicioses i un complement perfecte per a qualsevol àpat.

Aquestes croquetes estan farcides d'un suau i cremós interior que es fon a la boca, mentre que la capa exterior és cruixent i daurada. El farcit amaga una varietat de sabors irresistibles, la clàssica de pernil com de pollastre. Cada mos és una explosió de sabor que et farà desitjar més.

Així que, a més del seu inigualable pollastre rostit i les patates al caliu, no et pots perdre les croquetes. Són el toc final perfecte per a una experiència culinària veritablement memorable.

En resum, si busques el millor pollastre del Maresme, unes patates al caliu que et deixaran sense paraules i unes croquetes espectaculars, no pots deixar de visitar la Polleria ELS PORTICONS. El teu paladar t'ho agrairà i de ben segur que tornaràs a buscar més.

user
12 Septiembre de 2023 14:27

Avui he anat a buscar unes patates asades i m'han cobrat les que he demanat, però quan he arribat a casa he vist que m'havien posat algunes patates que no eren ni la meitat de la mida de sempre.
Si són tan petites que posin dues, perquè el preu no es de la mida de la patata.
Em sento estafada.

Noelia
06 Septiembre de 2023 18:53

La veritat es que no he trobat uns pollastres a l’ast, canelons i croquetes millors que aquí! Boníssims! I excel·lent tracte!

Laura
30 Agosto de 2023 6:56

Vaig anar perque me'l van recomanar i ens va encantar. El pollastre boníssim, les croquetes exquisites, tornarem a repetir segur. Molt bon tracte.

javi
24 Agosto de 2023 1:29

Los mejores pollos y croquetas de Dosrius y sobretodo muy bien el menú que hacen para llevar, Olga junto a su equipo un trato de 10.

Rosa
01 Julio de 2023 13:00

Los pollos a la leña buenísimos. El trato al cliente es familiar. Me da pena pensar la calor que pasan haciendo los pollos, sobre todo la morenaza trabajando de noche y empalmando con el negocio familiar.
Muy recomendable.

Juan
24 Octubre de 2022 2:44

Siempre que queremos un buen pollo a la leña venimos aqui. Las croquetas tambien están increibles.
Muy recomendable.

Sandra
19 Octubre de 2022 3:04

Ni hay terraza, ni se hacen bocadillilos ni la comida es congelada. (Por los comentarios anteriores)
Todo fantástico y espectacular.
¡Son los mejores pollos hechos a la leña!
Preferiblemente reservad

Agregar una opinion