ESPANAINF.COM

Euroverd, Girona

Direccion Carrer del molí, s/n, Torroella de Montgrí, Girona
Telefono +34 972 75 93 81
Sitio web www.euroverd.com
Categories Centro de jardinería
Clasificacion 4.5 13 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre De Jardineria Terra Nostra — centro de jardineria, N-150, km. 2,8, Montcada i Reixac
Leroy Merlin — Centro Comercial Sant Boi, Carrer de les Alberedes, 9, Sant Boi de Llobregat
Leroy Merlin Urban — C/ de Fontanella, 12, Barcelona

Euroverd opiniones

13
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Joaquin
16 Mayo de 2023 4:36

Fantástico lugar donde elegir flores, tienen una diversidad inmensa incluido hierbas aromáticas.estupenda floristeria y estupendo aparcamiento.muy amables el personal.

CONRAD
07 Octubre de 2022 22:09

Bon lloc amb molts anys d'experiència per trobar tot el que necessitis pel jardi, terrassa, etc.

Pinot
15 Julio de 2021 0:15

La meva experiènca ha estat bona. L'atenció és amable però les plantes em semblen un xic cares.

Rosa
01 Julio de 2021 19:08

Un bon garden on es poden trobar tota classe de plantes i flors. Hi vam anar i vam comprar un boix i altres arbres.

Mateu
21 Junio de 2021 14:00

Un espai estens amb molta varietat de productes, vaig estar molt ben atés, sense presa i recomenacions de manteniment. Un lloc per trobar plantes d'interior i exterior de tots els tamanys i tipus. També tenen torretes grans, etc. Tornarem!

Pere
19 Junio de 2021 6:22

Es un lloc hon el tracte es molt bo tenende tot en flors apart de abres arbustos testos, plante de tota clase per el hort etc, etc, etc hus recomanot que hu visiteo i quedereo suspresus

Anna
09 Junio de 2021 23:21

Fantástico Garden Center! Eloi, el gerente muy amable. Gran variedad de aromáticas y todo tipo de plantas interior y exterior.

Daniel
09 Abril de 2021 22:00

El mejor garden que he visitado jamás. Hay tres o cuatro que me quedan mas cerca de casa pero no pienso ir a ninguno que no sea este.
Bien de precio y un trato inmejorable

Luis
28 Febrero de 2021 18:15

Un buen sitio para comprar muchas cosas para la agricultura, alimentos para animales domésticos y mucho mas

Gerard
14 Septiembre de 2020 22:13

Hi ha coses que no poden quedar impunes.

Ma mare és resident habitual de Torroella de Montgrí, cuidadora de gent gran. Té un jardí bonic i ben cuidat, tot comprat a Euroverd.
Aquest 2020 ja porta 600€ gastats al garden en qüestió.
Després del confinament, va voler posar més arbres. Els va comprar TOTS a Euroverd. L' últim arbre (cost 100€) al mes de tenir-lo s´'estava secant. Segons el propietari, no l'havia regat prou i l'havia d'haver transplantat. Ma mare diu que el va regar (la resta del jardí està preciós) i que li havien dit que podia estar al test 2 anys. Tan se val, no sé a on es va perdre la informació. Sé que ma mare no diu mentides i penso que el propietari és un bon profesional.
Ens va dir que ell refaria la planta i que ens tornaria els diners. Li vam dir que no calia, amb un val o un canvi ja n'hi havia prou. Ma mare no estava molesta i volia comprar un altre arbre. No va fer cas al que li deiem, li va tornar els diners de manera un poc seca, però amb respecte.
Ma mare no va percebre l'ambient hostil. Volia comprar un arbre i per ella no es fàcil arribar al garden doncs té por de conduïr i aquell dia em tenia a mi de xòfer. Vaig decidir esperar-la al cotxe, jo si havia percebut la desgana del personal. De sobte desde el cotxe vaig començar a sentir crits i en veure a ma mare, em vaig apropar. No m'ho podia creure!

El fill del propietari i una de les dependentes (la dels cabells blancs) estaven escridassant a ma mare, que si les plantes no tenien garantia, que si s'enduia aquell nou arbre no reclamés més. Tot plegat grotesc, d'una maleducació extrema i d'un to del tot innecessari.

Vaig preguntar què passava i vaig afgeir que no havíem faltat al respecte a ningú i que anàvem de bones. Però encara va ser pitjor. El fill del propietari va posar-se del tot histèric i fora de si. Li va prendre LITERALMENT de les mans les dos plantetes de lavanda que la dependenta (la jove) li ananva a cobrar. Li va dir TEXTUALMENT que no hi tornés més i que anés a un altre garden. Ma mare estava a punt de plorar, incrèdula li anava dient: ' Va Eloi, home, som veins.cobra'm siusplau, no ens enfadem. ' Ell, fora de si, va seguir escridassant-nos.i repetia que sempre que jo hi anava hi havia problemes.
(Si la memoria no em falla hi he estat 2 vegades, la primera pel que explicaré ara i la segona pel motiu d'aquesta ressenya. I JURO que mai, mai he faltat al respecte a cap persona que treballi a Euroverd.)

Fa molts anys, quan el meu pare encara portava a ma mare amb cotxe a Euroverd va trencar un test fent marxa enrere amb el cotxe. Tot i ser clients habituals li va cobrar el test que va trencar sense voler. No sé si eren 20,30 o 40€.
No em sembla correcte que es cobri a uns clients, que han gastat molts euros al teu establiment, una ridiculesa, fruit d'un accident sense cap malícia. I, amb tota l'educació, vaig dir el que pensava. A més, jo també tinc una botiga i aqueste coses passen. Em van tornar els diners del test. Ara bé, si arribo a saber tot això.

El que escric no vaig poder dir-ho en persona allí doncs quan una persona t'escridassa, no et deixa parlar. Jo penso que quan hi ha arguments i educació, no cal alçar la veu. Però si hagués pogut parlar hagués dit:

1) Com a Botiguera: no entenc com es pot tractar així a una clienta que no t'ha faltat MAI al respecte i que fa gasto. En 10 anys de botiguera només he fet fora a 2 persones i perquè m'han insultat.
2) Com a mare: Per la cara que posava el teu pare, no crec que estés molt orgullós de com et vas comportar
3) Com a filla: Ets un maleducat Conexies a ma mare i saps que és una bona dona que MAI t'ha faltat al respecte. Espero que mai algu li fagi això a la teva mare.
4) Com a persona: Actituds com la teva no haurien de quedar impunes. Situacions com la de l'altre dia em fan creure menys en la humanitat. No tens dret a tractar així a una persona.
5) Com a idealista: Rectificar és de savis i disculpar-se és de valents.

Res del que he dit aquí és mentida, i desitjo que ma mare rebi la disculpa que mereix.

Carme Casellas i Arcas

Romuald
11 Octubre de 2019 16:59

Jardinerie Superbe, très bien entretenue et ordonnée. Végétaux de bonne qualité. Prix abordable

EudAlBal
04 Septiembre de 2019 11:24

Es un centre de jardineria molt complert. Situat a la antiga carretera de L'Estartit, al camí vell del Ter, hi pots trobar una amplia varietat de plantes, flors, arbres fruiters, planter, tota mena d'articles de jardineria i pel camp. Si voleu dissenyar un jardí, tenen sorres, graves, pedres de tota mida, color, forma i textura, per tots els gustos. Un ampli aparcament a l'interior. Lloc recomanable.

Fermin
14 Julio de 2019 23:27

Molt bona atenció al client. Plantes ben cuidades.
I amb un gran assortit. També tenen planter.

Agregar una opinion