ESPANAINF.COM

Fonda Restaurant La Primitiva, Barcelona

Direccion BV-4341, s/n, Lluçà, Barcelona
Telefono +34 628 63 12 46
Sitio web www.fondalaprimitiva.com
Categories Restaurante, Restaurante mediterráneo
Clasificacion 4.5 44 opiniones
Empresas similares cercanas
Restaurant Ca la Filo (Cafè Nou) — Carretera de Santa Creu, s/n, Santa Eulàlia de Puig-Oriol, Barcelona

Fonda Restaurant La Primitiva opiniones

44
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Anna
24 Septiembre de 2023 20:31

Excel.lent menjar. Bona elaboració i qualitat. Bona relació qualitat-preu. Espai molt bonic i amb encant. Entorn fantàstic just davant del Monestir de Sta Maria de Lluçà. Molt recomanable.

xavi
19 Septiembre de 2023 5:11

Una troballa de casualitat que repetiré sens dubte. Una sorpresa cada plat i cada mossegada.
Ambient molt agradable i tracte excel·lent

Pere
07 Septiembre de 2023 9:55

Excepcional troballa al cor del Lluçanès. Arribes a l'hora de dinar, seus a taula, tries el vi i comença el festival de plats, sense carta ni un menú definit tot el que et serveixen està deliciós.

Andres
04 Septiembre de 2023 15:32

Local amable en un lloc unic. Menú tancat a preu fixe 27€, vins a bon preu. Racions escases.

Santi
06 Mayo de 2023 5:20

Quina meravella de restaurant, quina delícia de plats, quin goig les seves ànimes creadores, quina sensibilitat, quin lloc tan especial. Un regal per als sentits, des de que entrés per la porta! GRÀCIES! Hi tornarem!

Artur
29 Abril de 2023 5:45

Fa 4 anys: el local es agradable, atractiu i ben decorat. La cuina es de nivell alt. Ingredients senzills, ben combinats fan que l'apat sigui un veritable plaer. El servei domina els tempos, no es ni massa lent ni massa rapid. Plats variats ben trobats, aixi com la carta de vins. Tot molt encertat.
Els preus, continguts, l'entorn magnífic. Un lloc on es respira tranquilitat. Hi anirem tornant.

09/05/2023 Malauradament, i despres de anar-hi varies vegades, em veig obligat a actualitzar la ressenya. Poc menjar, molt senzillet, repetitiu (poca varietat en els plats) i el preu, que era contingut, ara ja esdevé car. Anem empitjorant.no pot ser que surtis d'allà amb gana. He portat un amic i he quedat malament. Una miqueta de paté, 4 mandonguilles de espinacs, o de col, amb mel, una miqueta d'amanida, i 4 tallets de carn petits per dos. La mestressa ens ha posat 2 tallets mes, suposo que ja ha vist que 2 tios de 90kg s'han quedat amb gana.una mica de postre molt fred de nevera i 2 tallats 40,90 es cert que hi havia dues cerveses.desilusionant.no hi tornaré, i era un lloc que jo recomanava.

David
10 Abril de 2023 1:54

Inmillorable, àpats de diseny i actuacions en directe!
Pots trobar tot tipus d'actuacions, consulta el seu Insta @fonda_laprimitiva
Un lloc únic en mig del no res, íntim i màgic.
Ideal per anar amb amics o parella.

sofia
09 Abril de 2023 14:03

Omg I love this place. It’s simple and amazing. Is one of those spots that once you discover them you will always come back. I came for the first time in 2022 and I am constantly coming back. Everything in this restaurant is nurturing: the food, the staff and the ambient. The food is an original mixture of cuina catalana with an argentinean touch that comes from the owner. The staff is kind and effective. The ambient is cozy, with nice views and vintage decoration. They sometimes also offer live music. Do not have many photos because I’m always enjoying. I super recommend this place!

Sònia
20 Marzo de 2023 5:28

Ens va encantar, situat a plena natura amb un servei molt personal, el menjar et sorprèn i està boníssim. Està clar que tornarem.

Lluís
15 Marzo de 2023 1:20

Complement ideal a una visita al Monestir de Lluçà o a una bona caminada pels voltants.
Millor reservar. Acollida càlida, d'acord amb el lloc. No t'has de preocupar "pas" d'escollir plats. Menjaràs bé, segur, i sense presses. No hi ha "servei", sinó acompanyament. Només va faltar una cervesa artesana.

Alfonsi
20 Febrero de 2023 4:15

Hemos comido en la primitiva desde hace algunos años y hoy me ha sorprendido mucho que hayan cambiado su plato estrella, el único que siempre se repetía, el asado argentino, las costillas asadas de cerdo estaban muy buenas, pero el asado nos encantaba y siempre te preguntaban si querías repetir, hoy no ha sido así y además han eliminado un postre, siempre había dos degustaciones de postre y hoy solo una. Entiendo que los precios de toda la materia prima han subido y han debido hacer recortes, pero a veces hay que recordar que si algo te funciona durante tantos años para que cambiarlo. Eso sí, como siempre, la comida y el trato exquisito.

Ramon
13 Febrero de 2023 3:24

Les intencions son bones, la qualitat dels productes bé, ben cuinat, però la relació quantitat/valor producte/preu no és correcte.

Josep
18 Diciembre de 2022 8:56

No hi ha carta, et van posant safates al mig de la taula i t'ho has de servir tu mateix, el preu, tenint en compte quantitat i qualitat, l'he trobat elevat. No crec que hi torni mai més.

Susana
23 Noviembre de 2022 17:22

Boníssim el menjar, molt recomanable I es una grata sorpresa el no saber que et porten per menjar. Hi tornarem. Molts agradables tots els de la casa

Alvaro
20 Noviembre de 2022 7:50

Sitio encantador y tranquilo, con un menú degustación espectacular. La atención y el servicio de primera. Un gran descubrimiento.

sonia
17 Noviembre de 2022 17:34

Fuimos a comer para un aniversario. La comida muy buena, y el lugar es encantador con la decoración y el sitio donde esta situado. El servicio estuvo atento y nos atendieron pero la mujer mayor solo hacia que regañar y decir que haver si acabavamos ya. Por culpa de ella no volveremos. El precio de la comida fue bastante elevado. No es apto par minusvalidos (entrada estrecha y no apto wc). Hay aparcamiento cerca, un parque infantil y una iglesia con el cementerio al lado del restaurante.

Ramon
22 Julio de 2022 9:42

Molt bona atenció i el menjar excel.lent.servei immillorable. Ambient familiar i cuina local. Per tornar-hi

JORDI
04 Julio de 2022 12:34

Ambient tranquil, menjar bo i abundant, un entorn privilegiat i bona qualitat/preu. Ho recomano.

Alex
12 Junio de 2022 15:18

Gran experiencia! Plats boníssims molt ven elaborats i cuidats, tracte immillorable i un lloc amb molt d'encant. Tornaré segur!

MARIA
09 Junio de 2022 21:08

Cuina molt bé. Excelents productes i cuineres. Servei exquisit. Entorn immillorable. Fantàstica experiència.

Agregar una opinion