ESPANAINF.COM

Essència Vital Anna Llenas Terapeuta, Girona

Direccion Carrer de l'Ave Maria, 27, baixos, L'Escala, Girona
Telefono +34 644 03 44 05
Sitio web www.annallenasterapeuta.com
Categories Psicoterapeuta, Consejero familiar, Clínica de psicopedagogía
Clasificacion 5 6 opiniones
Empresas similares cercanas
Aidam Terapia — Nàpols 175 - Entresol 2° Escalera b, C/ de Nàpols, 175, Barcelona
Institut per l'Harmonia Humana — C/ d'Astúries, 14, local 2, Barcelona
Mensalus - Centro de Psicología en Barcelona — C. de Sta. Magdalena, 5, Barcelona

Essència Vital Anna Llenas Terapeuta opiniones

6
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
user
20 Junio de 2023 19:42

En mis visitas he notado 7na cercanía muy especial y a la vez personal, recibiendo consejos o pautas muy acordes a mi manera de ser y en mis dudas, muy realistas y así encontrando, la actitud a la medida en que necesitaba.
Me siento satisfecho y agradecido por tener este apoyo tan importante, para el día a día y resolución de conflictos internos.

Gracias Anna y Estancia Vital

user
18 Abril de 2023 3:01

Per mi l'Anna és una gran professional. És bona orientadora tant amb els alumnes com assessorant mestres i famílies. Sap en tot moment com treballar i actuar amb alumnes amb necessitats educatives, respectant el ritme d'aprenentatge, les capacitats, les possibilitats, les característiques personals i les emocions. Amb la seva ajuda els alumnes són capaços d'aconseguir millors resultats, un aprenentatge significatiu i sobretot aprendre a canalitzar les seves emocions.

Nuria
21 Marzo de 2023 9:57

A vegades, hi ha moments a la vida que t'adones que tens un caos emocional tan gran que no et permet viure des de la calma i la serenor que requereix el benestar vital. Després de fer un treball a nivell individual i també a nivell familiar a Essència Vital el nostre dia a dia ha canviat positivament.
La feina feta amb l'Anna m'ha/ens ha ajudat molt.

user
17 Marzo de 2023 21:46

Jo crec que va ser l’Anna qui em va trobar a mi, i des d'aquell moment m'he sentit més acompanyada, perquè des del primer dia amb Anna vaig notar la gran diferència en la manera de treballar respecte a les meves altres experiències amb altres professionals. L’Anna t'escolta i t'ajuda a analitzar les reflexions i t'ajuda a trobar altres maneres d'afrontar les coses. Personalment estic molt agraïda pel teu tracte tan personalitzat i proper.

user
23 Febrero de 2023 7:03

Treballar amb l'Anna va ser una llum enmig de la foscor, pel seu tracte càlid i respectuós. El seu gran compromís personal i professional transmet responsabilitat i coneixement. Compartir i reflectir-m'hi em va aportar molts moments d'importants reflexions, tant a nivell personal com de treball, que em van ajudar a tenir més coneixement, comprensió i acceptació de mi mateixa. Sento un gran respecte i gratitud cap a ella.

user
18 Febrero de 2023 7:11

El trabajo con Anna es muy práctico y muy visual. He aprendido a entender como soy y a sacar lo bueno de mi mismo. Esto ha producido un cambio importante en mi vida porque de alguna manera no estoy luchando contra mi mismo si no que estoy apoyándome en quién soy. Me ha ayudado muchísimo y estoy muy agradecido.

Agregar una opinion