ESPANAINF.COM

ESCOLA BRESSOL L'ARC DE SANT MARTÍ, Girona

Direccion Carrer Sant Miquel, 20, Girona
Telefono +34 872 02 33 57
Horas
lunes07:45-18:00
martes07:45-18:00
miercoles07:45-18:00
jueves07:45-18:00
viernes07:45-18:00
Sitio web escolabressolarcdesantmarti.cat
Categories Guardería, Centro de educación preescolar
Clasificacion 5 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Escola Avenç — Camí del Crist Treballador, 50, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Escola Solc — C/ d'Ardena, 36, Barcelona
Escola IPSI - Barcelona — C/ del Comte Borrell, 243, Barcelona
HIGHLANDS SCHOOL BARCELONA — Carrer de Manuel Florentín, 26, Esplugues de Llobregat, Barcelona

ESCOLA BRESSOL L'ARC DE SANT MARTÍ opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Laia
28 Marzo de 2022 16:27

Portem la nostra filla a l’Arc de Sant Martí des de que tenia 6 mesos, ara està a punt de fer 2 anys i no podem estar més contents amb la decisió que vam prendre per portar-li. La nena entra i surt contentíssima de l’escola i és el que ens deixa més tranquils, les educadores són molt carinyoses i t’informen diàriament de com va.
Un altre punt que ens va ajudar a escollir aquesta escola són els horaris ja que si els pares treballem tots dos és complicat conciliar i a l’Arc de Sant Martí és possible.

Tenen un menú molt variat i saludable, això ens ha ajudat molt en la introducció de diferents aliments. També ens ha ajudat molt l’escola perquè la nena vagi agafant rutines i hàbits, estem segurs que si no l’haguéssim portat a la llar ens hagués costat més.

A més fan activitats molt diferents per temps de flors, carnaval, castanyada, nadal, hort, experimentacions, psicomotricitat, música.

Durant la pandèmia hi ha hagut comunicació constant i han pres totes les mesures necessàries. Encara ens queda un curs més i esperem poder disfrutar de les festes familiars quan les restriccions ho permetin.

Recomanem a tothom l’escola!

Gràcies equip per cuidar i educar tant bé els nostres peques!:)

Ana
24 Marzo de 2022 9:53

Després de mirar vàries escoles bressol, en arribar a l'Arc de Sant Martí va sorgir el 'fletxasu'. És tracta d'una escoleta molt familiar amb un personal súper motivat que s'implica totalment en la criança i desenvolupament dels nens, en lloc d'inundar-los amb joguines. Aprofiten el jardí tot l'any i fan moltes altres activitats (celebracions, sortides, piscina, colònies.). S'agraeix la flexibilitat d'horaris i en general.
La meva filla hi va molt contenta!

Mireia
29 Diciembre de 2019 16:32

Quan vam haver de portar el nen en una escola bressol pensàvem que ens costaria trobar-ne una on deixar-lo amb tranquil·litat i confiança. Després de les portes obertes vam tenir clar que el portaríem a l'Arc de Sant Martí. El pati de l'escola em va encantar, tot el dia amb sol i amb moltes coses perquè els nens juguin, amb sorral i hort. A part, que passen moltes hores al pati amb tots els nens de l'escola i m'encanta que els nens de P0, P1 i P2 interactuen tot el dia. Una altra cosa a destacar és el menú, que cada dia és diferent i mengen molta verdura i el menú mensual és molt variat. A destacar que fan moltíssimes activitats: castanyada, carnaval, Temps de flors on col·laborem els pares, porten els nens de P2 a fires, un cop a la setmana a piscina, els de P2 i els grans de P1 de colònies i s'ho passen superbé. Tant a l'escola com de colònies els pares estem superinformats del què passa i com estan durant el dia els nens. Com a tot arreu hi ha coses que poden millorar i sé que amb el temps ho aniran fent perquè són un equip molt bo. En resum, estem molt contents que el nostre fill hagi anat a aquesta escola i per l'ajuda i facilitats rebudes durant l'etapa de P0 a P2. Només diré que el dia que el petit va deixar l'escola bressol vaig acabar plorant quan em vaig haver d'acomiadar de les educadores, que són les segones mares dels nostres nens durant 2 anys.
Per acabar, dir que em dol veure un comentari tant negatiu de l'escola per part d'una persona que no ha portat mai els seus fills allà. Sospito que el fa perquè està dolguda per l'acomiadament d'una amiga seva, tot i que aquesta amiga portava les nenes a la mateixa llar. Ho trobo fora de lloc i molt lleig. Diu que ho fa pels nens, però enlloc fa cap comentari constructiu ni cap aportació de millora.

Monica
26 Noviembre de 2019 8:04

Porto el meu nen a aquesta guardería i es la millor que Hi ha, la directora es molt atenta i amable, i amb els nens es molt carinyosa.les instalacions son molt maques i es veu que Hi ha un bon manteniment.el menú dels nens es molt sa i variat.el meu nen está encantat amb les seves profes i per mí aixo es molt important.per cert si tinc un altre bebe sens dubte el portaré tambe.

Pol
10 Noviembre de 2019 9:48

Porto el nen a la guarderia l’arc de Sant marti, i estem encantats i molt contents! Les professores i directora son molt amables i atentes amb els nens! Ens agrada molt portar al Peque aqui.sempre ens expliquen tot molt be i ens agraden molt les instal.lacions! Els menús son molt variats, i al nostre Peque li encanten! Podem estar tranquils al deixar al Peque a la guarderia per la bona feina que fan! Es molt bona guarderia, la recomano a tothom.

Laura
24 Octubre de 2019 11:01

La nostra filla va començar l'escola bressol a P0 i aquest anys està a P2. Vam escollir aquesta escola perquè una amiga havia anat a portes obertes i ens va dir que li havia donat molt bona sensació. Estem contentíssims d'haver escollit aquesta escola! Tant les educadores com la directora, ens informen a diari de com ha anat el dia, de com han menjat, si han dormit etc. La millor senyal que tenim és la que la nostra filla surt contentíssima de l 'eb i no para d' explicar-nos tot el que fa! I el més important, tracten els nens amb molt d'amor i respecte!

Elisabet
12 Julio de 2019 23:12

El meu fill va començar a aquesta llar amb 10 mesos d'edat, i ara acabarà P2. Jo era reticent a portar el meu fill a cap llar, i finalment ens vam decantar per aquesta. I quina sort! Son les educadores més amoroses del món. Cuiden al meu fill com si fos seu. El nen arriba a casa content, parlant de tot el que ha fet amb alegría. Estima a la seva educadora, la Gemma. Donem bon menjar, el cuinen allà mateix. I totes son molt atentes a l'hora d'imformar de tot. Avui mateix tornen 2 de les educadores de colonies, han estat 2 dies i 1 nit amb els peques. Teniem un xat amb els seus números de tlf personals, i en tot moment sabiem què feien els peques.això son coses d'agrair.
Nomes em queda dir que gràcies pel tracte i l'amor que doneu al meu peque.

Agregar una opinion