ESPANAINF.COM

Escola de les aigües, Barcelona

Direccion C/ de Sardenya, 420, Barcelona
Telefono +34 934 56 86 03
Sitio web www.escoladelesaigües.cat
Categories Escuela de primaria
Clasificacion 4.2 20 opiniones
Empresas similares cercanas
Escola Arrels — Carrer del Cardenal Tedeschini, 76, 80, Barcelona
Escola Calderón de la Barca — Carrer del Nil, 27, 29, Barcelona
Col·legi Públic Orlandai — Carrer de Domínguez i Miralles, 1, Barcelona
La Salle Gràcia — Plaça del Nord, 14, Barcelona

Escola de les aigües opiniones

20
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Angel
08 Agosto de 2022 8:27

OJOOO! No recomiendo esta escuela a nadie. Mi peor error como madre fué dejar a mi hijo en manos de este centro. La directora es una falta de respeto a los que pagamos impuestos. Y la comunicación sobre asuntos de tu hijo 0, ellos con tal de recibir sus ayudas estatales harán pasar a tu hijo por donde sea independiente de tu opinión. En cuanto cambié a mi hijo de escuela empezó a aprender.

Jesús
20 Febrero de 2022 2:51

Excelente equipo de profesores y dirección. Muy comprometidos con el proyecto, con gran trato humano y en constante proceso de mejora. Nuestros hijos van felices al colegio.

Jordi
03 Febrero de 2021 20:27

El meu fill fa 6è de primària i porta des de P3 a l'escola. Encantat del nivell que està assolint el meu fill, del tracte amable que es respira a l'escola, de la forta implicació de la gran majoria de mestres. L'escola des de P3 ha anat canviant, renovant-se i anant sempre a millor. Bona escola pública.

Montse
15 Noviembre de 2020 14:31

Anem a l’escola des de fa 10 anys, molt contents de com ha anat evolucionant cap a les noves metologies, l’equip docent i l’afa treballen molt de la mà, amb grans projectes per el bé dels nostres infants i del veïnatge

Erika
14 Octubre de 2020 14:00

Estem molt contents d'haver triat aquesta escola per la nostra filla. Un projecte d'escola potent, amb mestres molt motivats i implicats i unes instal·lacions fantàstiques. Va ser una gran decisió!

Mes
12 Octubre de 2020 7:11

Una molt bona escola entre el barri de Gràcia i el Baix Guinardó. S'està adaptant a les noves metodologies pedagògiques i té un gran equip de docents, molt implicats i amb moltes ganes. Els meus fills van molt contents!

Ziad
07 Octubre de 2020 0:44

Durant el covid 19, no hi ha seguretat per als nens. El meu nebot va estudiar a Joaquin Reina escola barcelona i van tenir el millor control dels estudiants durant el covid 19. Escola de les aigües no es poden manipular molt bé. Haurien de posar estudiants limitats a classe. 22 estudiants a classe estan fora del rang.

Ana
24 Septiembre de 2020 5:16

Nosaltres portem a la nostra filla a p3 i estem molt contents. Va contenta i surt contenta cada dia. Les mestres són molt afectuoses i properes a les famílies i nens. Els espais són molt amplis amb molta llum, molt cuidats i acollidors. L' Afa molt unida a l' escola i fent molts projectes com el de pacificació de l' entorn, fer més verda ' escola i el projecte del nou poliesportiu. Recomanem la nostra escola.

Rita
19 Julio de 2020 6:07

Tinc a la meva neta que sóc jo la que s’encarrega de portala cada dia del mon a l’escola. La veig molt feliç tant a l’entrar com al sortir. Ha fet molts amiguets i amiguetes, la veig que evoluciona molt bé, i és molt estimada pels seus companys. Hi ha alguns nens i nenas d’altres països a la seva classe, el que fa que poguin aprendre coses molt maques i curioses d’altres cultures i també veus com aquests nens i nenas aprenen i participen de la nostre cultura. És un grup molt maco.
El professorat especialment fantàstic. Em sorpren veure que mestres i professores d’altres classes conèixen a la canalla encara que no siguin del seu grup. Veig una bona disciplina dins l’escola, respecte i socialització. Jo no era partidària d’aquesta escola, però la realitat m’ha fet canviar d’opinió.

Luis
13 Julio de 2020 12:04

Molt contents d'haver portat al nostre fill a la escola. I encantats amb tots/totes els docents!

Erika
28 Junio de 2020 9:00

Estem molt contents d'haver triat aquesta escola per la nostra filla. Un projecte d'escola potent, amb mestres molt motivats i implicats i unes instal·lacions fantàstiques. Va ser una gran decisió!

Ana
20 Junio de 2020 20:25

Nosaltres portem a la nostra filla a p3 i estem molt contents. Va contenta i surt contenta cada dia. Les mestres són molt afectuoses i properes a les famílies i nens. Els espais són molt amplis amb molta llum, molt cuidats i acollidors. L' Afa molt unida a l' escola i fent molts projectes com el de pacificació de l' entorn, fer més verda ' escola i el projecte del nou poliesportiu. Recomanem la nostra escola.

