ESPANAINF.COM

Escola Utmar, Barcelona

Direccion C/ del Molí, 48, Esplugues de Llobregat, Barcelona
Telefono +34 933 71 66 80
Horas
lunes08:00-13:00, 15:00-17:30
martes08:00-13:00, 15:00-17:30
miercoles08:00-13:00, 15:00-17:30
jueves08:00-13:00, 15:00-17:30
viernes08:00-13:00, 15:00-17:30
Sitio web www.utmar.cat
Categories Escuela
Clasificacion 4.4 7 opiniones
Empresas similares cercanas
Abat Oliba Loreto - Ed. Infantil i Primària — Av. de Pearson, 22, 26, Barcelona
Escola Infantil de Sant Marc de Barcelona — Carrer de Carrasco i Formiguera, 12, Barcelona
Espluioga — Carrer del Mestre Joan Corrales, 44, Esplugues de Llobregat, Barcelona
Tutoring Barcelona — Av. Diagonal, 646bis, Barcelona

Escuela Escola Utmar opiniones

7
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
user
28 Diciembre de 2022 10:49

Gracies Utmar, molt bons profesionals que pasen de la teva cara i intentar ferte la vida una mica més complicada
Tracte a l'alumnat horrible, et senties agust fins 3er de primaria a partir d'aquell moment els teus coneixements corren perill, el tracte a certes persona es riuret d'ells i arribar a pasar de cualsevol problema que hagis tingut, en comptes d'ajudarte, consegueixen ferte la vida més complicada, aixó si, si fás lo que ells volen encara que estigui malament i no tens opinió de coses que diuen o realitzen es portarán correctament amb tu, en el meu cás donabes la teva opinió correcte i com estabes en contra per donar-la poc a poc et feien més complicat tot (contestacións malament, no poder opinar, etc.).
Els alumnes que han comentat probablement lis hagi obligat l'escola
El métode d'estudi i aprenentatge es horrorós, Hi han casos on castigaben a clases de 3 de primaria o 4 primaria (en el meu cás) que feien estudiarte molt més del compte només per castig, a base d'un llibre que ho llegien a clase tenies que estudiarte el propi llibre.
Si tens contactes a l'escola tens els cursos aprobats 100%
I ja no parlem si tens algun tipus de dificultat, en el meu cás no sabien ni lo que era la dislexia, hiperactivitat o TDA, et fán fer exámens amb els apunts o llibre, de que et serveix aixó per apendre?
I tampoc parlem de secretaria, pasen completament de cualsevol problema que hagis tingut, es riuen inclús Dels pares per dir opinions.
Et fan estudiar en teoría "valors" en una asignatura, si has d'apendre per aquests profesionals l'ultim que tindrás o tindran els teus fills son valors, respecte i educació
En resum si pots no portar els teus fills aquí lis farás una sorpresa molt gran a ell i als seus coneixements

Martina
16 Enero de 2022 16:54

Una meravella!
He crescut en aquesta escola des de la llar d’infants fins a quart de l’ESO, i no podria estar-ne més contenta. El tracte dels professors és genial i es preocupen per cadascun dels seus alumnes. A més, disposa d’una increïble escola de dansa (l’Utmar Dance) ; a la qual he assistit des dels 3 anys i que participa en nombrosos festivals.
Quan he marxat a fer batxillerat a un altre institut (l’Utmar arriba fins a quart de l’ESO), m’he vist molt ben preparada acadèmicament: té un nivell excel·lent.
Et sents com a casa, l’ambient és familiar i hi ha molta confiança.

Andrea
26 Diciembre de 2021 16:03

Ha sido el lugar en el que he crecido y me he formado no solo académicamente, sino como persona.
Siempre pendientes del bienestar de cada alumno individualmente. La base de mis conocimientos es fruto del trabajo de todo el personal de Utmar.
Siempre será mi casa.

Ainara
23 Diciembre de 2021 23:03

He tingut la sort de crèixer en aquest centre, i de conèixer als millors amics que qualsevol persona voldría tenir. Trobo a faltar al professorat, les classes, el ambient. Va ser molt dur haver-hi de deixar aquesta escola enrere i amb això, tots els records. Sense dubte puc afirmar que ens van preparar molt bé, i ara, a batxiller, no em falta cap tipus de coneixement.

Laia
15 Diciembre de 2021 13:11

He passat 13 dels meus 17 anys a l’Escola Utmar, per tant és una part esencial de la meva vida. L’Escola Utmar és més que un centre d’estudis, per a mi siempre serà una segona casa, un lloc on aprendre i sobre tot crèixer i formar-te com a persona. Guardo tots els bons records d’amics, vivències i de tot el professorat que m’ha acompanyat en tot el meu camí.

Sara
25 Noviembre de 2021 0:52

No puc pensar en un millor centre d'estudis que l'Utmar.
El professorat és meravellós, tenen un tracte boníssim i proper amb tots els alumnes. Estic molt agraïda d'haver pogut formar-me estant en tan bones mans.

Joan
26 Junio de 2021 18:43

L’escola Utmar és fantàstica. Ja fa tres anys que porto als nens al casal d’estiu i la veritat és que no tinc paraules per descriure la gran categoria humana de tot el personal!
Felicitats per la gran feina!

Agregar una opinion