ESPANAINF.COM

Escola Universitària ERAM, Salt

Direccion Factoria Cultural Coma Cros, Carrer de Sant Antoni, 1, Edifici Kropotkin, 1ª Planta, Salt
Telefono +34 972 40 22 58
Horas
lunes09:00-20:00
martes09:00-20:00
miercoles09:00-20:00
jueves09:00-20:00
viernes09:00-20:00
Sitio web www.eram.cat
Categories Escuela universitaria
Clasificacion 4.3 12 opiniones
Empresas similares cercanas
EUSES Escola Universitària de la Salut i l'Esport -UdG- Campus de Salt — Carrer del President Francesc Macià, 65, Salt, Girona

Escola Universitària ERAM opiniones

12
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Carles
10 Julio de 2023 20:35

Recentment vaig fer el Taller d'Iniciació a la fotografia III dins de l'Escola de Fotografia de Girona (ERAM). Aquest taller és el que tanca el cercle amb els tallers d'iniciació a la fotografia I i II previs, els quals vaig fer anys enrere.
Els dos primers tallers toquen els aspectes tècnics de la fotografia, mentre que amb aquest tercer vam veure (teòrica i pràctica) temes fotogràfics, com el paisatge, el retrat (exterior i interior) i la fotografia documental, acabant amb un treball fotogràfic que per cadascun dels alumnes va ser personal i únic. Aquests treballs estan exposats ara mateix al hall de l'edifici Kropotkin de la Factoria Cultura Coma Cros fins el proper 28 de juliol del 2023.
Des del meu punt de vista, ha sigut una experiència única, perquè la professora (Mireia Tor), apart de ser molt propera i molt empàtica amb la idiosincràsia de cadascú de nosaltres, ens ha ofert la possibilitat de sortir fora de la zona de confort quan hem decidit el tipus de treball/projecte que volíem desenvolupar. Vam tenir l’honor de conèixer el Sr. David Salcedo, del qual vam tenir la oportunitat d’aprendre tot el que vam poder.
L’únic punt que jo posaria per millorar seria el tema dels ordinadors a l’hora de editar les fotografies, donat que ens vam trobar que en aquell moment alguns dels ordinadors de l’aula, per temes de hardware, o bé no funcionaven o bé anaven molt lents. Però arreglant aquest punt, recomano aquests tallers 100%.

Isaac
13 Diciembre de 2021 15:47

Molt diferent a qualsevol altre escola, bon equip docent. Lo unic dolent es que es molt car i la zona on esta.

Sara
02 Diciembre de 2021 19:57

Compte amb els cursos d'especialització, no s'informa detalladament de tot. No són cursos d'especialització en sí, en el meu cas, vaig fer el curs de Disseny Gràfic. Per a la meva sorpresa, era una assignatura optativa pels alumnes de 3r/4t d'Audiovisuals i en cap lloc es va especificar que el curs es faria conjuntament amb alumnes universitaris. Dues noies més que també es van apuntar, es van trobar en la mateixa situació que jo, pensaven que el curs tindria un enfoc diferent.

El que es va fer va ser enfocar tot el curs cap a un projecte. A partir d'aquí es donàvem classes teòriques i pràctiques sobre alguns conceptes relacionats amb el disseny. Tot i això, a l'enfocar-se en només un tipus de projecte, només s'involucraran les eines que necessites per aquest. Si aquest projecte només requereix Photoshop, només s'utilitzará aquest programa.

No dic que no fos un curs útil, sinó que seria millor si s'especifiqués més detalladament en que consisteix el curs i com s'impartirà la docència per no tenir sorpreses.

No sé si la dinàmica haurà canviat respecte a l'any passat, això és únicament la meva experiència i valoració personal.

Eva
18 Diciembre de 2020 7:37

Després de quatre anys estudiant el Grau en Arts Escèniques a l'Eram, valoro molt positivament la universitat. En especial, el seu pla d'estudis innovador i el tracte personal i proper.

Alexander
04 Noviembre de 2020 3:05

Soy estudiante del Eram y curso el grado de artes escénicas. Sinceramente me gusta muchi tanto los profesores como las clases, lo que me descontenta es la mala organización, tanto en horarios como en gestión. Por otro lado muchos de los seminarios son interesantísimos y super gratificantes. En cuanto a precio de la carrera creo que es demasiado elevada pero bueno entiendo que tienen sus gastos entre profesores de calidad y los seminarios con profesionales externos, que seguramente no cobran precisamente barato.

adria
27 Octubre de 2020 17:27

Després d'haver finalitzat els estudis d'audiovisuals i multimèdia a l'ERAM, em veig capacitat per dur a terme una ressenya sobre els aspectes negatius i positius del centre i el grau en qüestió.

