ESPANAINF.COM

Gonature Transpersonal Coaching / ÓMUN, Barcelona

Direccion Passeig Mossén Jacint Verdaguer, 120, entresuelo, 3ª, Igualada, Barcelona
Telefono +34 931 18 44 04
Horas
lunes09:30-20:00
martes09:30-20:00
miercoles09:30-20:00
jueves09:30-20:00
viernes09:30-20:00
Sitio web www.somosomun.com
Categories Centro de coaching, Servicio de desarrollo de negocios, Entrenador de vida, Programa de salud y bienestar
Clasificacion 5 26 opiniones
Empresas similares cercanas
Centre PsiCo Lleida Cristina Vidal. Psicologia i més — Rambla de Ferran, 1, 5è 1a, Lleida
Anytime Fitness Pedralbes — C/ de Joan Güell, 234, Barcelona
Alamar Sailing Actividades y Cursos Náuticos para Mujeres — Port Olímpic, Moll de Xaloc, Pantalán, 7, Amarre 704

Gonature Transpersonal Coaching / ÓMUN opiniones

26
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Puri
07 Febrero de 2022 5:39

Roger es un gran profesional, cercano, humano, que nos ayuda a sacar lo mejor de nosotros mismos, muy recomendable

Rosario
10 Enero de 2022 12:24

Esta resultando una experiencia realmente enriquecedora, a todos los niveles. Tanto profesional, como personal. El crecimiento es increíble! Gracias!

Dyego
08 Febrero de 2021 3:10

¿Valdrá la pena trabajar en uno mismo? ¿Vale la pena hacerle caso a esa vocecita dentro mío que me pide conectarme más con lo esencial? ¿Valdrá la pena la inversión de tiempo y dinero? ¿Como puedo aprender a conectar mejor con los demas y sobre todo conmigo mismo? ¿Como puedo desarrollar herramientas para salir de este bloqueo creativo/existencial en el que me encuentro?

Como creativo y creador de contenido audiovisual, trabajar con Roger me ha servido para contestar todas estas preguntas. En el he encontrado no solo herramientas, sino también un ser humano que lo da todo en cada sesión por ayudar a ver y escuchar cosas que nosotros mismos omitimos de tan encimismados que estamos a veces. Un espacio para el desarrollo, la auto observación y la brutal sinceridad con uno mismo para abrirse paso a nuevos caminos. Honesto, sincero, optimista y realista a su vez, puedo afirmar que invertir en él ha sido de las resoluciones más acertadas de este 2020.

Bruji
02 Septiembre de 2020 4:27

Hacer clases con Roger es un verdadero lujazo, las clases son amenas y se crea una
magnífica conexión con el grupo. Es un gran profesional y una persona maravillosa. Le gusta lo que hace y se nota. Muchas gracias por acompañarme en este camino.

f Bego
31 Agosto de 2020 3:34

Recentment he tingut l'oportunitat de fer un curs de PNL amb el Roger Bascones i ha demostrat ser molt bon professional, compromés amb la seva tasca com a formador i un comunicador excelent, a nivell personal m'ha dotat d'unes eines i recursos que no coneixia, recomanable 100%,

Maite
21 Agosto de 2020 2:29

Qui no s’ha plantejat alguna vegada.millorar personal i individualment per fer que el seu entorn li sigui més favorable i amè. Doncs.jo si! M’ho he plantejat i he estat molt afortunada de trobar-me amb el Roger Bascones i la PNL.
La PNL et proporciona un munt d’eines que tenim a l’abast i no sabem utilitzar-les, unes eines que si en fas us pots entendre comportaments i pots canviar per millorar-los. El Roger es un molt bon conductor de la PNL, amb ell he fet un viatge segur, tranquil i amb ganes de no aturar-me. El Roger Bascones no només transmet informació i formació sobre la PNL, genera noves possibilitats de ser i de fer i això es una gran habilitat.
El desenvolupament personal i la millora de les meves capacitats per ajudar i intervenir amb persones i organitzacions ha fet d’aquest curs una aportació excepcional i inesperada de la que puc dir que n’he sortit renovada i molt engrescada a continuar millorant.
M’agradaria dir també que el curs ha estat d’una singularitat inusual, doncs la crisi del Covid-19 ha fet que la pràctica del curs fos virtual i en línia i malgrat les dificultats el Roger Bascones ha sabut fer-me arribar tot l’esperit de la PNL.
Gràcies!

Quién no se ha planteado alguna vez.mejorar personal e individualmente para hacer que su entorno le sea más favorable y ameno. Pues.yo si! Me lo he planteado y he sido muy afortunada de encontrarme con el Roger Bascones y la PNL.
La PNL te proporciona un montón de herramientas que tenemos al alcance y no sabemos usarlar, unas herramientas que si las utilizas puedes entender comportamientos y puedes intentar cambiar para mejorarlos. Roger es un muy buen conductor de la PNL, con él he hecho un viaje seguro, tranquilo y con ganas de no detenerme. El Roger Bascones no sólo transmite información y formación sobre la PNL, genera nuevas posibilidades de ser, creer y hacer y esto es una gran habilidad.
El desarrollo personal y la mejora de mis capacidades para ayudar e intervenir con otras personas y organizaciones ha hecho de este curso una aportación excepcional e inesperada de la que puedo decir que he salido renovada y con muchas ganas de seguir mejorando.
Me gustaría decir también que el curso ha sido de una singularidad inusual, pues la crisis del Covid-19 ha hecho que la práctica del curso fuera virtual y en línea y a pesar de las dificultades el Roger Bascones ha sabido hacerme llegar todo espíritu de la PNL.
Gracias!

