ESPANAINF.COM

Espai de joves Casa Sagnier, Barcelona

Direccion Carrer de Brusi, 61, Barcelona
Telefono +34 934 14 01 95
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
miercoles09:00-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-21:00
sabado16:00-20:00
Sitio web casasagnier.net
Categories Centro juvenil
Clasificacion 3.7 6 opiniones
Empresas similares cercanas
Espai Jove Les Basses — Carrer del Teide, 20, Barcelona
Casal de Joves Girapells — C. de Teodor Llorente, 20, Barcelona
Espai Jove Boca Nord — Carrer dels Agudells, 37, 45, Barcelona

Espai de joves Casa Sagnier opiniones

6
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Rahel
02 Junio de 2022 9:25

FRANDIS, una niña encantadora, trabjadora y eficaz y eficiente en lo que hace. Las veces que hemos venido nos ha antendido estupendamente y tiene la terraza bajo control y contentos a los clientes.

Tengo que añadir que hay una compañera un poco mal educada en las formas de dirigirse a ella y nos dimos cuenta. Hay que ser compañeros y no tener celos o envidia a ella.

Natalia
23 Enero de 2022 15:47

Molt bé en tots els aspectes! La meva filla va fer un casal a l estiu i molt ben organitzat, i s ho va passar molt bé

gal7332
23 Enero de 2019 15:15

La casa sagnier és obra de Enric sagnier villaveccia un famós arquitecte, autor de les obres com el Palau de la justícia de Barcelona, i la aduana del port. Va construir aquest edifici per anar-hi d'estiueig, el seu estil es Neogòtic.
Actualment és un centre cívic, és poden fer activitats de molts tipus de lleure i cultura, acadèmiques i professionals, tallers d'art i creació etc.
Les activitats engloban casi totes les edats dels joves.
Aquest edifici está envoltat d'uns jardins que estan recentment reformats on es pot gaudir dactivitats a l'aire lliure.

TheAdri12
26 Diciembre de 2018 3:10

La « Casa Sagnier » est situé au quartier de Sarria-Sant Gervasi, au carrier de Bursi, a cote de l’institut Montserrat. Elle est ouverte de lundi à vendredi, de 9: 30 a 21: 30.
La maison de la famille Sagnier a été construite en 1897 et elle est de style gothique.
La “Casa Sagnier” c’est un maison, où peut aller pour faire des activités et des ateliers. Le majeur part des ateliers sont gratuits, et peut dire qu’elle activité préféré.
Normalement il y a des jeunes qui ils sont très sympas, aussi le personnel de l « Casa Sagnier » qui est toujours à votre disposition.
Après il y a un parc où ils ont fait des activités organise avec le « Casa Sagnier ». Le parc est très grand et a aussi beaucoup de végétation. Il y a des tables de ping-pong et aussi des bancs à l'ombre des arbres pour se reposer.

pol9101
25 Diciembre de 2018 21:29

Els jardins d’Enric Sagnier és molt bon lloc per anar a passar l'estona amb amics i familiars ja que consta d'un espai per nens petits ple d’estructures, molts bancs on els pares poden seure, unes taules de ping pong i bastants arbres els quals forman espais amb ombra per parlar amb amics.
Per altra banda la casa Sagnier, és actualment un centre per joves on fan tota mena de xerrades i activitats no només al centre, si no també a les escoles més properes. Va ser construït el any 1900 per Enric Sagnier amb la finalitat de que ell pogués viure-hi. Desde aleshores es fa un manteniment regular. Els jardins tenen un varietat poc extensa de vegetació. La principal especie que hi predomina son les palmeres.

Pol Vila, Carlos Ricart i Ivan Zamora

Asznee
15 Diciembre de 2018 16:12

La Casa Sagnier és un espai per a joves. Els adolescentd hi poden anar a resoldre els seus dubtes (personals, d'estudis,) o a fer diverses activitats: dansa, defensa person, ioga, tocar instruments, dibuic, impressió 3D,
A més a més, a l'octubre s'organitza un túnel del terror en el qual poden participar nens i nenes de 12 a 16 anys. No només pots anar a fer activitats, sinó també pots reservar una sala gratuïtament per fer el que vulguis (estar amb els amics, practicar un ball,). Algunes activitats poden costar entre 15 i 40€.
El personal es molt amable i sempre esta allà per resoldre qualsevol problema.
Les instal•lacions estàn molt ben cuidades i s'adapten molt bé a les necessitats dels adolescents.

Agregar una opinion