ESPANAINF.COM

Gritelles Winery, Cornudella de Montsant

Direccion CELLER GRITELLES, Carrer de les Bodegues, 3, Cornudella de Montsant
Telefono +34 637 40 71 84
Horas 09:00-20:00
Sitio web www.gritelles.com
Categories Bodega, Wine cellar
Clasificacion 5 45 opiniones
Empresas similares cercanas
Celler Mas Doix — Carretera, T-702, Km. 4, Poboleda
Cellers Baronia del Montsant — Carrer del Comte de Rius, 1, Cornudella de Montsant, Tarragona

Bodega Gritelles Winery opiniones

45
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Cicely
14 Noviembre de 2023 21:25

¡¡Qué experiencia tan educativa la de mi compañero científico Xavier! Si quieres una historia completa de la elaboración del vino del Prioriat y una explicación científica de cómo se elaboran todos los vinos, no dudes en visitarnos.

Anna
04 Noviembre de 2023 15:20

Una visita guiada esplèndida i totalment recomanable. Vàrem gaudir i aprendre molt dels coneixements i explicacions aclaridores d'en Xavier durant la visita a la vinya. La seva estima a la terra encomana i es fa palesa amb els magnífics vins que elaboren i que vàrem poder tastar després de la visita. Vins blancs, rosats i negres. Macabeu, Garnatxa i Carinyena.

Gerard
26 Octubre de 2023 20:54

Molt bona experiencia. Uns vins molt diferents als habituals i unes explicacions molt bones!

Jamie
05 Julio de 2023 3:05

Absolutely amazing tour with Xavier! He was so genuine and passionate and the tour of the vineyard and cellars was brilliant. All the wines were so good and we really appreciated that it's a family run business using non-commerical methods of producing wine, organic, natural and sustainable. Fantastic!

Araceli
13 Junio de 2023 15:55

El tast al celler Gritelles va ser una gran experiència en família. Vam visitar les vinyes i en Xavier ens va explicar el procediment tan elaborat que porten els seus vins al fer una elaboració totalment ecològica. En arribar al celler vam tastar 7 vins acompanyats d'un aperitiu tot de km0.volem destacar l'amabilitat i atenció de la Cònsol que va deixar una cistella plena de taps de suro als nens de 7 i 10 anys que els va entretenir l'estona del tast. Una experiència per a tornar a repetir.

Mari
28 Abril de 2023 0:40

Totalmente recomendable.
Visita al Celler Gritelles y "tast" de vinos. Acompañados por el propietario, muy amable en sus explicaciones, disfrutamos del paisaje de sus viñedos en pleno Montsant.
Un abrazo desde Barcelona

Laure
14 Abril de 2023 21:46

Excellent first stop when you arrive in Cornudella to test the delicious wines of the region.
Thank you to the host, Xavier, for its warm welcome!

Teresa
27 Marzo de 2023 23:40

Una visita genial, les vinyes, el celles, les botes i les explicacions del Xavier. La cata de vins espectacular, bonissims tots. Experiencia 100% recomenable.

nathalia
20 Marzo de 2023 3:29

Una experiencia única! Xavier fue un guía increíble y se nota la pasión que tiene por el vino. Salimos de ahí queriendo volver pronto! Un 10/10 sin duda!

Laia
21 Febrero de 2023 2:13

Ha sigut una experiència preciosa, veure tot els procesos de producció del vi i visitar les vinyes i la degustació… El Xavier ens ho ha explicat tot amb molt de carinyo i ens ha desicat molt de temps, es nota que li apasiona moltissim. Recomano moltissim aquesta experiència i els vins son excelents!

Stephanie
19 Febrero de 2023 22:19

Increíble experiencia, 100% recomendable.

Xavier es un experto y se nota que le encanta lo que hace. Durante la visita nos explico cada aspecto de la fabricación del vino de manera muy clara y divertida. Y la cata de vinos ni se diga! Excelente calidad!

Volveremos seguramente.

Laia
06 Febrero de 2023 21:26

Increïble experiència! Vam fer la cata fa poc un grup d'amics i tornaríem a repetir. El Xavier és un gran amfitrió i molt bo explicant tots els processos i característiques del vi. També vam poder visitar les vinyes. Els vins són dels millors que em provat en relació qualitat-preu al Priorat. Super recomanable!

Alex
14 Diciembre de 2022 9:56

Una visita espectacular a este Celler de Cornudella de Montsant. He pasado en moto muchas veces por esta zona y siempre había tenido curiosidad por su vino. La experiencia con Xavier y Consol fue muy buena, nos explicaron todo el proceso de elaboración de sus vinos, nos llevaron a una de sus fincas a ver las viñas y luego hicimos una cata con una explicación espectacular por parte de Xavier.

Una experiencia super recomendable y un gustazo poder ver la pasión y dedicación de esta familia al mundo del vino. Muy recomendable!

Noelia
05 Diciembre de 2022 8:57

100% RECOMENDABLE. Si esperes tastar bons vins, fets amb dedicació i passió. Amb el caliu d'en Xavier que t'explica personalment (no grups) tots els teus dubtes, aquest és el teu celler. I es que la visita al Celler Gritelles de Cornudella de Montsant va anar acompanyada de vista a les vinyes i a les botes per acabar tastant els excel.lents vins Gritelles.tastar-los directament amb el viticultor és un experiencia inolvidable, ja que normalment vas en gruo i no et resolen tots els dubtes.
20 euros per pax (tast de 7 vins) i 25€ si et porta les botes.
Gràcies Xavier!

Laia
04 Diciembre de 2022 1:38

Avui hem fet una visita i cata a Gritelles Winery i no ha pogut ser millor! Els vins espectaculars i super especials i personals! Es nota el carinyo i la dedicació. Totalment recomanable!

Joaquim
24 Noviembre de 2022 15:55

Visita molt interessant i agradable. Érem tres persones, dos de parla catalana i una de parla anglesa. Ens va atendre en Xavier i va fer totes les explicacions en anglès i català, fent de la visita una lliçó magistral. Grans vins d'una qualitat immillorable. Gràcies per la vostra amabilitat,

Daniel
10 Noviembre de 2022 19:31

We are great wine lovers and we always visit different wine cellars on our travels. This was definitely one of the best experiences we were lucky to have. Xavier is very passionate and knowledgeable about his trade. We have have tried about 9 wines and we bought a couple of the ones that we liked the most. I highly recommend visiting this cellar if you are in the area. We will definitely be back one day.

william
29 Octubre de 2022 8:34

Nice quick tour of the vineyards followed by visit to the local cellar, Xavier did a great job taking us around town and talking through the history of the vineyards and the Gritelles varieties. Tasted quite a few, and really enjoyed each one. He is serious about the craft, using genetics knowledge background to make some great tasting wines. We ended up buying a few bottles, hopefully can pick up more on our next visit!

silvia
07 Octubre de 2022 0:03

Una experiencia perfecte, el Xavier molt amable i professional. Moltes gràcies, tornarem aviat.

Brianne
25 Enero de 2022 15:50

Hicimos una visita guiada a los viñedos y una cata con Xavier y la experiencia fue espectacular. Nos encantó tanto la visita como los vinos! Muy recomendable.

Agregar una opinion