Començaré amb el millor que té el centre:
-Curs molt versàtil i ideal per a tots aquells que no tenen clar que volen fer amb exactitud.
-Tracte molt directe entre alumnes i professorat, el qual és molt professional.
-Aules molt còmodes i espaioses equipades amb material de qualitat.
-Disponibilitat de llogar i/o utilitzar servir material audiovisual i multimèdia.
-Universitat acollidora confortable i amb molt bon ambient.

Pel que fa als aspectes més negatius:
-L'espai que disposa el centre és bastant petit, fent que a les hores puntes (hora de dinar), no hi hagi suficient espai per a tots els alumnes. Això mateix s'aplica als espais destinats a estudiar o treballar amb grup, que solen estar ocupats pels alumnes més grans i a vegades, es fa impossible trobar espais amb silenci per concentrar-se.
-No disposa d'un restaurant o bar.
-Tot i que el grau conte les paraules audiovisual i multimèdia amb la mateixa rellevància, en el pla d'estudis no es veu reflectit així, ja que predomina molt més tot el que és audiovisual (65%) que allò multimèdia (35%).
-Tot i que els dispositius de l'ERAM tenen el software necessari, la universitat no dóna als alumnes cap dels programaris pels ordinadors personals, s'han de buscar la vida per trobar-los (podria venir inclòs amb la matrícula al centre com passa en altres estudis).
-Poca empatia econòmica per part de l'administració/centre cap als alumnes, sobretot en la part final de la carrera i els treballs finals de grau grupal, ja que s'exigeix una qualitat i professionalitat molt elevada fent que els mateixos alumnes hagin d'invertir més diners dels que haurien, i això no hauria de ser així, el centre hauria de facilitar-ho (transport, ajudes econòmiques,).

En resum, per ser un centre tan jove, té molts aspectes positius i que altres universitats no tenen, però tenen certs punts poc cuidats i que són rellevants. Això si, només recomanaria el grau en audiovisual i multimèdia a tota aquella gent que no té clar el que vol estudiar (dintre d'aquest àmbit).

Nota final: 6,9

Ferran
13 Mayo de 2020 7:25

Destacar les versabilitat dels estudis, així com les instal·lacions i el tracte de "tu a tu". Recomano descobrir l'ERAM de primera mà.

Nadia
14 Marzo de 2020 5:45

Me encanta el sitio y l'atmosfera que se respira en éste lugar. Un edificio transformado de una antigua fábrica en la cuna de educación y de cultura. En la escuela universitaria los jóvenes pueden (y no solo jóvenes) de todo el mundo obtienen conocimientos valiosos en su camino hacia las especialidades más buscadas: fisioterapia, especialistas de audio y visual.

Pau
02 Agosto de 2019 20:56

Després de 4 anys de carrera, valoro molt positivament el meu pas per l'Escola. Realment m'ha fet descobrir el que realment m'agrada i el que avui dia s'ha convertit en la meva professió, que és tot el món de l'audiovisual.

Laura
05 Junio de 2019 15:35

Durant aquest curs he realitzat varis workshops i cursos a l’ERAM i haig de dir que tant les instal·lacions com el material del que disposen són molt adequats. Igualment voldria destacar la professionalitat dels professors que imparteixen els cursos i del personal que hi treballa.

WENDY
18 Abril de 2019 0:53

Estic fent un Diploma d'especialització de Disseny Geafic. Respecte aquest curs estic bastant satisfeta fins ara. El que no m'agrada és que tenen poc espai disponible pels alumnes que volem anar a posarn en pràctica el que ens ensenyen, fora d'horari docent. Normalment totes les aules estan ocupades i l'horari d'Internet no es correspon amb la realitat. Ja m'ha passat més d'un cop: he anat a fer servir els ordinadors i un aula que hauria d'estar lliure segons horari d'Internet, no ho està.
El personal administratiu i docent és amable, correcte i professionalment competent, però es una escola que s'està quedant petita en espai, servei i facilitats per a què els alumnes poguem tenir accés a un millor servei fora dels horaris docents.

Conclusió: si vols estudiar disseny (grau O diploma o el que sigui) més val que tinguis els programes (que tots són de pagament) disponibles al teu ordinador. O anar a la UdG a practicar als ordinadors de la biblioteca que tenen Photoshop, Illustrator, InDesign, Final Cut, , etc, etc

lamin
01 Febrero de 2019 0:00

Hello am searching for a college in girona where i can continue my studies in computer networking.i need to know wether it's available here.

Agregar una opinion