ESPANAINF.COM

Escola Canina Cave Canem, Barcelona

Direccion Camino de l'Aubareda, s/n. Sant Martí de Tous (), Sant Martí de Tous, Barcelona
Telefono +34 639 51 59 53
Horas
lunes09:00-19:00
martes09:00-17:00
miercoles09:00-19:00
jueves09:00-17:00
viernes09:00-17:00
sabado09:00-17:00
Sitio web www.cavecanem.cat
Categories Adiestrador canino
Clasificacion 4.7 34 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre dels Animals Arasa - Clínica i Acupuntura Veterinària — Carrer de Vergés Paulí, 27, Tortosa, Tarragona
Can is Cool Centro Canino — Carrer de Juan Valera, 8, Barcelona
Centre d'ensinistrament Caní INFAHUND — les Borias, Vidreres, Girona
El Rocater — Disseminat de Sant Daniel, 13, Girona

Escola Canina Cave Canem opiniones

34
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
user
08 Diciembre de 2022 18:23

Moltes gràcies per l'excel·lent feina que feu!:)

Molt recomanable per a qualsevol persona que tingui gos o bé estigui plantejant-se tenir-ne un.

Tot un encert portar el nostre gos, el Coco, a Cave Canem amb el Jordi.

El Coco és un Dachshund de pèl curt de dos anys. Durant l'últim any vaig començar a detectar certes conductes que em preocupaven. Actituds agressives amb altres gossos i amb persones; passejos tensos i difícils, ja que no sabia com controlar-lo.

Vàrem decidir portar-lo a Cave Canem i el Jordi ens va recomanar fer un ensinistrament intensiu d'unes tres setmanes, aproximadament.

Ràpidament, vàrem notar canvis en el Coco. Anàvem a veure'l i a fer classes tres dies durant el període d'intensiu.

Continuem anant a les classes per continuar treballant i aprendre com corregir i millorar certes conductes del gos.

Estic molt contenta amb la decisió presa, les classes amb el Jordi han estat de gran ajuda per al gos i per a mi també. És un plaer poder veure el gos feliç i tranquil a casa i al carrer!

Sergi
25 Octubre de 2022 13:13

Vam començar a treballar a CVCNM fa ja 4 anys, amb les dues nostres belgues tervueren, que donaven molts problemes de comportament al carrer, especialment la més jove, que tenia 10 mesos. Després vam començar a treballar en pastoreig, amb border Collie i tervueren. Hem fet cursets d'agility, de pastoreig, etc, un no parar, i sempre amb excel·lents resultats. O sigui que, si el vostre gos us dóna problemes, O simplement voleu iniciar-vos en alguna disciplina que us permeti anar més enllà amb el vostre gos, no ho dubteu: Escola Canina Cave Cànem és el millor lloc sense dubte.

Avui, a 2 d, octubre de 2022, quan ja fet set anys que vam començar a treballar a CVCNM amb la Perla, crec que podem dir que a la fi tenim el gos que volíem. Un gos centrat, equibrat, i a la vegada viu, gran treballadora en diferents disciplines, com el pastoreig, l'obediencia, agilith, Tot plegat el fruit de la constància i l'esforç, però que no hauria arribat a bon port sense la dedicació i els ensenyaments de professionals de gran categoria, com són en Jordi Castells i família. Haver confiat en Cave Canem, fou un encert que recomano a tothom que tingui un gos, fins i tot si aquest sembla que no hagi de dur problemes.

Fes-me cas!

