ESPANAINF.COM

Hospital de Cervelló, Barcelona

Direccion Carrer St Marta, 19, Olesa de Bonesvalls, Barcelona
Sitio web www.poblesdecatalunya.cat/element.php
Categories Lugar de interés histórico
Clasificacion 3.8 8 opiniones
Ramas mas cercanas
Remnants of Gothic Church — Vila Vella, Passeig del Mar, 6, Tossa de Mar
Empresas similares cercanas
Casa Batlló — Pg. de Gràcia, 43, Barcelona
Torre del Rellotge — Plaça de la Vila de Gràcia, 9999, Barcelona
ARTeneu — Carrer de Sant Joan, 35, Sabadell, Barcelona
Plaça Del Pi — s/n, Barcelona

Hospital de Cervelló opiniones

8
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Guillem
08 Junio de 2022 10:44

Edifici espectacular que es pot veure des de la mateixa carretera, malgrat originàriament és del S. XII l'edificació actual és més tardana, dels segles XIV-XVI. No es pot visitar interiorment, està abandonat per dins però cuidat.per fora i val la pena fer un tomb pels voltants al que devien ser horts. La visita al nucli de l'hospital d'Olesa de Bonesvalls que envolta el propi hospital és una caminada petita i maca.

Maite
24 Abril de 2022 21:46

Un lloc per visitar, tot i que ho estan restaurant.
He de resaltar que no té per veure els exteriors amb cadira de rodes.

mercè
08 Noviembre de 2021 2:14

Un dels pocs edificis civils del temple, després de l'hospital de Barcelona, que es conserva i cal potenciar, admirar i conservar.

vanda
21 Octubre de 2021 14:49

Es un hospital medieval que daba cobijo a los transeúntes que hacían el camino de Gavá a Vilafranca. No era un hospital como los conocemos hoy, en un hospital se daba comida y un techo donde pasar la noche. Pertenecían a los Cervelló. Ahora mismo han reformado el patio y han cerrado el acceso. Por dentro no se puede ver porque no está restaurado y es peligroso. Si quieres entrar tienes que ir hasta la puerta, coger la calle a la derecha seguir la calle hasta que encuentres una calle de tierra, la sigues y llegas a una puerta trasera donde sí puedes entrar.
Es muy curioso la pared de delante del hospital donde se ven super claro las tres ampliaciones hechas.
Tambien hay una pequeña capilla que está cerrada al público pero que se abre en las fiestas del pueblo. Por dentro son destacables las columnas y unas pinturas que se conservan en las paredes, aunque son difíciles de distinguir.

Dani
04 Julio de 2021 6:27

Es una llastima que no es pugui visitar ni es posi en valor un monument tant important com desconegut

Toni
19 Abril de 2021 19:15

Hospital de origen medieval y estilo gótico, construido en el S XIII por la familia Cervelló. Es un recinto amurallado que reingresa todos los edificios, incluso la iglesia. Uno d los ejemplos de hospital medieval mejor conservados en Catalunya. No es de acceso libre a las dependencias pero si se puede acceder al recinto interior.

Antonio
18 Marzo de 2021 4:45

Ahora está en obras y no se puede visitar. Es una lástima porque parece un sitio muy interesante.

Angela
16 Noviembre de 2020 8:13

L'edifici principal, a una banda del pati, és de planta rectangular amb coberta de teula a dues vessants i a dos nivells. Les dues façanes que donen la pati, de paredat i carreus regulars, han estat modificades segons les necessitats de cada moment. A la façana oposada, on ara hi ha una masoveria, hi ha part del mur antic i, sobre el portal adovellat, un escut dels Cervelló i a sota una inscripció de 1590: Aquest Hospital fundat en altres temps per Guillem de Cervelló, el bisbe Juan Dimes Loris ara l'ha restaurat. És probable que fos en aquesta reforma quan es va situar damunt la porta de la tanca exterior una carassa d'època romana, potser procedent de Tarragona, modificada per enquibir-la. Està en obres peró ès recomanable coneíxer el lloc.

Agregar una opinion