ESPANAINF.COM

FisioGracia, Barcelona

Direccion C. de la Providència, 44, Barcelona
Telefono +34 932 10 81 69
Horas
lunes09:00-21:00
martes09:00-21:00
miercoles09:00-21:00
jueves09:00-21:00
viernes09:00-20:00
sabado10:00-14:00
Sitio web www.fisiogracia.com
Categories Clínica de fisioterapia, Centro de estética, Osteópata, Entrenador personal, Fisioterapeuta
Clasificacion 4.9 28 opiniones
Empresas similares cercanas
Eurosport — Travessera de Gràcia, 17, Entlo. 2ª, Dup. 17-21, Barcelona
Centre de Fisioterapia de Catalunya — C/ d'Entença, 293, 295, Barcelona
Espai Terapèutic — C/ de Garcilaso, 178, Barcelona
FisioGemma — Carrer del Comandant Benítez, 7, Barcelona

Osteópata FisioGracia opiniones

28
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Alexandra
16 Septiembre de 2023 0:05

Excelent centre: espai, atencio a recepcio, facilitat per concertar cita a traves de whatsapp i personalment excelent experiencia amb la Patricia. Es jove pero se li nota la pasio per la feina, el bon fer i que es una professional de cap a peus. Experta en sol pelvic i la dona. Afortunada dhaverla trobat i confiant que “marregli” ;)

Laura
05 Agosto de 2023 16:39

Com a pacient d’una malaltia crònica, tinc a Fisiogràcia com a centre de referència. Conec a quasi tots els fisioterapeutes que hi treballen i l’atenció sempre ha sigut excel•lent. Actualment, en Sergi, és el meu fisio de referència. Té un tracte proper i humà. Sap escoltar i et fa sentir molt còmode durant la sessió.
El servei de recordatori de visites em va molt bé, i les noies de recepció, son molt simpàtiques, aclareixen qualsevol dubte o imprevist.
Sens dubte recomano aquest centre, on ademés la relació qualitat preu és més que correcte.
Fins la propera!

Manel
02 Julio de 2023 18:42

Porto més d'1 any amb sessions d'osteopatia (1-2 cops per mes) amb l'Olga Palacín. Resultats fantàstics per a tractar contractures i malestars derivats de l'esport, així com aprenent del que m'explica de biomecànica i de tècniques de respiració per a millorar el meu dia a dia.
També he confiat en l'Olga per la recuperació d'una artroscopia d'espatlla per tractar subluxacions recurrents. Després de 5 sessions, ja havia recuperat molta mobilitat. Ara amb 10 sessions ja sento que l'articulació millora en força i estabilitat dia a dia. Gràcies a ella i a l'equip!

eloi
26 Mayo de 2023 22:57

Molt ben atès, i especialment l’Olga que
Ha conseguit millorar el meu estat tsnt físic com mental. Gracies

Mariano
26 Enero de 2023 12:24

Trato inmejorable y muy atentos.
Servicio de Fisios muy profesionales.
Sin duda, centro terapéutico para obtener un bienestar real

sandra
11 Enero de 2023 10:25

Sap greu escriure ja que no ho acostumo a fer però aquells que heu topat amb un bon fisio/resultat heu estat de sort. No va ser el meu cas. Després de 9 sessions estava cada cop pitjor, literalment. Fins aleshores no havia pogut comparar professionals perquè no els he necessitat. No s'ha d'esperar tant de temps, vaig ser massa confiada per desconeixement. A recepció em deien que hauria d'haver demanat un canvi però la situació no era per probar sort de nou així que vaig optar per canviar de centre i de professional a un de recomanat personalment a través de contacte. Vaig fer + bé, tant de bo hagués marxat abans perquè m'hagués estalviat temps i dolor.
A recepció em contestaven amb un "què estrany" a tot això que explicava, resposta que només provoca indignació ja que és questionar-me com a pacient. Això si, m'han facilitat la factura per enviar-la a mútua i sol·licitar reembolsament. Més que els diners, que també, és el temps perdut i l'enorme preocupació per una lessió no resolta durant massa temps, és un tema molt seriós. De debò que li desitjo el millor al fisio que em va "tractar", no és res personal, però tot plegat farà que no hi torni. Ja està, de tot se n'aprèn.

