ESPANAINF.COM

Escola Pia Sant Antoni, Barcelona

Direccion Rda. de Sant Pau, 72, Barcelona
Telefono +34 934 41 06 05
Horas
lunes08:00-18:00
martes08:00-18:00
miercoles08:00-18:00
jueves08:00-18:00
viernes08:00-18:00
Sitio web santantoni.escolapia.cat
Categories Escuela
Clasificacion 3.7 6 opiniones
Empresas similares cercanas
Abat Oliba Loreto - Ed. Infantil i Primària — Av. de Pearson, 22, 26, Barcelona
Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi — Carrer de Carrasco i Formiguera, 32, Barcelona
Col·legi Casp — C/ de Casp, 25, Barcelona

Escola Pia Sant Antoni opiniones

6
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Marisa
12 Junio de 2023 7:24

Mala escuela no saben ver dificultades de aprendizaje en sus alumnos y mucho bullying. Resumen decepción.

Milena
08 Junio de 2021 0:13

Mu hijo está encantado con su colegio, sus compañeros y yo con su profesora Imma que siempre es súper amable, cercana y atenta!
Mil gracias por la educación tan buena que estáis dando a mi niño y sus compañeros, ahora en tercero B!

elephanta
19 Abril de 2021 17:17

Quan a P3 no ens va tocar la 1a opció (escola pública), com a 2a opció havíem posat l'Escola Pia Sant Antoni. Ens n'havíen parlat molt bé, però tot i així teníem alguns dubtes.una escola tan gran, religiosa (a casa no ho som), i amb un percentatge tan elevat de famílies d'origens tan diversos.

La veritat és que ara mateix estem orgullosos de l'escola: catalana, moderna, progressista i sobretot inclusiva. Tothom treballa perquè l'escola sigui una veritable eina per la transformació social i de lluita contra les desigualtats. La riquesa de conviure amb origens tan diversos, tot i les dificultats que implica, fa que els nostres fill@s entenguin molt millor la realitat del món en el que vivim. Creiem sincerament que els fa més tolerants, més oberts de ment, més preparats pel món actual, més rics en tots els aspectes.

El meu fill hi va FELIÇ. Va fer P3 i vam marxar dos anys fora de Catalunya. No va oblidar mai l'escola, sempre ens deia que volia tornar, que se l'estimava! No ho vam dubtar i l'any passat s'hi va reincorporar (a 1r primària). Està taaan content! De fet ahir em deia si la carrera universitària la podrà fer a a l'escola.:)

I és que tant l'actual Director com els professors són d'una qualitat humana increïble. Els nens són primer de tot persones. Sel's escolta, sel's cuida, i sel's ajuda a créixer. Un exemple de la importància de l'aspecte humà és l'assignatura setmanal de Treball Emocional, importantíssima per fer que els nens es coneixin millor (a ells mateixos i als company@s)

Tenim alguns reptes a millorar, evidentment. Però el més important és que els nostres fill@s van creixent en valors i assoleixen els reptes acadèmics. No podem demanar més.

Elisabet
15 Abril de 2021 7:53

Una escola catalana, moderna, progressista i inclusiva! Una escola en la qual els nens se senten estimats i valorats per com són, on es respecta la seva manera de ser i es treballa perquè assoleixin el seu màxim desenvolupament personal i intel·lectual. Quan vaig matricular-hi el meu fill ho vaig fer amb algunes reticències. Per exemple, em semblava que una escola tan gran no podia oferir atenció personalitzada als alumnes. O que sent concertada i "religiosa" potser defensava uns valors massa conservadors. Ara que ja fa primer de Primària, puc fer una valoració més acurada del centre i, tot i que hi ha aspectes a millorar, estic molt contenta d'haver superat aquests prejudicis.

Al meu parer, aquests són els punts forts de l'escola:

Director, personal docent i d'administració compromesos al màxim amb una educació inclusiva i de qualitat, i amb la idea que l'escola és una eina de transformació social i de lluita contra les desigualtats.

Projecte SUMMEM: treball per projectes innovador, exigent i alhora respectuós amb el ritme i les capacitats de cada nen. Atenció personalitzada als alumnes perquè puguin trobar en l'escola l'espai idoni per al seu creixement personal i intel·lectual. Aprenentatge per competències i cooperatiu.

Desenvolupament de la capacitat crítica en els alumnes: els ensenyen a pensar, a analitzar i tenir en compte les diferents opinions, punts de vista i ideologies.

Escola catalana, progressista i moderna que no defuig els debats socials.

Interlocució fàcil i directa amb les famílies.

Escola diversa i oberta als barris als quals dona servei.

Totes les etapes educatives fins al Batxillerat. Que sigui un institut-escola afavoreix el treball entre nivells. A més, els docents coneixen els nens des que són ben petits.

Sisena hora.

Infermera escolar.

Instal·lacions: àrea d'infantil nova, gimnasos, aules de música i de dibuix, ludoteca, mediateca, ambients, cuina pròpia.

Projectes de l'AFA: reciclatge de llibres de text i de roba i material escolar; carnet de descomptes a botigues del barri.

Casal amb molta oferta d'extraescolars i un CAU.

Els gegants de Sant Antoni dormen a l'escola)

Per contra, aquests són els punts febles que hi detecto:

És una escola concertada que, a causa del seu infrafinançament, ha de cobrar quotes a les famílies.

Algunes instal·lacions necessiten renovació.

Manca de biblioteca dins l'escola, tot i que es compensa amb mesures de foment de la lectura.

Espero que aquesta ressenya us hagi ajudat a descobrir una escola que potser no teníeu en compte!

Nuria
16 Julio de 2020 23:06

Muy buena escuela tanto los profes como las actividades y las clases son muy bonitad

oskar
14 Julio de 2020 23:01

Es muy ruidosa, la hora del patio es un caos ensordecedor que molesta a todo el vecindario.

Agregar una opinion