L MP
08 Mayo de 2020 14:06

Porto la meva filla des de fa dos anys, i no puc estar més contenta del projecte d'escola i pedagògic. Mestres i famílies molt implicades en una de les escoles públiques amb millors instal·lacions de Barcelona, àmplia, plena de llum i al costat del Parc de les Aigües i els Jardins del Baix Guinardó ideals per anar a jugar al sortir de l’escola.

Mes
03 Mayo de 2020 18:45

Una molt bona escola entre el barri de Gràcia i el Baix Guinardó. S'està adaptant a les noves metodologies pedagògiques i té un gran equip de docents, molt implicats i amb moltes ganes. Els meus fills van molt contents!

Jordi
22 Abril de 2020 21:19

Hemos tenido que sacar a mi sobrino de la escuela, como bien dicen es una de tantas llamadas de acogida donde el 90% de los jóvenes que acuden estan en situación critica y de peligrosidad. Algunos irrecuperables. Tiene mucho por mejorar.

Lady
04 Febrero de 2020 15:08

La mejor escuela primaria de mi vida, pude estar antes de que se llamará Escola de les aigües, pude conocerla con el nombre de Jovellanos. Mis recuerdos son muy memorables en está escuela, me gustaría volver a vivir esa bonita y única experiencia. Gracias a todos los profesores que estuvieron allí conmigo y a todos mis inolvidables compañeros (2006-2015), se os echa de menos, recomiendo a todos que pasen por está escuela! No se arrepentirán. ^0^/

Miquel
06 Enero de 2020 23:24

He llegit aquí l'opinio de Robert, i no puc estar més en desacord i, fins i tot, m'atreveixo a fer notar un cert to raciste en el seu comentari.
Molts o pocs nens estrangers no es un indicatiu de res. On és el problema? Nens d'origen, per exemple, ecuatorià serien un problema perquè? I si els estrangers son brasilers de clase alta adinerada, també son un problema? O un inmigrant alemany és millor que un nepalés, un italià no és un estranger i un georgià sí?
La meva filla ha començat aquest any P3 i el tracte que rebem cada dia del personal de l'escola no pot ser millor, l'atenció que reben els nens és exemplar, i això és finalment el més important

jorthai
25 Diciembre de 2019 20:41

Sóc de l'any 1984 vaig estar en aquet colegit. Vaig perdre tota comunicació amb el meus amics íntims de petit. Alejandro. Toni. No recordu els seus cognoms per trobarlos: (Al meu Nom és jordi salvadó. Alejandro feia karate i toni tenia problemes de esquena. Si algú sap gràcies i bons rècords

Ana
17 Abril de 2019 1:57

Mi hija pasó por esta escuela y acabó con unos resultados académicos muy buenos. Actualmente tengo otro hijo cursando primaria y debo felicitar a todo el claustro por la implicación que demuestran con los alumnos. Y el interés que ponen en incorporar nuevas metodologías de enseñanza innovadoras. Instalaciones amplias y luminosas. Orgullosos de pertenecer a una comunidad educativa multicultural y enriquecedora.

Robert
28 Noviembre de 2018 23:18

Escola situada al recinte del que fou la caserna Principe de Gerona de l'exercit espanyol. El seu origen són les instal·lacions on s'impartia docència als fills dels militars.
A principis dels vuitanta es va obrir als civils, convertint-se en la primera escola pública de la zona, convivint els alumnes amb l'activitat de la caserna. Pel fet d'estar gestionada pel Ministerio de Educación i el de Defensa, es va convertir una mena de gheto amb la majoria dels professors de fora de Catalunya i un ambient marcadamen espanyolista. A més, el nivell d'exigència sobre els estudiants era insuportable, podent parlar d'autentics maltractaments psíquics i físics.
El desmantellament de la caserna i el traspàs de la gestió a la Generalitat a les darreries dels vuitanta, van suposar una millora de la situació, però a principis dels noranta encara hi havia estudiants d'aquest centre que marxaven cap a escoles properes, davant pa pressió engoixant que rebien per part del professorat.
Aquesta història negra ha estat arrossegada pel centre fins a dia d'avui i, malgrat que segurament l'equip docent fa mans i mànigues per millorar dia a dia, bona part dels veins trien altres escoles per als seus fills. Això fa que hi hagi moltes places sobrants després de les preinscripcions, i que el CEIP Jovellanos s'hagi convertit en una escola d'acollida (estic citant textualment paraules del Consorci per l'Educació), on van a parar molts alumnes procedents de la immigració (sudamericana i pakistanesa, pel que jo vaig observar en una jornada de portes obertes), o alumnes problemàtics que van de centre en centre. Gairebé cada mes, et trobes alumnes nous. En els comentaris positius que es poden llegir en l'apartat de ressenyes, mots que defineixen l'escola com a diversa, plural, multicultural, etc.ja indiquen el que ens hi trobarem.
No és, doncs, una escola gaire recomanable, excepte pels seguidors del #volemacollir.

Agregar una opinion