ESPANAINF.COM

Hospital de la Santa Creu, Barcelona

Direccion Rambla de l'Hospital, 52, Vic, Barcelona
Telefono +34 938 83 33 00
Horas 08:00-21:00
Sitio web www.fhsc.cat/ca
Categories Hospital, Hospital universitario
Clasificacion 3.2 10 opiniones
Empresas similares cercanas
Hospital General de Catalunya — Carrer de Pedro i Pons, 1, Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Hospital de Mataró — Carr. de Cirera, 230, Mataró, Barcelona
Hospital Egarsat — Av. del Tibidabo, 20, Barcelona
Hospital FREMAP Barcelona — C/ dels Madrazo, 8, 10, Barcelona

Hospital de la Santa Creu opiniones

10
Ordenar por: fecha El mejor valorado calificacion mas baja mas util
Ali
02 Enero de 2023 10:36

La encarregada de la tercera planta.una personatge mal educada y poc humana, aviam si apren una mica de modals, perque les visites dels malalts s'han sentit com gossos gracies a la sra. (per dir-li dalguna manera, ja que tenim bastanta més educació). Tanta carrera per ser una pena de persona, esperem que rebi alguna clase de modals aviat, perque sino perjudica el nom del centre, i la gent que hi treballa, que si está cualificada per tractar com persones a familiars i pacients. Decepcionada per el numeret que ha de montar per sentir-se encarregada, o supervisora.fa ganes de deixar de visitar als ingressats per evitar aquest tracte per part d'aquesta persona maleducada.

Fina
30 Diciembre de 2022 17:29

Ubicat dins la població de Vic, molt puntuals segons hora convinguda. Molt professionals.

Carles
30 Mayo de 2022 21:55

Agrair especialment a la fisio Eulàlia per l'atenció donada durant la meva rehabilitació. Un 10. Agrair al Toni d'admissions per la gran professionalitat i atenció rebuda a mi personalment atenció cap als pacients. No m'oblido de la Paula (practiques) per la seva paciència a l'hora de fer-me i controlar els exercicis. A tot el personal de la Sala B. En fi. GRÀCIES per tot. Lloc molt recomanable. Pd: A la Dra. Rosa Terrés. Gràcies.

Zoma
08 Abril de 2022 4:43

Molt profesionals, un tracte bonisim. Lloc ben ubicat (estaría be que tinguesin un parking gratuit a prop). Sobre tot un molt Bon tracte del Toni d'admissions de rehabilitació I de la doctora Terre.

Débora
16 Septiembre de 2021 19:04

No es un hospital, es un centro de recuperación (según lo que me dijeron en la puerta cuando buscaba unas urgencias)

Maria
08 Septiembre de 2021 7:33

Hi vaig anar a fer una donació de sang. El personal del Banc de sang i Teixits és molt professional i cuida els participants. Les instal.lacions podrien millorar o els hi podrien habilitar un espai que fos més compartimentada i es pogués tenir més intimitat en la donació. Per la resta, 100% recomanable per anar a fer una donació.

Oscar
11 Noviembre de 2020 1:15

L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic és un dels centres de la Fundació Hospital de la Santa Creu, entitat sense afany de lucre creada el 1348 que sempre ha dedicat els seus recursos al servei de les persones de Vic i Osona, preferentment per malaltia o altres necessitats.

Al centre oferim assistència sanitària especialitzada en l'àmbit de les malalties cròniques avançades (geriatria, cures pal·liatives i psicogeriatria) majoritàriament de tipus públic -concertada amb el CatSalut- però també privada. A més, de forma coordinada amb altres centres, fem diagnòstics, tractaments, prevenció, recerca i formació.

La missió de l'Hospital és posar a l'abast dels pacients la millor assistència sanitària d'una manera àgil i personalitzada, en un entorn agradable i mitjançant serveis que oferim d'una manera integral, integrada i interdisciplinar tenint en compte els valors i preferències de cada usuari i el coneixement més actual.

A l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic disposem d'àrees d'hospitalització, d'atenció diürna i de diverses àrees de serveis terapèutics per portar a terme l’activitat assistencial. També tenim cura dels familiars dels malalts atesos.

josep
05 Diciembre de 2019 23:06

Personal pèssim. Vam tenir la nostre mare ingressada fa un temps al Hospital Santa Creu i no li desitjo que ingressi allà ni al meu pitjor enemic Ens vam intentar posar en contacte amb la cap de cures i nomès ens va donar llargues. A la institució li importa més crear-se una falsa fama que el servei que poden donar als seus pacients.

raul
06 Julio de 2019 9:16

Buenisimo hospital personal cualificado profesional y humano excelente hospital en trato e instalaciones muy buen hospital lo recomiendo

Jeroni
18 Junio de 2019 17:38

Impressionant que al 2019 per anar al WC en un hospital s’hagi de demanar la clau a la recepció! Ès una escola? Extrany!

Agregar una opinion