cesc
19 Agosto de 2020 14:04

Roger Bascones, tota una troballa! He fet un curs de PNL amb ell i l'experiència ha sigut molt enriquidora, creixament personal assegurat, ampliació del meu mapa i millora de les relacions personals i professionals.
Amb moltes ganes de continuar adquirint coneixements amb ell. Aviat intel·ligència emocional. #somhi

Cristina
19 Agosto de 2020 11:28

Primera experiència dins el món de la PNL, m’ha sorprès molt gratament! M’ha servit com a recurs que m’ha proporcionat millorar la meva capacitat d’ajudar, entendre i comunicar-me de forma assertiva i efectiva tan en les meves relacions laborals com personals.
Estic convençuda que les meves ganes de seguir formant-me i seguir redescobrint-me, ha estat en gran part gràcies també a tu, Roger.
Un gran professional, empàtic, proper i excel•lent comunicador. El recomano a tothom, ja no només per la seva habilitat de fer més fàcil entendre els conceptes, m’ha agradat moltíssim la dinàmica de les classes, la participació activa d’ell i de tots els companys. La connexió i el bon ambient, tot i les circumstancies viscudes amb el COVID! Ell ha estat allà interessat i mostrant alegria i energia que es just el que necessitàvem!
Sens dubte seguiré atenta als pròxims cursos que faci!
Gràcies altre cop per tot a tu i als fantàstics companys, que he tingut la sort de conèixer!

Anna
10 Julio de 2020 6:46

He fet un curs de PNL amb el Roger i ha estat una experiència molt recomanable. Professional i molt empàtic, les seves classes em van fer reflexionar, pensar i créixer com a persona, i la vegada aporta eines concretes per aconseguir els objectius que et proposes. Amb ganes de fer el següent curs.

Ali
25 Junio de 2020 17:59

Estoy más que satisfecha con los resultados obtenidos después de mis sesiones de coaching con Roger. Es un profesional muy intuitivo, empático y integro. Después de varios meses de sentirme desorientada tanto personal como profesionalmente, decidí ponerme en contacto con él después de haber leido todas las excelentes valoraciones hechas por sus clientes. A través de nuestras charlas, ejercicios y las herramientas que me ha dado, ahora siento que estoy lista para comenzar de nuevo mi camino con nuevos objectivos y con más energía y seguridad. Mil gracias Roger!

Alex
16 Junio de 2020 8:34

Moltes gràcies per l’aprenentatge.
Varem venir per que el canviessis a ell i ens vas fer veure que els que haviem de canviar erem nosaltres.
El camí és llarg i segur que ens haurem de tornar a veure
No te’n vagis molt lluny

Maria
29 Mayo de 2020 23:23

El aprendizaje constante, desarrollar habilidades, creer en las posibilidades de uno mismo, crecer como persona con una visión enriquecedora de la vida, el optimismo, la superación personal, la energía positiva, el "¡Sí puedo! ". Son solo algunas de las cosas que el camino emprendido con Roger me ha proporcionado. Un verdadero placer haberte encontrado. Millón de gracias.

Gràcia
30 Diciembre de 2019 15:12

Un excelent coach i magnífica persona amb una empatía brutal.
Agraïda per l'oportunitat de fer classe amb en Roger i de formar part del grup que ha liderat.
La sintonía i complicitat que ha esdevingut, és màxima. Una experiència única i sumament enriquidora.
Gràcies Roger!

Patri
27 Diciembre de 2019 18:08

Molt satisfeta amb la formació. Vaig aprendre moltes coses, les dinàmiques van ser molt educatives i divertides i el profe genial, molt involucrat amb els alumnes.

Eva
26 Diciembre de 2019 5:34

Gran mestre el Roger! Un curs de coaching amb un formador excepcional. Gràcies per compartir aquesta experiència!

Glòria
17 Diciembre de 2019 13:38

Un professional de cap a peus. Molt bo. Ha ajudat molt més al meu fill que molts altres professionals als que hem anat. El canvi ha estat espectacular gràcies al Roger.
Per nosaltres el millor!

ANNA
27 Noviembre de 2019 14:27

Ha sigut una gran experiència on graciès a aquest curs he après moltissim. Des del primer día en Roger va fer que hi hagués sintonía amb tots els membres del Grup. Moltes graciès Roger per la feina que has fet I per tot el que m'has ensenyat.

beatriz
16 Noviembre de 2019 1:54

Inigualable formador! Excelente comunicador y profesional. Su esencia personal ha dejado una gran felicidad y optimismo en todo mi ser. Recomiendo en general todos sus servicios.

Maricarme
11 Noviembre de 2019 9:31

La meva experiència ha estat brutal!
En primer lloc vull valorar la gran professionalitat d, en Roger. El feeling amb ell ha estat molt important.
La meva fita era aconseguir superar uns quilos de més que m, impossibilitaven ser jo mateixa i em travaven en el meu creixement i evolució com a persona.
El treball personal que jo vaig anar fent sota la batuta d, en Roger va anar propiciant que es produís el canvi desitjat. El prendre consciència de les falses creences que no em deixaven tirar endavant, l, aprendre a valorar i treure partit de les meves capacitats i possibilitats, va fer que evolucionés d, una manera, jo diria que, espectacular. I ho segueixo fent.
Ara ja no estic fent coaching però el meu canvi personal a tots els nivells segueix en marxa.
L, acompanyament d, en Roger ha estat bàsic per a mi.
Eternament agraïda Roger!

carlosBG
07 Noviembre de 2019 17:19

Excelente profesional, ama lo que hace y se nota, hice un curso de inteligencia emocional con el y aprendí y mejore mucho a nivel personal, hace cursos grupales como por individual, si quieres hacer un cambio hacia mejor no dudes en dar el paso porque con ganas y un buen profesional que te ayuda y aconseja se puede llegar a tus propositos.

Agregar una opinion