ESTHER
14 Octubre de 2022 9:32

Vam aparèixer per Cave Canem recomanats per uns amics després un petit incident amb les nostres gosses (en tenim 2). Van valorar el cas i va ser molt honest, una d'elles es va quedar a Fer un intensiu i l'altre ens va dir que amb el que aprendriem a les classes grupals i els seus consells ho podríem aconseguir fer a casa. No es va equivocar. Després d'un mes d'intensiu i algunes classes Mi ha canviat molt i Mel sense anar al centre però entrenant cada dia amb nosaltres també. Estem aprenent moltíssim. Si, no només aprenen elles sinó nosaltres. A vegades dic, les classes pels humans! Jajaja! A dia d' avui les passegem nosaltres i no elles a nosaltres. Convivim de forma més saludable i tots ens entenem millor, tant elles a nosaltres com nosaltres a elles. Merci per tot Jordi, ens veiem a les classes ara i per molt de temps. Les classes també ens fan bé a nosaltres!

user
16 Septiembre de 2022 1:13

Som una família que vivim a Noruega amb la Freia, una Vizsla (gos perdiguer hongarès). Mentre era un cadell, entre els mesos 3 i 6, la Freia ens va donar una sèrie de problemes domèstics: Saltava fort i reiteradament sobre les nostres filles petites, tibava molt fort de la cadena, i no sempre ens deixava descansar per la nit. Aprofitant una visita d'estiu a Sant Martí de Tous, vam portar la Freia amb en Jordi de Cave Canem. Després de tres setmanes d'ensinistrament, la Freia ens va deixar de donar tots aquests problemes: Res de saltar, cadena fluixa en els passeigs, i, en general, molt més tranquila, estant al transportin sempre que ho necessitem (nits i temps de feina). L'altra cosa que valorem molt en positiu de la nostra experiència amb Cave Canem, és que amb en Jordi hem après com relacionar-nos amb la Freia per a generar una atmosfera en la que tant nosaltres com ella gaudim de la vida que compartim. Resumint, molt recomanable!

sara
27 Marzo de 2022 12:00

Super
Coneix la psicologia del gos i sap donar-te les eines per tenir un gos equilibrat.
Estem molt contents de com evolucionem nosaltres i per resultat el gos.
La residència super recomendable.

Maria
14 Octubre de 2021 13:26

No he acabado llevando a mi perro por motivos personales pero el trato inicial recibido, la información y la honestidad a la hora de informar me han parecido un buen profesional.

Josep
08 Octubre de 2021 17:20

Màxima professionalitat i servei! Molt content d’haver conegut al Jordi Castells. És una persona que connecta amb els gossos d’una manera especial. Les classes en grup són útils i amenes, abordant-se qualsevol tema del món del gos. Del tot recomanable, especialment si es comença amb un gos. A més, CaveCanem ofereix un servei complet, des de classes a residència canina, passant per estades intensives. No m'imagino com hagués estat incorporar la Laika a la nostra família sense el suport del Jordi.

Germán
25 Septiembre de 2021 22:30

Después de 6 meses con nuestro perro, decidimos llevarlo a cave canem por problemas de agresividad.

Después de 30 días de intensivo (dejar el perro con ellos 24h) y clases cada fin de semana, el perro volvió aún mas agresivo de lo que era antes.

Las soluciones que se ofrecieron fueron tener al perro en un transportín para evitar los problemas de agresividad y utilizar un collar de eslabones, tambien conocido como collar de ahorque.

Al explicarles que la situación había empeorado, nos dijeron que con ellos el perro se portaba bien, que si en casa daba problemas era nuestra culpa por falta de experiencia.
Es verdad que tenemos falta de experiencia, pero es que después de 30 días el perro ni siquiera había aprendido el comando "sientate" utilizando la voz.
Para que el perro se sentase había que utilizar el collar de ahorque y levantar la correa hacia arriba hasta que el perro obedeciese.