Ainhoa
21 Noviembre de 2022 7:23

He anat a fisiogracia per un problema de postura i mal d’esquena. La fisio que m’ha atès, la Sílvia, ha sigut súper professional i molt atenta. Al finalitzar la sessió m’ha explicat una sèrie d’estiraments que penso posar en pràctica! He sortit molt relaxada i amb el mal alleujat. Pel que fa a les instalacions i la resta de personal que m’ha atès, transmeten una energia molt relaxant que faciliten la comoditat a la sala. Molt recomanable! 10/10

Laia
16 Junio de 2022 11:07

Tan el meu fill com jo anem a que ens tracti l'Osteopata Olga, la recomanaria a tothom!
Molt professional

Adrian
10 Junio de 2022 12:03

Pasaba unos días en Barcelona en Gracia y me recomendaron FISIOGRACIA, tenía una contractura por escalada deportiva y poco tiempo para cuadrar una sesion. Me acomodaron genial, el trato cercano y autentico, Nuria me atendió estupendamente sin tiempo que perder y muy conscientemente de todo lo que le dije, al día siguiente ya estaba mucho mejor, y al otro en Montserrat escalando otra vez, justo lo que necesitaba y precio muy razonable y trato buenísimo en recepción. Gracias Nuria!

Marijose
06 Septiembre de 2021 13:38

Llevo años tratándome en este centro y estoy muy satisfecha en todos los sentidos. Últimamente me he hecho un tratamiento con indiba después de una operación del ligamento supraespinoso y el resultado ha sido espectacular.

Blaublanc
10 Julio de 2021 13:23

Excelent centre de Fisioterapia, esta ubicat en el barri de Gràcia de Barcelona. Quan ho he necessitat, l'atenció ha sigut excelent, (Montse / Núria), molt professionals. El centre es modern i molt còmode. Jo sempra vaig allà. Andreu

Jordi
24 Junio de 2021 5:44

Sitio perfecto para cualquier tipo de tratamiento fisioterapéutico y más. Muy limpio todo, cumpliendo con normativas de seguridad covid. El personal muy atento y amable.

Isma
29 Enero de 2021 4:45

Genial, trato muy bueno y te explican bien las cosas. Fui por problemas de lumbalgia y he notado mejora

Jennifer
14 Enero de 2021 2:02

Totalmente recomendable, trato cercano, investigan sobre tu situación para conectar emociones y cuerpo para hacerte el tratamiento adecuado a ti, en la 1a sesión ya he notado un cambio importante, y con ganas de seguir con Olga tratándome y cuidándome! Gracias!

paola
29 Noviembre de 2020 15:02

Peofessional, amable, impecable. La Patticia es una fisio competente, humana, sensible i molt pacient

RONI
12 Octubre de 2020 12:23

Da gusto que, aparte del buen trato con el que te reciben y la excelente calidad de las instalaciones, encontrarte con profesionales de ese nivel, que además, lo dan todo. Me sorprendió la capacidad y amplitud de recursos de la profesional en cuestión (fisioterapeuta y osteopata), llamada Olga, por cierto. Me dio tres sesiones. Cuando vuelva a Barna repetiré sin duda.

Caitríona
08 Octubre de 2020 3:11

Un fisioterapeuta increíble, me sentí muy cómoda y con mucha confianza. Tuve mucho dolor y me ayudó a recuperar y sentirme mejor.

Olga
24 Agosto de 2020 7:12

Gent superprofesional, tracte amable i proper. Sempre atents i amables
Recomanat 100per cent.

Fa anys que hi vaig i no canvio.

Natalia
18 Febrero de 2020 18:57

Bon dia! Des de que vam començar a buscar llocs per fer RHB, i no varen ser pocs, aquest es un dels llocs o centres amb una atencio personalitzada, bons professionals desde la recepcio fins els fisios, en concret a la motse de recepcio que es amb la que mes tracte tinc, la patricia que ha conseguit que el pare camini despres de tant de temps estan sortin i entrant al hospital i sobretot pel dit del peu emputat, un repte dels dos que hasn pogut assolir, una bona empatia i bona conexio entre ells. El pare molt content i de part seva us donc les gràcies. Respecte a mi que soc la seva fila amb la meva osyeopata increible el tracte i la sensibilitat amb que et donene el tractament.
D aquesta maner defineixo aquest centre com un centre espectacular amb bons profesional, humans i sobretor relacio pacinet un 10. Gracies segiu aixi us ho merexeu tot.

Josep
06 Febrero de 2020 13:42

Es un lugar acogedor, el personal es muy amable, y unos grandes profesionales. Yo llevo iendo más de 2 años, y no tengo intención de cambiar.

Agregar una opinion