ESPANAINF.COM

Granja Escola La Manreana, Lleida

Direccion Mas Sant Jordi S/N,, Juneda, Lleida
Sitio web www.lamanreana.com
Categories Hacienda turística, Campamento, Posada
Clasificacion 4.6 26 opiniones
Empresas similares cercanas
MAS L'ESTRADA CASA RURAL — Crta. N141C Km 11, Calders, Barcelona
Masia Can Colomer — Ctra. Lourdes, s/n, Arenys de Munt, Barcelona
Casa Rural La Ribereta — Biosca, Lleida
Cal Maso — Hostafrancs, Lleida

Granja Escola La Manreana opiniones

26
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Susana
02 Octubre de 2023 19:26

Dia genial amb família, la granja i els seus voltants són molt bonics, tot molt net, animals molt ben cuidats, es respira molta pau, el menjar boníssim, el tracte amb la gent genial i la visita a la granja molt divertida, segur que tornarem, gràcies Manreana

Florenci
30 Septiembre de 2023 23:10

Ens ha agradat molt. Els nens estan encantats. Ho tenen tot molt bé i les visites teatralitzades són molt xules.

Enola
27 Septiembre de 2023 0:47

Hem passat un dia genial!
Hem fet l'entrada Prèmium de cap de setmana amb totes les activitats i grans i petits em gaudit molt. El personal molt amable i dedicat als infants. Especial menció a les valuoses explicacions de la monitora, la Nerea, que no escatima en parlar de la realitat dels animals, anècdotes de cada un d'ells, etc.
Gràcies per tot!

Ermengol
18 Septiembre de 2023 4:12

Perfecta experiencia para estar con familia. Mi hijo alucino con los animales y con la explicación de la Granja. Muy buena comida calidad/precio.
Volveremos.

Biel
01 Septiembre de 2023 20:46

Vam planificar una visita llampec a la Manreana el dia abans de la tornada de vacances. Aprofitant que passariem a prop de la granja, vam comprar les entrades bàsiques.
L'entrada bàsica, sense dinar ni guia, ens va permetre fer una visita al nostre ritme. Vam aprofitar l'espai de pícnic per fer un esmorzar ràpid amb la nostra filla de 2 anys (per cert, al lavabo, molt net, hi ha canviador per a criatures). Vam gaudir molt del passeig per la granja descobrint tots els animals que hi tenen, entre els quals alguns de salvatges que per algún motiu no han pogut ser reintroduïts al seu hàbitat. Durant la visita, el personal que treballava en la neteja i el manteniment dels espais ens va venir a saludar i va atendre molt amablement les consultes que els vam fer. És important informar-se bé abans d'anar-hi perque els serveis varien en funció del dia i temporada.
Sens dubte, esperem tornar-hi més endavant, probablement acompanyats d'amics i les respectives criatures. Això sí, amb més temps, per fer una visita guiada, quedar-nos a dinar i descobrir tots els espais disponibles. Molt recomanable!

Eva
21 Agosto de 2023 4:02

Experiencia nefasta. Fuimos ayer, nos dijeron que podíamos ir al laberinto y hacer el escape room.
Vimos los animales, pero no había ningún monitor. Sólo 2 trabajadores en todo el parque.
Nos encontramos el laberinto cerrado con llave. Entonces decidimos hacer el escape room y no pudimos. Porque al buscar la primera pista nos dimos cuenta que el objetivo (que era encontrar una herradura) ya estaba en su sitio.
A parte que el bar estaba cerrado y esa información no sale por la web ni redes sociales.

Afa
21 Julio de 2023 17:23

Excel•lent atenció per part de la Magda, menjar i netedat de totes les instal•lacions. Els infants i famílies ens ho hem passat molt bé amb les visites guiades de la granjera i hem aprés moltes coses dels animals! També hem gaudit del temps desbarjo gràcies al laberint, parc, zona de descans i llits elàstics. Repetirem segur!

Pili
14 Julio de 2023 15:45

Nos gusto mucho, fuimos en familia y pasamos un día maravilloso, al sacar la entrada lo explican todo muy bien.

Sandra
13 Julio de 2023 3:35

Hem passat un dia magnífic! El granger que ens ha acompanyat durant tot el dia molt simpàtic i atent, els nens han pogut pujar al poni, fer el recorregut amb els tractors, pujar als llits elàstics i fins i tot banyar-se a la piscina! Tot d’una manera molt agradable, sense presses ni aglomeracions. El menjar del buffet també molt correcte. Tant nens com adults hem sortit molt contents i amb ganes de tornar-hi més endavant. Moltes gràcies per tot!

Edit
26 Junio de 2023 23:03

Excelente lugar para ir con niñs. Fantástica experiencia para conocer y tocar a animales. Puedes incluso alimentarlos.
El personal es extraordinario, amabilidad y atención espectaculares.

SANDRA
25 Junio de 2023 0:30

Visitamos las instalaciones el 7 de abril. Estuvimos todo el día, aprovechando las visitas teatralizadas que había (David muy agradable y amable con todos). Los niños disfrutaron con las explicaciones, viendo y tocando animales. Les encantó coger los huevos a las gallinas. Por la tarde hubo un espectáculo de magia en un escenario que tienen. El mago nos dejó impresionados.
Totalmente recomendable si estáis por la zona con niñ@s. Por ver los animales y utilizar las instalaciones que tienen.

Edu
22 Junio de 2023 18:49

La Manreana és un bon lloc per anar amb família a passar el dia coneixent tots els animals que tenen.

marta
10 Abril de 2023 14:45

Una granja escola molt ben cuidada on si podran fer diferents activitats per als nens, espais per passejar i gaudir de la natura, servei de menja cassola, tot el personal molt agradable i unes magnífiques instal·lacions per gaudir dels animals.
Moltes gràcies per tot.

David
28 Marzo de 2023 14:38

Un lloc molt recomanable per visitar amb nens. Molt simpàtics amb els més petits i els animals es veu que estan en molt bones condicions. Repetirem segur!

Lluís
20 Marzo de 2023 23:20

Molt contents tant amb el tracte rebut com amb el menjar, la Montse i el seu company una delicia!

Un espai per menjar i passar la tarda rodejat d'animals.gràcies a la Magda per l'organització.

Oriol
14 Marzo de 2023 7:54

Día inolvidable en familia, instalaciones y entornos espectaculares y comida típica de la zona excelente. Repetiremos seguro!

david
11 Marzo de 2023 2:30

Un parc ideal per Passar el día amb els nens. Vam dinar al bufet lliure molta varietat i molt bo.

David
03 Enero de 2023 4:53

Hem visitat Vilanova de tions i ens ha encantat! A més un lloc ideal per passar el dia en familia i el menjar bonissim. Molt recomanable.

Helena
01 Enero de 2023 23:38

És una granja escola gran i molt completa, ideal per anar a passar el dia en familia. Hi ha una gran varietat d'animals. Molt ven montat lo dels tions.

Madres
10 Junio de 2022 5:55

Fantàstic. Hem estat aquest cap de setmana un grup de famílies i hem estat molt i molt be. Repetirem

Agregar una opinion