Después de mostrar nuestro descontento nos dijeron que continuando con las clases la cosa mejoraría y tuvieron el buen gesto de ofrecernos una semana más de intensivo gratis.
Si hubiesemos visto un mínimo de progreso en estos 30 días, o al menos que la cosa no fuese a peor, habríamos aceptado esta opción super agradecidos. Sin embargo, la experiencia ha sido tan mala que aún así preferimos rechazarla.

montse
27 Abril de 2021 23:59

Escola Canina Cave Canem és sense dubte sinònim de professionalitat, bon tracte, passió pels animals i dedicació per fer de nosaltres, els que volem la millor convivència amb els nostres animals, dignes del que necessiten els nostres gossos.
En Jordi i la Glòria no escatimen en fer seguiment de que tot funcioni bé, de tenir cura dels nostres gossos quan estan en la residència i de corregir i aconsellar per tal que la relació amb els animals sigui la millor possible.
Un plaer poder gaudir dels serveis de Cave Canem, i per molts anys poguem seguir escoltant les sàbies paraules de'n Jordi (sovint sorprenents i provocatives però sempre sempre material per reflexionar ja que darrera de cada broma, darrera de cada consell, darrera de cada vivència.hi ha una raó. I és sempre en positiu i vetllant pel millor!)
Gràcies per tot (ara i sempre!)

Alex
24 Abril de 2021 6:11

Cave Canem, ha sigut un encert a l’hora de triar qui ens podria ajudar amb l’educació del nostre gos, ho necessitàvem doncs en Kobi és un gos molt nerviós i actiu. Cave Canem ha sigut el lloc on hem pogut aprendre els pilars fonamentals sobre el comportament dels gossos i com tractar-los, en particular el nostre.

Cave Canem, en Jordi, ens ha permès adquirir unes bases, unes pautes, uns mètodes i unes maneres de fer. Inicialment vàrem deixar en Kobi a un intensiu de 5 setmanes, i en Jordi, es va dedicar molt al nostre gos, que anàvem a veure cada 2 o 3 dies per fer classes amb ell. Posteriorment hem seguit anant a classes per tal de consolidar els nostres coneixements i la manera de fer amb en Kobi. Hi ha un abans i un desprès en la nostra vida respecte al gos. Estem molt contents amb la decisió presa.

Les instal·lacions son magnífiques, ben cuidades, netes, adequades per al teu animal. El terreny es gran, en un espai natural a Sant Martí de Tous.

Una escola canina portada al capdavant per en Jordi Castells, un gran professional i millor persona. Es respira molt bon ambient, només podem dir que després de cada classe tornem a casa contentíssims i amb millores i nous coneixements (hi anem des de Barcelona!).

Gracies Per Tot Cave Canem.
Alex i Sarah

Oriol
05 Febrero de 2021 13:31

Molt recomanable! Perfecte per a treballar amb els nostres gossos, dona’ls-hi una tasca i crear un vincle d’equip més enllà de la companyia de casa.
Molt útil també en la nostra feina per aprendre a manipular i tractar els pacients de la clinica amb seguretat i respecte, fins i tot aquells als que és dificíl mantenir un contacte estret!

Joan
03 Febrero de 2021 17:33

El món dels gossos sempre havia estat desconegut per nosaltres, però la insistència de la nostra filla i l'aprovació dels avis van fer que anéssim a veure el Jordi. Ell ens va orientar i ens va aconseguir el Llamp, un Border Collie moníssim.

Des del 1r dia hem anat al Cave Canem, una escola canina amb un gran professional al capdavant, el Jordi.

Gràcies a ell, al bon ambient que s'hi respira i a l'entorn immillorable estem educant el Llamp amb unes directrius clares, fet que ens està fent gaudir del nostre individu com mai ens hauríem imaginat.

Gràcies per tot, Cave Canem!

Juanma
31 Enero de 2021 6:48

Llegamos aquí guiados por las buenas reseñas y sinceramente no las entendemos.

