ESPANAINF.COM

FINQUES COMPANY - CEIGRUP (Girona), Girona

Direccion Rda. Sant Antoni Maria Claret, 12, Girona
Telefono +34 972 20 88 54
Horas
lunes09:00-18:00
martes09:00-18:00
miercoles09:00-18:00
jueves09:00-18:00
viernes09:00-18:00
Sitio web www.finquescompany.com
Categories Agentes inmobiliarios, Agencia de alquiler de apartamentos, Administrador de la propiedad, Agencia inmobiliaria
Clasificacion 4.5 37 opiniones
Empresas similares cercanas
URBINIUM LOCALS COMERCIALS — Gran Via de Jaume I, 58, Entresòl A, Girona
Selectia Immobiliaria — Plaça de Josep Pla i Casadevall, 1, Baixos i Entresòl, Girona
PM ESPAIS — Carrer de Bilbao, 18, bajo, Girona

FINQUES COMPANY - CEIGRUP (Girona) opiniones

37
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ingrid
09 Septiembre de 2023 3:45

Ens han gestionat la venda de una casa que era del meu marit i super be. Des del principi en Pep es molt profesional i molt atent. Just al moment de fer la venda ell era de vacances, i en Carles es va ocupar de tot en tot moment. Els recomano al 100%.

Carmen
27 Agosto de 2023 13:15

Felicitar al equipo Comercial de la oficina de Girona, en concreto a Carles Maso y a Eva Puig. Mi familia y yo les confiamos la venta de nuestra casa, y en menos meses de lo esperado han vendido nuestra casa y al precio valorado al principio de la comercialización.
Grandes profesionales.
Muchas Gracias por todo!

Khalid
21 Agosto de 2023 6:37

Som una parella que buscàvem un pis de lloguer, buscant i buscant vam caure a la pàgina web de finques company girona, i la veritat que hem quedat molt satisfets amb el tracte i la professionalitat d'aquesta empresa, finalment donar les gràcies al Pep per tot el suport que ens ha donat en tot moment, sobretot en moments complicats, per la seva ajuda, suport i sobretot per treure'ns aquests minuts impossibles per fer certes visites.gràcies i aconsello molt acudir a aquesta gent per a gestions de compres o lloguers de vivendes.

Filipo
12 Julio de 2023 21:42

Comentar que he gestionado un proceso inmobiliario con CEiGRUP Finques Company de Girona. Excelentes servicios desde el primer contacto hasta la finalizacion de todo el proceso. Destacar la experiencia que tiene esta inmobiliaria en la gestión comercial de finca raíz la cual comprobé durante el proceso previamente citado. Además de su trato cercano, humano y cordial en todo momento. Finalmente dar las gracias a Pep Darnes, su asesor comercial, ya que su respaldo fue determinante para que todo culminará con éxito,

JAVIER
25 Junio de 2023 18:34

Acabem de fer una operació de compra i tot ha anat molt bé. L’atenció del Pep ha estat de 10.

ilyaviel
21 Junio de 2023 8:02

Contactamos con esta inmobiliaria para comprar nuestro piso. Nosotros hemos tenido contacto con Pep y muy buen trato. Muy profesional y todas las dudas que hemos tenido nos la ha solucionado muy rápido y nos ha llamado en todo momento cuando lo hemos necesitado.

Lorena
30 Mayo de 2023 5:07

Dóna gust trobar-se amb professionals que et tracten acord les teves necessitats, amb bon criteri i una grandíssima amabilitat. Mil gràcies a tot l’equip, però en especial al Joan i a l’Eva pel magnific tracte i atenció rebuda.

Vera
24 Mayo de 2023 14:08

We have rented a house recently in Finques, and the service of this company is very great. Mr. Joan Dabau can speak English well and provided a excellent service, he is a trustable agent.

Esperanza
16 Marzo de 2023 21:44

Buscábamos piso para comprar en Girona y nosotros en Granada, gracias a Finques Company ha sido posible, son excelentes profesionales y nos han facilitado todo. Destacar a Ibti, sin ella no hubiera sido posible.

Tatiana
06 Marzo de 2023 1:44

Grandes profesionales, excelente equipo Aina, Eva C, Raquel y Pep, os lo recomiendo si teneis que alquilar algun piso en Girona

Sara
06 Febrero de 2023 9:11

He comprat recentment un pis amb ells, i han estat molt atents des del primer moment, s’han adaptat sempre a les peticions que he pogut fer, m’han respost sempre els dubtes amb rapidesa i han tingut un tracte humà molt correcte. Uns bons professionals.

Vsh
01 Diciembre de 2022 20:59

Hola, buenas tardes. Se mearon en cada esquina de un piso que les compré para marcar territorio. Mi perro ya no quiere vivir ahí. Que hago ahora?

Gerard
24 Noviembre de 2022 7:55

Molt bon tracte d'en Pep i l'Aina, ho vam gestionar tot ràpid i molt informatius en tot moment. Recomanable!

user
20 Noviembre de 2022 15:53

Molt bons professionals i atents. La comunicació amb el comprador i ells molt fluïda i resolutiva. Estic contenta. Ibty molt professional i resolutiva. Molt recomanable aquesta agència!

Jordi
29 Octubre de 2022 18:48

Excel·lent experiència amb tot l'equip de Finques Company (Ibti, Pep, Carles, Anna i Eva). Ens varen ajudar a trobar un el tipus de pis que volíem, i el procés de compravenda va ser ràpid i eficient.

user
25 Octubre de 2022 19:21

Tracte fantàstic, de’ n Pep, l’ Eva i en Carles
s’ han preocupat molt perquè trobessim un pis a Girona.
Moltes gràcies.

Aitor
25 Octubre de 2022 18:18

Deje el alquiler de una casa, y después de 2 años los suministros siguen a mi nombre, deja mucho que desear el trato. Se limpian las manos

Carles
23 Octubre de 2022 6:33

Bon tracte; facilitat per les gestions; tot just hem començat però fins avui ens han ajudat aconseguir el que buscàvem i tot ha estat fàcil, ràpid i àgil.
Bona feina Pep i Eva.

François
06 Octubre de 2022 3:26

EVA AINA et PEP, sont d’excellents professionnels, nous avons multiplié les échanges pour avancer dans les démarches administratives.
Ils nous ont même permis de visiter l’appartement via une vidéo, pour nous éviter de nous déplacer, c’est bien pratique alors que nous vivons à 700 km.
Le bail est clair et précis.
Nous vous recommandons sans la moindre hésitation cette agence et son personnel.
François Andreu

Dunia
06 Mayo de 2022 20:06

Hace un año alquile un piso a través de ellos, todo perfecto con 2 meses d fianza.
El dia que entre encontré los electrodomésticos en un estado no muy saludable, yo ya les había dicho desde un principio que no los quería usar pero ellos no los podían quitar así que quedamos en que yo los iba a guardar en un trastero hasta el día que me vaya, y así fue.
El dia que iba a devolver los electrodomésticos a su lugar, el d la mudanza se le cayó la nevera y se rompió la puerta, la culpa no fue nuestra si no del transportista (que tienen un seguro y se iban a hacer cargo) pero a los de la agencia eso no les importo y decían que no podían esperar, que iban a comprar una nevera nueva cn mis dos meses de fianza 1.700e. Una nevera de hace 20 años llena de moho y rota la iban a reemplazar por una nueva. Era flipante

Pues eso gente les aconsejo que no paguen los meses de fianza por que buscaran una excusa para no devolvérsela

Agregar una opinion