ESPANAINF.COM

Escola Solc, Barcelona

Direccion C/ d'Ardena, 36, Barcelona
Telefono +34 932 06 13 13
Horas
lunes08:00-18:00
martes08:00-18:00
miercoles08:00-18:00
jueves08:00-18:00
viernes08:00-18:00
Sitio web www.escolasolc.com
Categories Escuela, Centro de educación secundaria, Guardería, Escuela de primaria
Clasificacion 5 11 opiniones
Empresas similares cercanas
Abat Oliba Loreto - Ed. Infantil i Primària — Av. de Pearson, 22, 26, Barcelona
Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi — Carrer de Carrasco i Formiguera, 32, Barcelona
Escola la Farigola de Vallcarca — Carrer de Sant Camil, 31, Barcelona

Escuela Escola Solc opiniones

11
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Rebeca
13 Abril de 2023 8:25

No és una escola més, és l'escola! D'una línia fa que l'ensenyament sigui en família. Desdoblaments per fer els grups més petits i fer classes molt més personalitzades, a la vegada interrelació amb classes de cursos pròxims que fan que es coneguin i puguin aprendre un dels altres. Un pla q no només engloba primària sino també secundària, donant la opció de poder escollir a posterior quina serà la millor via per continuar els estudis.
Patis de sorra, diferents espais a l'exterior i diversos espais interior molt polivalents.
Menjador amb cuina propia i una alimentació molt cuidada.
Molt molt recomanable! I oberta per poder coneixer-la millor

Silvia
09 Abril de 2023 8:30

Per nosaltres l'escola SOLC és molt més que una escola. És un espai on els nostres infants aprenen, es qüestionen, debaten, i en un entorn únic. Per ells és "casa" i per nosaltres també. Tant el professorat com el personal coneixen els nostres fills, pel nom, saben com són, què necessiten i treuen el millor d'ells.

Maribel
06 Abril de 2023 21:21

El nostre fill es molt feliç al Solc. Tenim molta sort de poder gaudir d’aquest espai i aquestes professionals. Pertànyer a aquesta cooperativa ens dona moltes oportunitats de compartir moments únics amb ell.

Edin
29 Marzo de 2023 0:14

Si estàs buscant la millor escola per al teu fill o filla.no ho dubtis. Cooperativa, catalana, respectuosa i ben equipada. La canalla s'ho passa genial i van aprenent la convivència i trobar el seu camí cap a la vida.

Esther
28 Marzo de 2023 3:54

Mis hijos van felicidades, es un colegio familiar y que transmite grandes valores. Además de tener un buen proyecto educativo.

Jordi
25 Marzo de 2023 9:57

Una escola propera i acollidora, amb un projecte educatiu respectuós i que té en compte les necessitats educatives reals que necessiten els infants, també gràcies a la professionalitat de tot l’equip docent i no docent que ho fa possible.

Marta
10 Marzo de 2023 4:04

La millor escola on estem portant a les nostres filles. Tot l’equip de Solc acompanya amb molt amor i pendents sempre de les necessitats tant dels alumnes com de les famílies.
Desde el primer dia ens hem sentit com a casa.
Gràcies per cuidar tal i com ho feu, als nostres fills i filles.

Neus
04 Marzo de 2023 2:30

Quan vam haver de triar escola per a la nostra filla en vam anar a veure moltes, fins que vam arribar al Solc i ens vam enamorar. L’espai és preciós i els i les mestres són propers i afectuosos amb els infants.
Nosaltres ens sentim acollits i la nostra filla hi creix feliç

Anna
27 Febrero de 2023 15:25

Vaig descobrir SOLC quasi per casualitat per temes professionals i conéixer el seu projecte, l'equip fort de direcció i profesdorat, i les instal.lacions extenses i ben mantingudes tot l'any per una línia solament va fer decidir-me de fer el canvi i portar les meves 2 filles a SOLC (tenia la gran fent infantil en una altra escola i la petita ja va entrar a SOLC a P3 directament). Estem molt contents veient com estan treient lo millor de les nostres filles, super recomanable!

Sílvia
21 Agosto de 2022 15:55

Escola d'una línia on el més important son els infants.
Atenció individualitzada cada nen té el seu reconeixement i el seu lloc.
Es fan desdoblaments de grup que permeten que la atenció de cada nen sigui millor.
Mestres molt implicats amb el projecte.
Cuina pròpia.
Un molt bon lloc per créixer i aprendre!

Irina
12 Marzo de 2020 19:14

Aquesta escola es un lloc genial per creixer! Son agradables, moltissim, i temem molta cura dels nens. Són tots una pinya i fan moltes coses pels nens. Potser no es l'escola mes gran de barcelona, potser no es la millor perque no te 5 estrelles, però. Pel que hem estat allà, es el millor lloc oer creixer.donaria el que fos per tornar a veure els meus professors i tornar a reviure aquells moments unics que vaig viure allà. Els estimo!

Agregar una opinion