Tras semanas de 'intensivo' que consistían en sacarles de la jaula 2 veces al día y maltratar el cuello con collar de ahorque hasta que camina sin sentido a tu lado como un militar, nos devolvió a nuestros perros asustados, estresados, hambrientos, miedosos, con traqueitis, uno de ellos con cojera y con comportamientos agresivos que antes no tenían. Nos costó semanas que volvieran a ser los que eran antes. No eran perfectos pero si una versión mucho mejor de la que nos devolvieron. Lo que en un principio parece funcionar (cómo no va a funcionar si estamos estrangulando al pobre animal.), a los pocos dias se vuelve una pesadilla de secuelas por maltrato. No se identifica la raíz de los comportamientos anómalos y se basa todo en reprimirlos e inhibirlos, haciéndolos más graves

En una sola sesión con un etólogo titulado hemos avanzado mucho más y mejor que en un mes alejados de ellos, y sin tener que utilizar técnicas lesivas

+Edición para respuesta: +
Como dije en mi reseña original, los primeros días parecía que iban mejor fueron un espejismo. Después empezaron a desarrollar un carácter que nada tenía que ver con los comportamientos que nos hicieron confiar en Cave Canem en un principio. Nuestros perros NO ERAN AGRESIVOS HASTA QUE VOLVIERON DE ALLÍ. Costó semanas que volvieran a su estado anterior

Cuando pocos días antes de llevarnos de allí a nuestros perros, ya avisamos de que Eros estaba cojo y no lo revisó nadie, además de tener ambos traqueítis (que nunca habían tenido), y eso sólo podía ser de haberles dado un trato en el cuello, por decirlo suave, negligente, durante un periodo prolongado de tiempo

Después de ver este panorama a los pocos días, como comprenderás, no ibamos a volver a hacer clases allí. Seguimos haciendo clases pero de otro tipo y con otras metodologías de enseñanza que como dije si que están funcionando y mejorando mucho la convivencia

No digo que no se entrenen bien a perros de pastoreo o de servicio porque estoy convencido de que así es, pero como educador y rehabilitador nuestra experiencia ha sido realmente mala y justificarlo con que no hemos seguido pagando clases, cuando nos dejamos mucho dinero en esas semanas y no sirvió para nada más que traumatizar a los perros (uno de ellos llegó a morderme cuando volvió, cosa que nunca había hecho! Ni ha vuelto a hacer) me parece muy poco profesional

Respeto las opiniones de quienes queden contentos pero nuestra realidad, fue bien diferente

Ana
15 Enero de 2021 3:28

100% recomendable. Te ayudan a solventar todas las dificultades que puedas llegar a tener con tu perro y a aprender a llevar una conducta y enseñanza bien orientada para la salud mental y bienestar del animal.

dani
10 Enero de 2021 9:42

Molt recomanable. Tracte molt proper i professional. Un lloc fantàstic per aprendre a gaudir del teu gos.

Mosa
13 Julio de 2020 21:04

Una escola que m’ha ajudat a entendre a la meva gossa, fan molt bona feina i amb molt bon ambient. El Jordi viu la seva feina i definitivament sap molt bé el que diu i el que fa. Totalment recomenable! Ah i la residència un 10!

Ana
12 Julio de 2020 21:00

El Pelut tenia 3 mesos quan et vam conèixer (recomano que porteu els vostres gossets a classes d'obediència desde cadells!). Juanjo participava activament a les classes i jo d'oient. Vaig aprendre molt, encara sento la teva veu amb els teus consells que m'han anat tant bé. La veritat és que va ser una experiència molt profitosa, Jordi és un gran professional! Si teniu qualsevol problemàtica amb el vostre gos, aneu a Escola Canina Cave Canem.

Marta
09 Julio de 2020 19:45

El Jordi ens ha ensenyat a treballar amb els dos gossos que hem tingut en vint anys. En ambdues ocasions, ho ha fet de manera molt professional i empàtica, cosa que hem apreciat i ens ha donat confiança

Ingrid
09 Julio de 2020 8:47

En Jordi té un dó amb els animals. L'adoren. Les classes amb ell son molt profitoses, ja que sempre t'explica coses aprofitables sobre el comportamiento caní i humà.
Són les persones les que s'han d'educar.

Manel
05 Julio de 2020 6:29

Té una capacitat o millor dit, un do, per entendre els animals i educar als seus propietaris. Recomanble al 1.000 x 1.000.

Agregar una opinion